Přejít na obsah

Kolik svého času věnujete Chronomagu?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 83
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
¨

28 kousků=2,8 desítky, jde tedy o množné číslo, byť mi hulení nevadí.

Mně je absolutně jedno, jestli sem napíšeš třeba 100 příspěvků za den, ale nechápu, proč jeden z nich musí být, že na forum sereš (jako již poněkolikáté)... Jestli se necítíš na foru dobře, tak to prostě zabal, je to nejjednodušší řešení.

Omlouvám se, že jsem okamžitě neodpověděl a příspěvky nespočítal sám, ale přestože jsem tady více než 0,1 % svého času, nejsem zde stále a musím někdy pracovat.

1. 28 je množné číslo, o tom není sporu. Hulení mě také nevadí, kouřím dost.  

2. mrzí mě, že jsi nepochopil, že žertuji kuk674.gif. Fóru mě ještě stále baví, myslel jsem si, že to je i zřetelné.

3. omlouvat se nemusíš, je dobře, že pracuješ, protože já ne a potřebuji, aby mě někdo živil ze svých daní kuk674.gif.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
Lichva je když zneužiješ něčí tísně, nezkušenosti nebo rozumové slabosti nebo něčího rozrušení, dáš sobě nebo jinému poskytnout nebo slíbit plnění, jehož hodnota je k hodnotě vzájemného plnění v hrubém nepoměru, nebo kdo takovou pohledávku uplatní nebo v úmyslu uplatnit ji na sebe převede. Tudíž, mám šílenou chuť na rum a nemám love...ty mi ten rum koupíš za kilo a za týden po mě budeš chtít třeba kilča dvě...hodně špatně se to dokazuje... :)

Ale furt je to lepší než ty pneumatiky :thumbsup_anim:

Gumy staly za prd,ale prachy se tam daly vydelat.Udelal jsi za den par protektoru a bylo vymalovano.Sice ta nakladacka smes gumy trosku klouzala,vzorek nebyl taky zadnej Good Year,ale nesjizdelo se to roky.Lepsi bylo jezdit s cirkusem a prodavat burty.Nejak jem tem starejm bardum padnul do voka a pak to bylo paradni.Behem par dni mi vysvetlili,ze chlemstat pivo ve treti cenove skupine a hulit Startky neni in a do smrt si budu pamatovat na nekolik veceru,kdy se rozhodli,me osmnactiletyho smrada,naucit kulturne pit Konak...................bejvala to velka sranda

Odesláno

Sice členem chronomagu jsem jen velice krátce,ale jako návštěvník se tady objevuji již několik let,více méně alespoň jednou denně.Ani nechci domýšlet, a vůbec ne počítat hodiny strávené na foru,ale musím říci že to jsou hodiny strávené ve společnosti lidí kteří člověku opravdu ,,otevřou oči" a dodají velice zajímavé informace,jako třeba o leteckých hodinkách MVS.A za to velké díky

Odesláno

Netuším kolik je to času, ale obávám se to zjišťovat. Skoro denně, jen v poslední době se to občas podaří jednou za dva dny. Pak jsem při procházení vláken nervozní, když jsem nečetl víc jak posledních 5 příspěvků a musím se tak moc vracet a vše pročítat zpětně. Ale nelituji toho času.

Odesláno

Pred manzelkou uz otacim monitor notebooku tak, aby to nevidela. Bud je tam totiz motorkarske forum, nebo chronomag (a ten ted asi i casteji). A to jsem to objevil teprve nedavno - mozna prave proto, porad je co cist :-)

Odesláno

, ale jak fazer spravne napsal - lepsi jak tahat gumy v miselince a navic takhle cloveku cas od casu spadne do klina nejaka nemovitost :)

Tahat gumy v Mišelince jako svobodník Halík z Černejch baronů

• po 2 týdnech...
Odesláno
Ty vole,to je dobry---mas za sest mesicu 2162 prispevku,to je 12,011111111 prispevku za den.Na kazdej prispevek potrebujes i s premejslenim dejme tomu 1,5 minuty--to je celkem 18 minut kazdej den jen na psani prispevku.nez napises vetu,musis si vlakno procist,to zabere podle me tak trojnasobek casu nez psani..to je12 prispevku krat ctyri a pul minuty-celkem 54 minut.Vocumovani vlaken,do kterejch nic neslintas,ti zabere podle meho trojnasobek casu,nez vlakna,kde srsis moudrem a to je dalsich 162 minut.....To je 3,9 hodiny denne.Vo vajkendech toho moc nenapises,protoze te k tomu mlada nepusti,tak z toho plyne,ze 80 procent valeni u pocitace a stourani na Chronomagu travis ve vsedni den, v pracovni dobe.To je skoro 6 hodin a kdyz vezmu v potaz,ze jsi registrovanej i na jinejch forech napr.Voyers and slintings--omluv mou anglictinu,vychazi mi z toho,ze celou dobu v praci,delas hovno a cumis do compu.....Ted ty vole poprve ukaz,ze jsi frajer-VYCISTI SI BREJLE,ZBAL SVACINU DO BATUZKU A DEJ TOHLE VLAKNO PRECIST SEFOVI :thumbsup_anim:

:gora: Tak to je nádherná statistika. Já zatím jen vočumuju vlákna, ale těch 162minut potvrzuju..

• po měsících...
Odesláno

Trošku oživím vlákno...řeknu to asi takhle...zatím jsem si fórum nedal jako domovskou stránku, ale nemám k tomu daleko. Hlídám si novinky a témata, který mě zajímají. Včera jsem tu teda nebyl, sorry, skolila mě střevní chřipka, ale dneska už nebleju a tak jsem on-line. ;)

Odesláno

Musím uznat počítač je opravdu žrout času a chronomag závislost.Jsem tu nový,snažím se to omezovat,ale aspoň jednou denně tu jsem k vidění.Když jsou zajímavé témata tak počtu déle,když je "okurková sezona" tak to jen proletím.

Odesláno

V podstatě to samé jako bohumil.talak, ale teď je to celkem kontraproduktivní, neboť bych se měl připravovat na zkoušky a ne tady pročítat fórum. No jo řeknu si, že si něco dohledám na internetu (např. něco čemu nerozumím) a vždy se první podívám tady a podívám, zda tu není něco nového a zajímavého.

Odesláno
Přes týden se snažím vůbec tady nebýt - není čas, večerní schůzky/večeře apod. Jedině přes víkend, nebo je-li volno. I tak too much :-)

Coze to je dnes za den? Ze by utery?? :lol2:

Odesláno (upraveno)

jo, jo výborná návykovka je tohle fórum :-), dalo by se říci, že mi ho nadělil Ježíšek :-) a kolik času, no pro tuto chvíli 100%, ale snad to do léta stáhnu jen na 50% - jo díky za fajn infomrace - většinou :-)

Upraveno uživatelem PetrM.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...