Tazz Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Pěkně zpracovaný report a taktéž pěkné fotky, velice mne to nadchlo
StanoBare Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Dik za vyborny prispevok. Okrem ineho ma zaujal detail - rozny typ "S" v nazve Seamaster tym, ze sa cifernik dodaval aj z inych dodavatelov, krajin. Nie som extra hyper puntickar, len som si myslel, ze predloha je 100% dana, bez moznosti zmien aj pocas vyroby. Osobne som si teda zmien pisma aj tak vobec nevsimol . trochu mi pripomenulo skusenost s vyrobou v Azii, kde aj napriek presne definovej predlohe, urobili deformovany font pisma.
skalis Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Odesláno 24. října 2010 Brette, diky za report, je to moc fajnovy pocteni i pokoukani (a dat to na titulku dobry napad). Musel to bejt perfektni vylet! S konskym reznictvim mam podobny zazitek. Pred nejakymi 7 lety jsem byl poprve v nemeckem Pasove, coz je mimochodem velmi pekne mesto a narazil tam na Pferdmetzgerei. Udelal jsem tehdy fotku specialne pro jednu kamaradku, ktera byla blazen do koni .
brett Odesláno 22. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2011 (upraveno) Vážení přátelé, po půlroční abstinenci jsem musel popustit trochu uzdu svým zálibám a právě jsem zaplatil další přírůstek do mé - nyní již tedy nestagnující :-) - sbírky Seamasterů. Jedná se o kalibr 286, rok 1960, dle prodejce v původním stavu a ciferníkem bez renovace. Tomu jsem přece nemohl odolat. To jistě všichi chápete, že jo :-) Fota jsou od prodejce z webu: Edit: nějak to celkově blbne :-( Upraveno 22. února 2011 uživatelem brett
Dantechno Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Odesláno 22. února 2011 Tak ty jsou krasny.. konecne na foru dneska hezkej prispevek.
filo-boxer Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Odesláno 22. února 2011 Krása. Tyhle "staré" Omegy se nikdy neokoukají. Kolik už jich máš?
skalis Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Odesláno 22. února 2011 V 22. 2. 2011 v 11:37, 'brett' napsal: Tomu jsem přece nemohl odolat. To jistě všichi chápete, že jo :-) Jsou skvely, brette, vazne moc pekny. Rekl bych i, ze to je jeden z nejhezcich kousku ve Tvoji Seamaster rodince.
brett Odesláno 22. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2011 V 22. 2. 2011 v 12:00, 'filo-boxer' napsal: Krása. Tyhle "staré" Omegy se nikdy neokoukají. Kolik už jich máš? Seamaster Vintage - 13. kousek, jinak Omega = 17. kousek ... a celkově ... 20.! ... a furt mám málo :-)
brett Odesláno 22. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2011 V 22. 2. 2011 v 12:09, 'skalis' napsal: Jsou skvely, brette, vazne moc pekny. Rekl bych i, ze to je jeden z nejhezcich kousku ve Tvoji Seamaster rodince. Na základě odborné a upřimné zpětné vazby od Martina von Oriosa (Martine Díky!), jsem "up-gradoval" nakupovaný stav a selekci prodávajících :-)
Alina Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Odesláno 22. února 2011 Děkuji za skvělé čtení a pokoukání, upřímně gratuluji.
adamo Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Odesláno 24. února 2011 Tyhle jsou opravdu asi nejkrásnější z tvojí sbírky, musím dát Skalisovi zapravdu. Tyhle staré seamastery si jednou pořídím k obleku kráááása... doufám, že bude příležitost je na nějakém příštím srazu shlédnout živě.
brett Odesláno 3. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2011 (upraveno) No zase něco o hodinkách (nějak jsem pročítal jiná vlákna a je v nich plno intolerance a zloby a někdy dosti pochybných názorů, ale každý má na nějaký právo) ... Ty seamastery nahoře dorazily, ale protože nyní sloužím v hlavním městě, tak se s nima budu moci pokochat až zítra po příjezdu domů :-) Jak jsem tak zkoumal stránky prodejce, našel jsem tam pár dalších kousků, které mě hooooodně zaujaly. Vzhledem k tomu, že nasazuje ceny dost vysoko a pár aukcí skončilo bez příhozu (což mi umožnilo učinit dodatečnou nabídku -20% a uspět :-), jsem včera zblbnul, neboť na ty mé "vyhlédnuté" někdo přihodil. Aukce končila ve 20.00 a v tu dobu jsem měl mít za sebou první čaást skvělého divadelního představení v DnV - Famílie ..., jsem učinil příhoz, nastavil maximální limit a odešel do divadla. Btw bylo skvělé představení! Buď jsme se váleli smích a nebo tekly slzy. Výkony herců Jiřiny Jiráskové, Ilji Racka, Petra Kostky , Jany Hlaváčové, Michala Novotného a Lucie Štěpánkové byly opravdu velmi přesvědčivé a prostě skvělé! No, ráno koukám a aukci jsem vyhrál. Takže tady jsou: kalibr 269, rok 1962, dle prodejce původní stav (to se uvidí) Upraveno 3. března 2011 uživatelem brett
brett Odesláno 4. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2011 Dnes jsem tedy rozbalil balíček dorazivší z DE
Radik Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Tohle vlákno jsem otevřel čistě ze zvědavosti na sbírku, ale že ho přečtu úplně celý od začátku do konce jsem fakt nepředpokládal
guca Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Odesláno 19. března 2011 Nádherné přírůstky. Ty bílé jsou super
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se