Z. Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Baudelaire... Květy zla...inspirativní, du pro chlast A co tohle? Řekl bych, že je to docela k tématu... UNAVEN K SMRTI NUDNOU ROLÍ sám sebe hrát, - že jsem... Chci spát předstírám spánek, tvář mne bolí vším, čím jsem byl, jsem nebyl rád Jak se mi zdá, nic se mi nezdá už nemám o čem dát si zdát na nebi bledne moje hvězda vším, čím jsem nebyl, byl jsem rád (J.H.K.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 (upraveno) Vše vystaráno! Nebojím se psot! Jsme stejné ráže. Dvojice jsme slot. Lehká a pasák. Špinavý jsme rod. Lne rovný k rovné. Jako u těch vran. Oh, tahle špína! Špína je nám vhod. Nás život vypliv. Plijem na život zde v hampejzu, kde rozbili jsme stan. Upraveno 19. října 2009 uživatelem hciq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 (upraveno) Zde hlasujte, jak moc odcházíte: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=23169 Upraveno 19. října 2009 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 JAK BUDE PO SMRTI? - TOBĚ DOST TĚŽCE... není co závidět; netěš se, - těš se! ale ne, duše má, čeho ses lekla - očistce, mučení, plamenů pekla? to je moc humánní, mírné a všední... Jak bude po smrti? Tak jako před ní (J.K.H.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 (upraveno) zvláštní, co v mé se hlavě rodí možná čekám, až někdo kámen hodí já omráčen bych padal dolů já nečekal bych na kámen já poslední bych padal dolů (hciq) Upraveno 19. října 2009 uživatelem hciq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 "... Jak svůdné vše a klamné ! a strašné ! Jen proto je vše tak svůdné, aby zkázonosnou moc svou mohlo projevit. Všude zeje propast, netušitelné utrpení číhá v ní. Vše bije a rdousí. Ó, přírodo, světe - jste jako má milenka Eterna, ach! Jak to skončí? Lhostejno! Bolí mne vše a mrzí chci jen klid - jen klid!" (L.K.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 XIII. století - Gotika Gotika vrátí se, jak noc černých vran, Démoni bez křídel, čas který nebyl. Gotika vrátí se, jak noc černých vran, Démoni bez křídel, seslaní z Kainových časů Gotika vrátí se, jak noc černých vran, Démoni bez křídel, čas který dosud nebyl. Když deprese a temnota tak potom tohle a nakonec toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 Třináctý století není žádná deprese čoveče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuko Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 je to OT,ale rýmuje sa to špičatá brada,placatá čepice, kdo se to potáci na rohu ulice, kdo tady plivá, kdo tady zvrací, to se Vladimír Iljič ze schúze vrací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gryll16 Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 Názor nováčika: Kua, kua chlapi... Chodieval som si sem oddýchnuť a potešiť. Rozumiete? Oddýchnuť a potešiť. A to sa teraz nejako vytráca a z toho je mi trochu smutno. Nechcem odísť. Chcem naspäť svoj starý chronomag.... Trochu sentimentálno-depresívny príspevok, ale dá sa to vysvetliť tým, že vonku je chladno a prší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 Tak oddychuj a těš se... Většina lidí si z toho dělá prču Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendy Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 Promiňte,že se zapojuji do debaty.Celé téma jsem přečetl,ale moc tomu nerozumím.Na začátku to vypadalo že gougy dostal ban za příspěvky do zmiňovaného ,,smazaného" vlákna.Pak se ukáže že vlastně ban nedostal(vlastně žádné postihy) a původní vlákno bylo smazáno na základě žádosti někoho jiného a na toto vysvětlení gougy dosud jakýmkoli spůsobem nereagoval ,(třeba i přes někoho jiného).Jsem tedy rád že jsem si rozšířil obzory částmi básní,ale raděj bych uvítal nějakou reakci od gougyho.Myslím,že by to zajímalo více lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 Každej jednou odejde..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 Každej jednou odejde..... Někdo i dvakrát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 Někdo i dvakrát... Pokud se nepletu , ty by ses mel taky pomalu rozloucit. Kdy odjizdis? Jo a koukam ze te pred odjezdem chytla nakupni manie..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 Pokud se nepletu , ty by ses mel taky pomalu rozloucit. Kdy odjizdis? Jo a koukam ze te pred odjezdem chytla nakupni manie..... Jo, právě probíhá výběrové řízení na hodinky, které pojedou se mnou. Je to náročné. Ale už to tady asi fakt plevelíme... Sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 žebych k tomu taky něco napsal? Lidi, nerozčilujte se! Rupne vám cévka a budete tahat nohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se