Stepino Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 taky me prekvapilo ze dal jen jednu, ale spis zvazuju jestli nezajet na vylet na sumavu "ke Stepanovi" nebo k danum. dal bych si cokoliv co tam dnes varil. nejlepe vsechno
911 Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 ja sem nechytil zacatek, nemate nekdo adresu ci web tech hospod?
ricous Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 (upraveno) taky me prekvapilo ze dal jen jednu, ale spis zvazuju jestli nezajet na vylet na sumavu "ke Stepanovi" nebo k danum. dal bych si cokoliv co tam dnes varil. nejlepe vsechno By se mohl u Dánů udělat sraz Chronomagu, výroční ke konci roku... Upraveno 27. října 2009 uživatelem ricous
abbot Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 By se mohl u Dánů udělat sraz Chronomagu, výroční ke konci roku... Ale bez přespání , pokud si dobře pomatuju, tak noc vycházela na 5k, ale musim uznat, že to žrádlo bych si taky dal kterýkoliv, dostal sem z toho takovej hlad, že si musim jít udělat čínskou polívku
vraby Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 ja sem nechytil zacatek, nemate nekdo adresu ci web tech hospod? http://ano-sefe.com/
911 Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 http://ano-sefe.com/ asi sem blbej, ale ja tam ty adresy nevidim na ty dnesni dve hospody nevidim
jacob Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Dnes to byl na 100% jeden z "moc chutných" dílů. Zámeček mě okouzlil, teď mám akorát hlad...
vraby Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 asi sem blbej, ale ja tam ty adresy nevidim na ty dnesni dve hospody nevidim Budeš muset počkat do zítra.
Chumpus Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Štěpán tady http://www.biofarmavojetice.cz/kontakt.html zámek http://www.zamekknezice.cz/ Jinak ta noc na zámku stála snad 100éček. A asi zlevnili taky, páč jednolůžák píšou za 1500
Jerryl Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 Včerejší díl jsem samo sledoval, ale jelikož mi utekl začátek, tak mě hodně překvapila úroveň obou podniků a hlavně jejich okolí. Čisto a uklizeno. Jelikož jsem k tomu přišel ve fázi, kdy mluvili po anglicku, tak jsem si v tu chvíli myslel, že jsou snad v zahraničí. No a ke Štěpánovi bych vážne zajel. Všechno pěkný, nejvíc se mi líbil rumpsteak s cibulkou. To jsem málem poslintal gauč. Výkon kuchaře Kojaka už byl popsán mnohokráte, takže nekomentuji. Jeho pojetí se mi docela líbí, jen toho vypípávání je na můj vkus trochu moc. Nejsem na takovou mluvu zvyklý.
Koniferka Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 Někteří z vás píší,že nestihli začátek,takže tady máte šéfa s první částí (6.díl).Obvykle do druhého dne dávají nejnovější díl na net.Jinak máte vpravo archiv se všemi odvysílanými díly
Tomasek Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 v prvni serii podle me nidko nemel 2 a druhou sem videl jen par a taky ne. ja bych si dal ted flakotu masa V první sérii byly samolepky bez hvězd, pouze dostaneš/nedostaneš.
Bonebreakers Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 No tenhle posledni dvou dil byl zatim podle mne suprovej a do techto dvou podniku by se dalo i zajit a clovek by se citil jako v nebi
Návštěvník Kamil Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Sledujete taky někdo "S Italem v kuchyni"? Zrovna běží na Primě - super pořad, kuchař i recepty.
brett Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 jo, koukám ... dělá mi sviňské chutě... :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 (upraveno) jo, koukám ... dělá mi sviňské chutě... :-) Až budeš v Praze, ozvi se, zajdem k němu na jídlo. Mimochodem před chvílí jsem dodělal chilli con carne a zrovna se cpu. Upraveno 1. listopadu 2009 uživatelem Kamil
Filipes Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 to je dobrej pořad, sleduju a ukusuju fokáču co předváděl někdy minule
911 Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Až budeš v Praze, ozvi se, zajdem k němu na jídlo. Mimochodem před chvílí jsem dodělal chilli con carne a zrovna se cpu. ty bys mel nekde postavit stan, a neco uvarit. myslim, ze bychom si dali do rypacku jinak jeho rest na P6 je vyborna. uz ma ted i lepsi prostredi, ale vari vyborne a ten porad? ja sem za nej strasne moc rad. je vyborny. a libi se mi taky ta jeho chata
brett Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 (upraveno) Až budeš v Praze, ozvi se, zajdem k němu na jídlo. Mimochodem před chvílí jsem dodělal chilli con carne a zrovna se cpu. chilli con carne... no tak to taky můžu, tak bon apetit :-) Edit: chybky Upraveno 1. listopadu 2009 uživatelem brett
Teatime Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Nemýt televyzy. Tady v Nusle být dělnická čtvrť.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se