vicomt Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 siwi : to je výmluva , fotky máš vždy nejhezčí , ať už z práce , nebo z domova. Dnešní poslední foto , bohužel mi včera můj mladší klouček utrhnul stěrač , chtěl zkusit,jestli to stírá , tak je holt s jedním stěračem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 ..nie, to by si rozhodne nechcel Edit: to Sko je nie len paradny model, ale udajne jedno z najkvalitnejsie vyrobenych aut v historii.Aáá, tak pardon, teď jsem se dočetl v jiném článku, že Sko vyhrálo s Plug-In Hybridem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 ja hovorim o tejto konkretnej generacii S klasse - Mamut (tusim W140?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Tak kdyz jedeme na vlne velkejch kocaru, predstavuji vam...AUDI V8 od vyrobce Schabak (1:43) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Pěkný kočár to je , a fotky s kamínkama taky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Tak kdyz jedeme na vlne velkejch kocaru, predstavuji vam...AUDI V8 od vyrobce Schabak (1:43) Tohle Audi je jedno z nejhezčích za posledních x desítek let. Hoši, když vidím tu kvalitu zpracování, dá se říct, která firma má nejlepší zpracování modelů autíček? Co vidím tady, tak jsou tam opravdu hodně zásadní rozdíly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Ber to tak, ze tohle je 20+ let starej model. Shanim to na burzach, vetsinou od vyrobcu Schabak, Schuco,...Na tu dobu zpracovani slusne. Zalezi take na tom, pokud ma model nejake pohyblive casti (dvere, kapota). To pak je treba horsi licovani.V tom mem meritku, tedy 1:43, dela kvalitni modely Minichamps, nebo treba Norev Audi A3 cabrio od MinichampsaVW Scirocco od Norev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Jojo, to vypadá moc pěkně. Navíc z logiky asi platí, že čím menší měřítko/model, tím horší prostor pro detail - nebo se pletu. Mě se líbí takové ty modely v měřítku 1:18, 1:24. Ale stejně máte můj obdiv, protože tohle by doma už neprošlo :D ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Urcite se da vic vyhrat s detaily u vetsich modelu...A neboj, meritko 1:43 ti doma projde a navic maji pribuzni po starostech, co ti furt kupovat treba k svatku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 To s těmi starostmi je pravda ... to znám i tady od Vojty (Siwiho) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Ta Audinka - mňam! Mám dvě od NEO Models. Audi 100: Audi 200: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Nadhera, uz je nemas urcite kam dat, vid?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 S místem začínám mít vážný problém. Před pár týdny jsem si koupil dvě nová autíčka. Doma jsem se s nima chvíli pomazlil, vyfotil a pak... Kam s nimi? Ještě pomohlo přerovnání v sekretáři. Ale co příště? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Ja mam 46 volnych mist na 1:43 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Ty se máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Pěkně jste to tady kluci dneska rozjeli s těma Audinkama , samé krásné a na svou dobu luxusní modely .Tak nám sem přidám novodobý luxus z koncernu VW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Vicomt: Tu tvoji sbírku bych jednou moc rád viděl :-D Krása střídá nádheru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 4. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 (upraveno) Krasnej orech, jak pravej! Upraveno 4. dubna 2015 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Subaru Impreza - AUTOart 1:18 - moje jediný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2015 Pěkně jste to tady kluci dneska rozjeli s těma Audinkama , samé krásné a na svou dobu luxusní modely .Tak nám sem přidám novodobý luxus z koncernu VW TVL Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se