Japezz Odesláno 22. září 2006 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2006 Cus chlapy, shanim hodinky BJ7020-55E titanovi, neznate nejakej evropskej shop kde je sehant? obevil jsem je v us za paradnich 237 dolacu http://www.dwmbeancounter.com/amazonscript...emId=B000EQU0UU neobednaval jste je tam nekdo? jakej na ne mate nazor? Tusim ze nekdo tady je prodava... http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=2782
Lil'Cash Odesláno 22. září 2006 Nahlásit Odesláno 22. září 2006 Ocely 2000 vic nez by mi to vyslo takhle radsi bych prave obednal za nejakych 6000+ z us, proto mi zajima jeslti s tim ma nekdo zkusenost
Lapis Odesláno 1. října 2006 Nahlásit Odesláno 1. října 2006 ..mám Monstra (42mm), Aviator 43, a rozhodně tyhle Nighthawky jsou ještě větší! Dodatek k debatě o velikosti průměru Citizen Promaster. Někde uvádějí 41mm, či 42mm a také 46mm, ovšem s korunkou. Citizen Promaster Eco Drive Nighthawk Product Code: BJ7010-16 Key Features Citizen Promaster Eco Drive Nighthawk BJ7010-16F Type: Eco Drive Timer Movement: Quartz Solar Approx. 6 months' operation when fully charged Calibre: B877 - Eco Drive Aviation slide rule Dail: Black with white chapter ring, luminous hands and markers Case: Stainless steel *****Case diameter: 46mm including crown***** Case thickness: 13mm Water resistance: 200meters Bracelet/Strap: Original citizen black leather strap with deployment clasp
miktt Odesláno 21. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2006 ...a budou další nové. moc se mi líbí: http://citizen.jp/denpa_watch/lineup/proma...ter/562932.html
damankapsky Odesláno 23. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2006 Mám C. Promaster BJ7010-08E. Dostal jsem je od přítelkyně minulé Vánoce. Když jsem si je vyhlédl na netu, tak u nich vždy bylo uvedeno safírové sklo. Ona je koupila v kamenném obchodě jako překvapení. Žil jsem v domnění, že je tam safír. Poté, co jsem si přečetl tuto diskuzi jsem zjistil, že se do nich dává i minerální nebo jen minerální.Na netu někde píšou safír, někde minerál. Nevíte někdo jak to je? Mám je rok ocel v okolí skla je celkem poťukaná, ale na skle zatím vůbec nic.
Skeleton Odesláno 24. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2006 Tady u tohoto modelu je jen mineral. Ale kvalitni , aneb kdyz je to sklicko takhle ploche tak dost vydrzi. Myslim ze u Citizenu Promasteru tohoto pilot typu je na ciferniku napsano Sapphire, kdyz tam je - jinak holt mineral. .... tady take nejake info http://www.network54.com/Forum/78440/messa...ghthawk+(+pics)
damankapsky Odesláno 24. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2006 2Skeleton: Díky, ale nepotěšil jsi mě
Skeleton Odesláno 24. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2006 Ja je mel a velka spokojenost! Tak bud taky
ogar Odesláno 1. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2006 Pro damankapsky: jak jseš s hodinkami spokojen. Mám je objednané. Dotaz k pásku ten je kožený nebo textilní. Jak jsou hodinky přesné. Díky.
damankapsky Odesláno 1. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2006 Pro damankapsky: jak jseš s hodinkami spokojen. Mám je objednané. Dotaz k pásku ten je kožený nebo textilní. Jak jsou hodinky přesné. Díky. Jsem spokojen velmi. Mám je jako sportovní hodinky na kevlarovém (neprůstřelném ) pásku a dost často zaujmou okolí. Mají i 24 hod. cyklus a mohou ukazovat i dvojí čas. O sklíčku jsem se po roce dozvěděl, že je minerál, i když na českých e-shopech uváděli a někde pořád uvádějí safír, ale po roce nošení ani škrábnutí. Chtěl bych k nim ještě kovový tah, do budoucna. NEVÍTE NĚKDO, KDE BY SE DAL SEHNAT????
