Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno
... takhle si někteří polointeligenti přítomní na foru budou myslet, že jsem ochraňoval Elton...

A ne snad? :lol2:

• Odpovědi 136
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Ano a já i Onion jsme skrytí agenti Eltonu. Měsíčně dostáváme jedny Primky a 50 táců k tomu :thumbsup_anim:

To Ondraj: S těmi obchodníky to je hodně dobrá otázka. Je zde ale jeden zásadní rozdíl. Když si stěžuju na obchodníka, tak nejsem v pozici, kdy on je můj chlebodárce, zatímco pokud kritizuju zaměstnavatele tak ta pozice je už trošku jiná.

Hystericky se zde křičí, že někdo dostal ban, každý má potřebu se k tomu vyjádřit. Proč jednoduše nepočkáme do zítřka na Chronomaga až se jako "root admin" na tento problém podívá.....

Hele Onione..nezamkneš v rámci cenzury celé vlákno? :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem ¨safi
Odesláno (upraveno)
To Ondraj: S těmi obchodníky to je hodně dobrá otázka. Je zde ale jeden zásadní rozdíl. Když si stěžuju na obchodníka, tak nejsem v pozici, kdy on je můj chlebodárce, zatímco pokud kritizuju zaměstnavatele tak ta pozice je už trošku jiná.

Já jsem nikde v pravidlech fóra nečetl, že si zde nemůžu stěžovat na svého zaměstnavatele. A hlavně ani pořádně nevíme, že to je (byl) opravdu zaměstnanec. Že sem postnul nějakou fotku, kterou mohl sebrat bůh ví kde...

Taky to sem mohl dát někdo z Eltonu schválně, aby se o nich zase diskutovalo. :D :D :D

Upraveno uživatelem Ondraj
Odesláno

Safi, problém je vždycky v lidech, nikdy ve stroji. :D

Safi proč se nesmí kritizovat chlebodárce? Můžeš mi to nějak racionálně vysvětlit? Teda rozlišuju mezi kritikou a pomluvou.

Odesláno
A ne snad? :lol2:

Tohle je fakt urážka... Tolja mně má v "ignorovat uživateleů protože šiju do Eltonu a já jsem na to hrdej :) :) :) Neustále označuju Elton za podvodný podnik plný chlubilů a chlubílků co tah z lidí prachy a jeho PR je založen na lžia polopravdě víc než reklama na Komunismus... a teď se dočkám tohodle? Asi také po někom pošlu dopis, že končím, urazili jste mně jdu domů k mámě :suicide_anim:

Safi proč se nesmí kritizovat chlebodárce? Můžeš mi to nějak racionálně vysvětlit? Teda rozlišuju mezi kritikou a pomluvou.

Protože tě chlebodárce vyhodí :) Asi proto vzniklo pořekadlo "Koho chleba jíš, toho píseň zpívej" :)

Odesláno
Protože tě chlebodárce vyhodí :)

No to jo, ale teď to vodnes chudák Gougy a on přitom v Eltonu doposud nedělal. :D Teda byl tam za mlada na brigádě, přehazoval vidlema kolečka na pás. To je ale už tak dlouho....

Odesláno (upraveno)

Kritizovat ano, ale proč mimo firmu? A proč k tomu zneužívat média? Copak někoho z nás zajímá, že nějaký zaměstnanec má špatně okopírované výkresy? Budeme věřit něčemu, co si nemůžeme nijak ověřit?

Odesláno
Jo, bude..

Vidíš safi, já ti to říkal :) takhle si někteří polointeligenti přítomní na foru budou myslet, že jsem ochraňoval Elton... a to je pro mně strašlivější obvinění než pederastie :) :) :)

Hale Onione, bylo to vaše rozhodnutí a v tu chvíli jste ho považovali za asi dobrý. Takže nic proti tomu. Jenže, jak vidíš, byla to spíš medvědí služba. Teď se to hovno, tady v tom vlákně, slušně rozlemtá a už to, jak psal ondraj, nikdo nenapraví. Že jsi zrovna ty na to přistoupil, to mě hlava nebere. Von si ten borec měl taky možná uvědomit, že když udělám A musí následovat B, nebo vytáhnout kvér umí každej blb, ale správně vystřeli je už problém.

Odesláno

No chlapi, mělo by se to určitě co nejdříve smazat, protože tohle vlákno je podle mě daleko škodlivější než to původní.

