Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
nehledal :) ale byla-li to Nusa Penida ( nebo jiny Manta Point ), urcite se tam chci vratit. Ja ty manty tam taky nevidel...

ha, po druhem podivani vidim ze to nejsou omegy, tak ty bych asi taky nehledal :thumbsup_anim:

• po měsíci...
Odesláno

... a protože došlo k poškození některých vláken ve fotogalerii, která byla následně smazána (včetně všech komentářů, názorů a relevantních informací a případně i jiných fotek), stalo se že díky škůdci byly odstraněny i moje fotky mých hodinek... A tak je znovu postuji sem, tady snad přežijí... Jsou to jen amatérské pokusy, stan nemám...

post-3414-1265025937.jpg

post-3414-1265025979.jpg

post-3414-1265026006.jpg

post-3414-1265026038.jpg

post-3414-1265026058.jpg

post-3414-1265026084.jpg

post-3414-1265026134.jpg

post-3414-1265026168.jpg

Hodinky byly perfektní a s Omega pleteným kovovým páskem byly naprosto dokonalé. Dost mne mrzí že jsem o ně přišel :crying_anim:

Odesláno

chlapi doufám, že mezi náma není nějaký zaměstnanec Ikey... aby nám ty stany a koše nezdrahly, když teď bude taková poptávka...

zase se ale lehce poznáme u pokladen... :)

Odesláno

...nemám potápky...

A jak jsem se tak hrabal ve fotkách, uvědomil jsem si jaká mi po nich zůstala díra v chronoduši :worried_anim: Proboha, jak můžu žít bez potápek??? :crybaby:

A tak procházím znovu tou slastí výběru a rozjímání... Kritéria zůstávají stejná - bytelné hodinky co něco vydrží, větší velikost, pořádná luminiscence, luneta s luminiscencí a swiss srdíčko... (no jó, Seiko asi taky :whistle: ). To v rozumné ceně mezi 1.000,- $ a 1.000,- ?, aneb nechci hodinky za 150kKč, co mi vezme zase nějaká zatracená vlna....

Možnosti o kterých zatím uvažuju jsou následující:

- opět Ocean7 LM-7 - splňují vše, jsou to klasiky a opravdu mi seděly. Fotky v celém vlákně mluví za vše...

- Ocean7 LM-1 - se "safír" lunetou a "Plongeur" minutkou by nebyly marný. Jen mne odrazuje to vypouklé sklíčko <_<

lm1-pvd.jpg

foto z Watchuseek od uživatele Peter Atwood...

- Steinhart Triton 100ATM - Tritony mne doposud nebraly, ale tenhle model je boží! Není to žádná variace na omleté téma, líbí se mi nový pásek a ta spona je též prďácká! Co mi na těch hodinkách vadí je heliový "největší.zhovadilost.co.kdo.kdy.do.potápěcích.hodinek.vymyslel" ventil a hlavně to jejich logo. Nevím proč, ale kdykoliv se na něj podívám, tak vidím Trabanta... :suicide_anim:

999344881tri1000bi_1.jpg

Foto od Steinhartů...

Jinou alternativu jsem zatím nenašel... Každopádně mám nad čím dumat :cool02:

Odesláno

Zajímavej tip, dík ;) Mají opravdu decentní ceny, jen u toho Sea Viperu mně osobně přijde ta luneta ohyzdná :D Ten druhý typ (Sea Angler) vypadá mnohem lépe, jenže je vyprodaný... Ten by ale jinak stál za úvahu!

Co bohužel oboje degraduje, je to, že luneta nemá luminiscenci :guiltysmiley:

Odesláno

Koukám,že bez toho rejpání furt nemůžete bejt(Tombed,Peťan)....jděte víte kam..... :thumbsdown_anim:

4 Harry.....supr fotky,z mého pohledu. A trošku Tě popíchnu...co kdyby sis koupil Frogmany???? Na potápění nemůžeš najít nic lepšího!!!! Pokud teda zkousneš digitálky?! :)

Odesláno

Gilius - kdepak na digitálky mne neužije, stačí že mám růžový Fortisky :lol2:

Mimochodem, nikdy jsem ještě neviděl potápěče s digitálkama, samozřejmě pokud nepočítám potápěcí počítače...

Heky - ano, ta luminiscence na lunetě je pod vodou (což automaticky znamená zhoršené světelné podmínky, a co teprve ve vraku, v jeskyni, v noci...) docela důležitá a proto jsem ji uváděl. Musím znovu podotknout, že u LM7 se maximálně osvědčila a bez ní už potápky nechci ;)

Odesláno
Gilius - kdepak na digitálky mne neužije, stačí že mám růžový Fortisky :lol2:

Mimochodem, nikdy jsem ještě neviděl potápěče s digitálkama, samozřejmě pokud nepočítám potápěcí počítače...

růžový jsou bomba!!!

Fakt neviděl??? Tak potom KLIK ;)

Odesláno

No předpokládám že ho za to i platí, když jim dělá promo. Ale co se týká mých osobních zkušeností, tak žádné digitálky jsem u potápěče neviděl. Tak jako žádné dražší automaty. Samé Seika a Citizeny...

Tak alespoň já ať jsem pod vodou za manekýna :lol2:

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...