Karol Odesláno 1. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2006 ohladom zafiroveho skla,ja som kupoval hodinky normalne v obchode citizen AV0030 so safirovym sklom a na zadnom viku mam vygravirovane SAPHIRE,čo som na hodinkach prezentovanych na internete ako so safirovym sklom postradal
ogar Odesláno 1. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2006 Díky a ještě dotaz, jak jsou přesné?
Skeleton Odesláno 2. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2006 Díky a ještě dotaz, jak jsou přesné? Jako hodinky!
ogar Odesláno 2. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2006 No jo, přesné jako hodinky je široký pojem. Měl jsem hodinky které se předcházely o +4 minuty za 24 hodin a měl jsem hodinky s přesností +1 sekunda za 1 měsíc. Proto jsem se ptal. Díky.
damankapsky Odesláno 2. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2006 Díky a ještě dotaz, jak jsou přesné? + 10s za měsíc
Badys Odesláno 18. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2006 Zdravím, moc prosím, mohl by mne někdo poslat český návod (model: Pilot, řízené rádiem, safírové sklo, titanové) na e-mail stejskpa@seznam.cz Děkuji moc.
de-tomaso Odesláno 9. července 2007 Nahlásit Odesláno 9. července 2007 Zdravím všechny. Mám takový problém. V dubnu jsem si koupil v Itálii (přes e-bay) hodinky Citizen Promaster AS2031-57E. Mimochodem fakt nádhernej stroj. A tento víkend jdu okolo hodinek co jsem měl položené na stole a koukám - ony nejdou Po vyšroubování korunky se hned rozeběhly..... ...... Ale zvláštní věc. Došlo k vychýlení ručiček. Pro představu - nikdy se neukáže 12 hodin tak, že obě ručičky ukazují na dvanáctku (jak to má být) ale jedna ukazuje vždy o kus jinam. Po zmáčknutí tzv. "A" tlačítka, se hodinky seřídí rádiem.... ale asi o 20 minut jinak. Navíc zadní část vteřinovky která má ukazovat sílu signálu atd.... ukazuje uplně na druhou stranu.... Evidentně se něco stalo uvnitř. Setkal se s tím už někdo?? není to jen nějaká blbost? Nedají se nějak tyhle hodinky "vyresetovat"?? Dnes jsem byl v servisu GoldTime, ale vzali si dovolenou od 9. do 20.7.2007 (škoda že to nedali na internet - jel jsem tam přes celou Prahu zbytečně). Takže to tam musím hodit až potom. Taky bych poprosil... nemohl by mi někdo na můj e-mail poslat český návod? Anglicky trochu umím...ale nevím jestli sem tam o tomto něco nepřehlédl - je to psané trochu zmateně.
Skeleton Odesláno 9. července 2007 Nahlásit Odesláno 9. července 2007 Kompletni reset hodinek po dlouhem nepouzivani, elektrostatickem soku apod... Vytahneme korunku do "druhe" polohy, sekundovka rychle dojede na 12ku a zastavi se. Pote zmacknout soucasne zapadle tlacitko na dvojce a tlacitko sily signalu na ctyrce ... mely by se srovnat ... tolik preklad z navodu a myslim, ze uz jsem to taky zkousel a fungovalo to. Ale uz je to dele.
modrý květák Odesláno 9. července 2007 Nahlásit Odesláno 9. července 2007 Vypadají výborně Chtěl bych nazory na tyto hodinky Promaster Eco-Drive Pilot Radio Controlled Titanium A2031-57E http://www.newatch.com/tienda/product_info...roducts_id/3065
de-tomaso Odesláno 9. července 2007 Nahlásit Odesláno 9. července 2007 Díky za radu. Zkouším to, ale nedaří se. Sekundovka mi (pu vytažení korunky do druhé polohy) dojede na pozici 40. Pak zmáčknu obě tlačítka.... velká ručička se chvíli vrtí a zase najede na chybnou polohu. Divné.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se