Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

taky me prekvapilo ze dal jen jednu, ale spis zvazuju jestli nezajet na vylet na sumavu "ke Stepanovi"

nebo k danum. dal bych si cokoliv co tam dnes varil. nejlepe vsechno

• Odpovědi 119
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
taky me prekvapilo ze dal jen jednu, ale spis zvazuju jestli nezajet na vylet na sumavu "ke Stepanovi"

nebo k danum. dal bych si cokoliv co tam dnes varil. nejlepe vsechno

By se mohl u Dánů udělat sraz Chronomagu, výroční ke konci roku... :newyear: :D

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno
By se mohl u Dánů udělat sraz Chronomagu, výroční ke konci roku... :newyear: :D

Ale bez přespání :D, pokud si dobře pomatuju, tak noc vycházela na 5k, ale musim uznat, že to žrádlo bych si taky dal kterýkoliv, dostal sem z toho takovej hlad, že si musim jít udělat čínskou polívku :D

Odesláno

Včerejší díl jsem samo sledoval, ale jelikož mi utekl začátek, tak mě hodně překvapila úroveň obou podniků a hlavně jejich okolí. Čisto a uklizeno.

Jelikož jsem k tomu přišel ve fázi, kdy mluvili po anglicku, tak jsem si v tu chvíli myslel, že jsou snad v zahraničí.

No a ke Štěpánovi bych vážne zajel.

Všechno pěkný, nejvíc se mi líbil rumpsteak s cibulkou. To jsem málem poslintal gauč.

Výkon kuchaře Kojaka už byl popsán mnohokráte, takže nekomentuji. Jeho pojetí se mi docela líbí, jen toho vypípávání je na můj vkus trochu moc. Nejsem na takovou mluvu zvyklý.

Odesláno

Někteří z vás píší,že nestihli začátek,takže tady máte šéfa s první částí (6.díl).Obvykle do druhého dne dávají nejnovější díl na net.Jinak máte vpravo archiv se všemi odvysílanými díly :)

Odesláno
v prvni serii podle me nidko nemel 2 a druhou sem videl jen par a taky ne. ja bych si dal ted flakotu masa

V první sérii byly samolepky bez hvězd, pouze dostaneš/nedostaneš.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Sledujete taky někdo "S Italem v kuchyni"? Zrovna běží na Primě - super pořad, kuchař i recepty.

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
jo, koukám ... dělá mi sviňské chutě... :-)

Až budeš v Praze, ozvi se, zajdem k němu na jídlo. :)

Mimochodem před chvílí jsem dodělal chilli con carne a zrovna se cpu. :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno

Mimochodem před chvílí jsem dodělal chilli con carne a zrovna se cpu. :thumbsup_anim:

ty bys mel nekde postavit stan, a neco uvarit. myslim, ze bychom si dali do rypacku :)

jinak jeho rest na P6 je vyborna. uz ma ted i lepsi prostredi, ale vari vyborne

a ten porad? ja sem za nej strasne moc rad. je vyborny. a libi se mi taky ta jeho chata :D

Odesláno (upraveno)

chilli con carne... no tak to taky můžu, tak bon apetit :-)

Edit: chybky

Upraveno uživatelem brett

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...