Mirek Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Dík borci, fotit moc neumím, je to hlavně foťákem. Ale ještě něco cvaknu, hodinky jsou to fakt fotogenický... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Tak se taky přidám Slim_BrnoArthur NondoniJimmyTulipZ.PaulcarpaccioHenatkoLionTrojanRodkopfPNSWandererLamizckaBedjassonmarecenatorfinanc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Za chvíli předávám štafetu, takže ještě pár cvaků na rozloučenou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Hezky Miro! Jsme kousek od sebe a ani sem je nevidel... Next time. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 V Brně zatím zůstávají, takže by se mohly objevit na srazu...jinak jsem k nim přiložil novou průvodku, takže jejich pohyb můžeme zase detailně dokumentovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 V Brně zatím zůstávají, takže by se mohly objevit na srazu...jinak jsem k nim přiložil novou průvodku, takže jejich pohyb můžeme zase detailně dokumentovat...Výborně, průvodka, díky!!Na srazu tuším ještě nebyly - no a s poslední série fotek taky bezva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2014 Jak dopadl sraz v Brně všichni už dobře víme, že Ale Bundo Jak ale dopadly Mudmany? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2014 Jo vidíš, Slim tam vlastně byl taky a já s ním ani nepokecal.. zmizel celkem brzo, takže Géčka jsou určitě ok ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2014 Koukám, že už se to blíží...abych jim začal vymýšlet nějaký adekvátní program Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Jo, já musel nečekaně zmizet trochu dřív, což mě na jednu stranu mrzí, na druhou stranu jsem po četbě "posrazových" historek skoro rád :-D Ale Miro, ty máš u mě pořád ještě to pivo, tak se pak ozvi ať se potkáme kdyžtak někde solo. Nebo na příštím srazu :-)Géčka jsou samozřejmě v pohodě, na srazu byly, ale připadal jsem si tam jako exot s jedinýma digitálkama a současně jedinýma hodinkama na baterku, příště už beru na ruku něco jiného :-) V průběhu příštího týdne géčka posílám dál. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Jo, já musel nečekaně zmizet trochu dřív, což mě na jednu stranu mrzí, na druhou stranu jsem po četbě "posrazových" historek skoro rád :-D Ale Miro, ty máš u mě pořád ještě to pivo, tak se pak ozvi ať se potkáme kdyžtak někde solo. Nebo na příštím srazu :-)Géčka jsou samozřejmě v pohodě, na srazu byly, ale připadal jsem si tam jako exot s jedinýma digitálkama a současně jedinýma hodinkama na baterku, příště už beru na ruku něco jiného :-) V průběhu příštího týdne géčka posílám dál. Bud je to starší fotka, nebo máš kalendář o měsíc pozadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Však je na nich vidět datum měsíc zpátky, to je foceno dvě minuty po tom co mi je Mira předával :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Však je na nich vidět datum měsíc zpátky, to je foceno dvě minuty po tom co mi je Mira předával :-) sorry, na hodinky jsem vyjímečně nekoukal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 tak dnes je pošťačka přineslav pondělí zkusím udělat v práci nějaký foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2014 kolega v práci (také chronomagor) vyfotil Géčka po celodenní pondělní úřednické šichtě vzkaz dalším zájemcům v pořadí: nebojte se, inkoust se jich nedotknul!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 také pracovnímyslel jsem, že je provětrám na kole, ale je mi zima.( Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 (upraveno) škoda toho odkazu.... nešlo by to nějak obejít?? např. tam dát barevnej rantl, a ten následně po úpravě oříznout?? u těch razítek je to fakt škoda... Upraveno 26. března 2014 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 dělal jsem to v práci a tam nemám žádný program na zmenšení, proto jsem šel touto cestousnad jsem se něčeho nekalého nedopustil:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 chci zaslat digošky dál dle pořádníku, ale ondoni nereaguje na SZ, nemáte náhodouna něj jiný kontakt? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se