Odesláno (upraveno)
Hale Onione, bylo to vaše rozhodnutí a v tu chvíli jste ho považovali za asi dobrý. Takže nic proti tomu. Jenže, jak vidíš, byla to spíš medvědí služba. Teď se to hovno, tady v tom vlákně, slušně rozlemtá a už to, jak psal ondraj, nikdo nenapraví. Že jsi zrovna ty na to přistoupil, to mě hlava nebere. Von si ten borec měl taky možná uvědomit, že když udělám A musí následovat B, nebo vytáhnout kvér umí každej blb, ale správně vystřeli je už problém.

Počítal jsem s tím, že se kolem toho strhne povyk. Abych Oniona ospravedlnil, musím přiznat, že se mu vůbec do toho nechtělo, ale nakonec mému tlaku podlehl. Takže když už je potřeba někomu nadávat, tak jedině mě, jak chráním Elton.

Je fakt, že se nelze všem zavděčit. Když kritizuju Elton, tak se do mě pár lidí opře. Když jej "chráním", tak také. Člověk si nevybere:-)

Odesláno
No chlapi, mělo by se to určitě co nejdříve smazat, protože tohle vlákno je podle mě daleko škodlivější než to původní.

Tak, tak a preventivně rozdat bany všem kdo přispívali do tohohle vlákna, kromě moderátorů a Safiho a zítra napsat, že to nebyl ban, ale technická chyba svázana jen a právě s Gougyho IP adresou. :)

Odesláno
Kritizovat ano, ale proč mimo firmu? A proč k tomu zneužívat média? Copak někoho z nás zajímá, že nějaký zaměstnanec má špatně okopírované výkresy? Budeme věřit něčemu, co si nemůžeme nijak ověřit?

Safi a není to tak náhodou v drtivé většině všeho co tady kdo napíše? Psal to ve smyslu hodinek, nebylo to v diskuzi na MF dnes. mimochodem kvalita, měření a tp. je v procesu výroby hodinek snad nejdůležitější, ne? Taky mě nikdo nenutí tomu věřit. Stejný neověřiteln ýcancy se tady občas píšou o Primu v pozitivním světle. Třeba to, že se tady cituje PR Primu jim děsně na netu zvedá rating a nikdo se nepohoršuje... Asi tak.

Odesláno

Hele chlapi, nahodou jsem narazil na tohle vlakno a unika mi co se tady resi..??? Vsichni co kecate o cenzure atp - vzdyt jestli to chapu spravne tak to bylo smazany se souhlasem toho "zamestnance" Eltonu nebo mi to co jsem odpoledne stihnul tak prislo.. Gougy NEMA ban, nema napomenuti ani nic podobnyho (zase mi mohlo neco uniknout) - protoze proc? To si vazne myslite, ze moderatori cekaji a hlidaji az nekoho z vas budou moct z prdele bezduvodne zabanovat? Proguh proc by to kdokoliv z nas delal? Me nebavi banovat ani spammery co sem hazeji linky na viagru, ale udelam to aby tu byl klid, ale rozhodne neciham abych dal ban nekomu normalnimu..

- To proc gougy nemuze psat na foru netusim, ale jak rikam, blokaci ani ban u nej nevidim - treba ma nejaky jiny problem..

- Proc se smazaly ty prispevky u Eltonu tusim a to ze se nekteri clenove kteri v tom byli zainteresovani takhle dohodli, v cem je tedy problem..

- Nechte si ty kecy o cenzure, cenzura vypada jinak.. uvedomte si, ze vetsina prispevku co se v tuhle chvili maze (drtiva vetsina), je smazana na zadost autoru, nebo skupiny clenu, moderatori ze sve vule mazou minimum prispevku a potom nejaky ty spamy..

___

Taky jsem mozna mimo a pak uvitam info o tom co se tady deje..

Odesláno

Pro Spiderera: protože doteď to bylo jen samý mlžení a postupný neochotný přiznávání se. Proto to svádělo ke slovu cenzura. A díky za info, že Gougy nemá ban.

Odesláno

clovkl se vrati z hospody a prijde o kopec srandy. jeste ze sem dopoledne mel moznost si to originalni vlakno precit. uprime, zpetne neco mazat se mi nelibi. kdyz je nekdo debil, ma si nest nasledky. a me to treba zajima, ze je v Eltonu bordel. a co se overovani info tyka...jezis, tady je pulka veci neoverenych. navic, kdyz uz si to accutron precetl, tak bylo uuuuplne zbytecne to mazat.

Odesláno
Pro Spiderera: protože doteď to bylo jen samý mlžení a postupný neochotný přiznávání se. Proto to svádělo ke slovu cenzura. A díky za info, že Gougy nemá ban.

Ale tohle všechno se říkalo Karlosi od začátku. Pokud si přečteš můj první příspěvek v tomto vlákně, nalezneše tam zcela jasný popis celé situace.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...