Návštěvník Ondra Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 Je deštivoJen doušek čajetu uklidňuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 7. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2012 Paprsek slunce Svítí mezi ovcemi Támhle na nebi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 kolega mě v SZ pobavil, takže jsem v rozjařeném módu a tvořím: kozykdyž je mátak je má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 studíkdyž je má (dopň) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 koza dojí krevmám toho plnou kabelkutak je vybal holenku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2013 kozy kdyz studinedockavych omrzlinhori zapesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2013 (upraveno) Došky na střešeZalité svitem slunceHřeje duši mou Upraveno 2. července 2013 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2013 (upraveno) Došky na střešeZalité svitem slunceHřeje duši mouDeštivé létoDvě piva U JelínkůNechce se mi ven Upraveno 2. července 2013 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2013 Deštivé létoDvě piva U JelínkůNechce se mi ven Chlast na stolePaprsky se lámou v němIdyla fajna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chobot Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2013 Pes leží zmoženKol jemný svit žárovkyPo dni slunečném Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2013 (upraveno) Zakládám oheňkouř potěšíčlověka z venkova Upraveno 24. července 2013 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Tohle je supr vlákno, sakéhaiku všech autorů mě pobavilo. Nejlepší je faktura z čezu. To fakt vidím, ten obrázek. tak jen k doplnění nostalgický závan s podzimem když sleduji ten tikot a cvrkot.*Tichá tma vůkol,ruka světlo nalézá,Seiko, stálý čas.*Cvrček a prcek na Chronomagu.Ahoj - co děláš cvrčku?Já cvrkám a co ty prcku? Já nic, já furt jen tikám.** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Haikuhaiečku , haikuzelený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Kocka ve vokneSmutne kouka na mesicLeto je v hajzlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 +1Tohle ti fakt jde, jsem pobaven a potěšen zároveň.*Jaro léto burčák zima,v Mikulově je to prímaa na co hodinkee?** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 (upraveno) Dik. Mel sem vcera nostalgickou: V podzimnim leseNa kole s kamarademHledame cestu. Upraveno 25. září 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Kocka ve vokneSmutne kouka na mesicLeto je v hajzlu.Kočka u kamenčeká na první teplo.Zima se blíží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Trochu odvahy,*Primky letěly do rybníka,žába kvák copák,měsíc neměří čas.** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Léto již zmírá,kocomoura nemaje,sám civím teskně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Trochu odvahy,*Primky letěly do rybníka,žába kvák copák,měsíc neměří čas.**to není ono......*Primky spadly do rybníka,žába kvák - copák,měsíc v úplňku.**vono by se toho dalo vymyslet na jednu starou metaforu.... , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se