honny Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 Ták, a sou doma. Cestu přečkaly v pohodě Večer snad dodám pár fotek. Na základě tohohle pobytu u mě se rozhodnu, jestli gshocky jsou to pravé na kolo, skály a tak. Zatím se tak tváří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 ehm....nic lepšího na tyto aktivity nenajdeš...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 jsem v seznamu... ale rikam si, ze bych mnohem radsi zkusil 5600 (promin gile, vim, ze jsi na ne alergickej)... nechce nekdo rozjet paralelni 'G 5600 to Go'? ty padesat-sest-nula-nula jsou proste roztomily mrchy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 fujtacl...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 Ták, a sou doma. Cestu přečkaly v pohodě Večer snad dodám pár fotek. Na základě tohohle pobytu u mě se rozhodnu, jestli gshocky jsou to pravé na kolo, skály a tak. Zatím se tak tváří. Normálně já ti k nim zapoměl přibalit prezenčku-v pondělí ti ji pošlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 Ták, a sou doma. Cestu přečkaly v pohodě Večer snad dodám pár fotek. Na základě tohohle pobytu u mě se rozhodnu, jestli gshocky jsou to pravé na kolo, skály a tak. Zatím se tak tváří. Před cca měsícem jsem tady z druhé ruky koupil G-7800 a musím říct, že je skoro nesundávám z ruky. Byly se mnou v Kaprunu, zásadně jsem je nosil přes rukáv bundy a bylo to praktické. Děnně snad 20x využívám různé timery, snooze, alarmy, stopky .... musím říct, že jedny Géčka by měl mít doma každej chronomagor :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 Normálně já ti k nim zapoměl přibalit prezenčku-v pondělí ti ji pošlu No to je dulezity. Pak jsem zvedavej co na vsechno bude. Mozna kdyby ji mohl nekdo prubezne okopirovat.... kdyby se ztratila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honny Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2010 Tak, dnes došel i ten papír, takže v nejbližší době pošlu dál A nascanuju to, pokud nezapomenu. Takový dobrý logbook Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2010 Tak, dnes došel i ten papír, takže v nejbližší době pošlu dál A nascanuju to, pokud nezapomenu. Takový dobrý logbook A fotky nepublikujes ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2010 Tak, dnes došel i ten papír, takže v nejbližší době pošlu dál A nascanuju to, pokud nezapomenu. Takový dobrý logbook Moja mi v pndělí vytahovala věci s kabátu a prej co je to za papír-normálně já na něj čuměl jak vyoraná myš,vždyť jsem jej už dávno poslal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honny Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2010 A fotky nepublikujes ? Proberu a publikuju, jen teď nějak nestíhám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Me by take zajimalo kde jsou fota predchozich adoptivnich otcu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2010 Není týden kdy se mě má nastávající nepta-ještě tam na tom tvém fóru je ta fotka? A ty fotky by mě taky zajmaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 tesil jsem se nna ne - ci spis jsem se tesil, ze se zase tak nejak na dalku pridam. ale prosim o vymazani ze seznamu. proste by to nebylo fer, protoze uz ted vim, ze se mi je nepodari vynosit. to teseni me kupodivu bavilo, tak zase nekdy priste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 4. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2010 udelal jsem par fotek "bahnaku" venku... Co to je prosím za psa? Umí to aspoň hledat lanýže? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2010 Konečně dostávají trochu zabrat (hlína). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 Drobna (na prvni pohled kosmeticka) uprava... a gecka se budou stehovat o dum dal... skalis Dantechno Apep Juraj11 honny kibi skik Onion little_w Elda76 Filipes klobadysek falkkon 1Lachtan Jiřina filo-boxer Ruda budo skiku, nemohl bys pak udelat sken pruvodky, docela by me zajimalo, kam vsude se uz Gecka podivaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 a muzu to udelat hned? Super, diky! To docela litaj z jednoho konce republiky na druhej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 (upraveno) Super, diky! To docela litaj z jednoho konce republiky na druhej . No Česká pošta je přece jeden z nejlepších zátěžových testů ne? Upraveno 12. dubna 2010 uživatelem Adam99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2010 No Česká pošta je přece jeden z nejlepších zátěžových testů ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se