aranek Odesláno 17. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2006 Krásný server, bohužel zaměřený hlavně na mechanické hodinky, ale snad se najde nějaký dobrodinec. Takže, co sháním - rádiem řízené hodinky (conditio sine qua non) - titanové pouzdro i pásek - tvrdší sklíčko, minerální nebo safírové, nosím je i na místa hrubšího zacházení - podsvícení - vodotěsnost pro běžné plavání, pro potápění není nutno - VELMI potěší strohý design - dvě ručičky, vteřinovka, žádné zbytečnosti - potěší napájení solární nebo kinetické, ale není nezbytné - cena +- 10k (odhaduji), neměla by převýšit 30k Jaké vybrat? Vaše zkušenosti?
Jerryl Odesláno 17. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2006 Nejsem znalec, a spíš se orientuji na mechaniku, ale rádiem řízené hodinky jsem jednu dobu chtěl a moc se mi líbily Junghans Mega. Jsou to sice digi, ale strohý jsou dost a vzhledem jistě neurazí. Aspoň se na ně podívej.
Duke650 Odesláno 17. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2006 http://www.chronomag.cz/clanek/2006-05-13/...ky-stylove.html www.junghans-store.com
hpavel Odesláno 17. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2006 zdravím, mám Citizen AS2040 například: http://www.yatego.com/uhrenpfeiffer/p,4417...d9e6d79b4c20d0b Dej si do Googlu vyhledat heslo: AS2040 a uvidíš..... jsou dvě varianty: černý nebo modrý ciferník, já mám modrý (od května) Takže vlastnosti: radio controlled titanové - váha asi 80 gramů (existuej také model AS 2010 ale ten váží asi 115 - 120 gramů) ten titan je lehký, "máš" hodinky na ruce a nevíš že je máš, titan je pro mě velice příjemný sklo minerální - ne safír WR100 solar napájení možnost ručně přestavit čas podle časové zóny jediné co nemají je podsvíení, ručičky a indexy dluho nevydrží.. to je si snad jediná závada podle Tvého zadání.... cena 500 EURo(s) bohužel Citizen je když jsem je kupoval tak je do ČR nedováželi, (jak je to dneska nevím), sliboval že je začne dovážet o prázdninách (tedy asi nyní) v ceně asi 20 kKč (!!!), v ČR jsou k dispozici pouze model AS2010 (stejný model ale v nerezu, a trošičku jiný ciferník, dej AS 2010 do Googlu, uvidíš), v ČR je oficiální cena nerezového provedení asi 15 - 17 kKč, když jsem se ptal v kamenéím obchodě tak mi je nabízeli i za asi 12,5 kKč..., Já jsem si je objednal v nějakém internetovém obchodě (už si nepamatuji na jakém) ale napsali mi že dodací lhůta je asi 4-6 týdnů !!! (chtěl jsem si koupit dárek k narozeninám sám pro sebe :-) a nechtěl jsme tak dlouho čekat a tak jsem jsem našvtal a na netu jse si našel hodináře u Drážďan, viz http://www.uhrennitzsche.de/ , pan Nitzsche mi hodinky objednal za stejnou cenu (!!) jako na internetovém obchodě (tedy za 499 EUR),během asi dvou až tří dní je měl pro mě nachystnané na krámě a já jsem si pro ně dojel osobně (jsem ze seveních Čech takže pro mě to bylo asi 50 km tam a 50 km zpět), a pan Nitzsche mi i na místě upravil tah podle mojí potřeby v pohodě. Patil jsem VISA platební kartou, nebyl problém, jediný problém že pan Nitzsche mluví pouze německy, to není pro mě, raději angličtina, ale nějak jsme se domluvili, ale tedy nemám návod v češtině.... S panem Nitzsche bylo velice korektní a milé jednání, několikrát jsem si napsali emaily a asi jednou jsme si telefonicky potvdil že již má pro mě hodinky na krámě....Pokud budeš chtít další informace, napiš, .... Zatím se měj a ať se ti povede najít to co by jsi chtěl..... Jak psal Jerryl, Junghans nejsou špatný, cena podobná, malinko vyšší, ale všechny Junghans jsou jenom WR50 (taky jsem po nich pokukoval... Ještě se zkus podívat na http://www.garde.de/index.shtml bývalá Ruhla, taky dělají radi controlled...WR50
Viktor Odesláno 17. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2006 Není to zrovna prestižní značka, ale CASIO OCW-120DE Oceanus-Solar-Funk ve všem s výjimkou titanového pouzdra vyhoví tvým požadavkům (solární napájení, safírové sklo, 100 m WR, celkem střízlivý design, podsvícení, plus roční kalendář, alarm, indikace stavu nabíjení). Cena kolem 7 000 Kč.
Smiling Odesláno 17. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2006 Všechny tyto vymoženosti mají modeli od Casio, od cca 3 do cca 10000, ovšem bez safírového sklíčka Pokud bys oželel podsvicení, krásný modeli dělá Citizen, možno model titan se safírem, technologie Eco-Drive (dlouhá životnost baterie), stojí ale okolo 25000, levnější na ocelovém tahu za 20000. Vše je to edice Promaster, najdou se i modeli se solárním napájením. Více zkušeností nemám, Citizen má tozhodně lepší stroje, i když přesný jsou stejně a problémech s Casiovkama řízenými rádiem jsem zatím neslyšel
Návštěvník Kamil Odesláno 18. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2006 Hlasoval bych pro Junghans .... Taky se přidávám. Kupoval jsem už dvoje, pro tchána a pro sebe a naprostá spokojenost.
aranek Odesláno 18. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2006 Díky všem za rady, Citizen vypadá nejlépe, u Junghanse jsou také pěkné kousky - Junghans Apollo například, ale nenašel jsem titanové...
Duke650 Odesláno 18. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2006 http://www.junghans-store.com/cgi-bin/jhst...os.x=14&los.y=7 titanových rádiem řízených ručičkových i se safírem tam pár mají...
hpavel Odesláno 29. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2006 tak co anranek? už jsi se rohodnul? pochlub se ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se