M916 Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 (upraveno) Snad vás potěší živé fotky tohoto kousku s číslem 0440/1970 z limitované série na počest Velké ceny F1 z roku 1970. V kartonové krabici na vás čeká kožený box... ... po jehož otevření na vás jukne poklad. Když se vám přestanou klepat ruce, můžete hodinky z boxu vyndat a podívat se pěkně z blízka. Zkuste si hodinky dát na ruku... ... a teprve potom si pořádně všimnete, že limitka obsahuje i další dárečky: kožené rukavice a plakát s certifikátem a výčtem jednotlivých Grand Prix F1 1970. No a na závěr pár fotek "v rukavičkách"... Děkuji za pozornost a někdy zase příště :-) Upraveno 19. října 2009 uživatelem Gilius
M916 Odesláno 19. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Gilius napsal: pěkně.... ještě bych chtěl poděkovat Giliusovi; naučil mě dnes srovnat fotky hezky popořádku a ještě doplnit pubertálním textem
Gilius Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 rádo se stalo..... Užívej si ty hodinky,jsou vážně pěkné!!!!!!
Chumpus Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Krása...zajímalo by mě srovnání s mými starými. Třeba bude někdy příležitost.
Pavel K. Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Sice zelenou na hodinkách nemusím, ale nádhernej kousek. Navíc limitka spojená s F1 z doby kdy se ve Formuli 1 ještě závodilo. Gratuluju
tombed Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Jirko ještě jedno velká gratulace... nádhera, jako dítě jsem hltal příběhy z F1, Jochen Rindt mě vždycky fanscinoval svým posmrtným titulem a tím, že se to stalo měsíc před mým narozením, to byly časy kdy se opravdu závodilo a i ty knížky a časáky smrděly opravdu benzínem a pachem spálených gum... to že mě to pak přešlo, díky tomu kam F1 došla to už písnička jiná... jo a na ruce ti sedí jako hrnec na prdeli...
Kupa54 Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 (upraveno) Krásné hodinky, krásné fotky... ale přátelé viděl jsem je dnes naživo a to je tprve paráda. Ono to pouzdro, jak je svrchu broušené, má nádherný sametový lesk. Celkově se hodinky "nevtíravě třpytí" Prostě paráda. Jirko, užij si je editace: pravopis Upraveno 19. října 2009 uživatelem Kupa54
skalis Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Jirko, fajnovy hodinky! Podle katalogovych obrazku me moc nebraly, neni to uplne muj salek kavy, ale nazivo a hezky smrncovne vyfoceny me vazne chytly. Povedena akvizice, at slouzi a delaji radost.
Jay Doll Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Moc pěkné fotky i hodinky. A ty rukavičky jsou k tomu opravdu stylové. Dodávají je jen v jedné velikosti a nebo si vybíráš i tu? Mimochodem, ta Vespa je také součástí balení?
M916 Odesláno 19. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Jay Doll napsal: Moc pěkné fotky i hodinky. A ty rukavičky jsou k tomu opravdu stylové. Dodávají je jen v jedné velikosti a nebo si vybíráš i tu? Mimochodem, ta Vespa je také součástí balení? Velikost je zřejmě jedna, resp. není výběr. Prostě jsou v krabici. Ta Vespa - no, zrovna jsem doma neměl nic víc "racing"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se