Přejít na obsah

G to GO

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Za chvíli předávám štafetu, takže ještě pár cvaků na rozloučenou...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V Brně zatím zůstávají, takže by se mohly objevit na srazu...jinak jsem k nim přiložil novou průvodku, takže jejich pohyb můžeme zase detailně dokumentovat...

Výborně, průvodka, díky!!

Na srazu tuším ještě nebyly - no a s poslední série fotek taky bezva  :clap:

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Jo, já musel nečekaně zmizet trochu dřív, což mě na jednu stranu mrzí, na druhou stranu jsem po četbě "posrazových" historek skoro rád :-D Ale Miro, ty máš u mě pořád ještě to pivo, tak se pak ozvi ať se potkáme kdyžtak někde solo. Nebo na příštím srazu :-)

Géčka jsou samozřejmě v pohodě, na srazu byly, ale připadal jsem si tam jako exot s jedinýma digitálkama a současně jedinýma hodinkama na baterku, příště už beru na ruku něco jiného :-) V průběhu příštího týdne géčka posílám dál.  

Odkaz ke komentáři

Jo, já musel nečekaně zmizet trochu dřív, což mě na jednu stranu mrzí, na druhou stranu jsem po četbě "posrazových" historek skoro rád :-D Ale Miro, ty máš u mě pořád ještě to pivo, tak se pak ozvi ať se potkáme kdyžtak někde solo. Nebo na příštím srazu :-)

Géčka jsou samozřejmě v pohodě, na srazu byly, ale připadal jsem si tam jako exot s jedinýma digitálkama a současně jedinýma hodinkama na baterku, příště už beru na ruku něco jiného :-) V průběhu příštího týdne géčka posílám dál.  

Bud je to starší fotka, nebo máš kalendář o měsíc pozadu :D

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

kolega v práci (také chronomagor) vyfotil Géčka po celodenní pondělní úřednické šichtě :)

vzkaz dalším zájemcům v pořadí: nebojte se, inkoust se jich nedotknul!!

Odkaz ke komentáři

také pracovní

myslel jsem, že je provětrám na kole, ale je mi zima.(

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...