safi Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 (upraveno) Upraveno 20. října 2009 uživatelem ¨safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 (upraveno) ne-e.. furt nějaké -"attachment..." a obrázky nikde.. edit: jo, ůůůž! Upraveno 20. října 2009 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blekota Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 (upraveno) z tohoto kym zistim kolko je hodin tak vlak je prec inak sa mi to paci az na tu ocelovu farbu vytrcajuceho stroja na cifernik.. keby aj to bolo zacernane a trcali by len zlate kola alebo by to malo neaky karbon look ako luneta tak to by bolo cool ale co sak nic neni dokonale tusim ze ich ma habera ale bez turba Upraveno 20. října 2009 uživatelem Blekota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 Tak tyhle Zenit Grande ChronoMaster XXT Tourbillion se mi líbí víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 Ja nevim, ale at je v tom hodinarina jaka chce, Defy jsou proste skarede hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 Natočené "akční" video: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 20. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2009 Krátká recenze na titulní stránce Chronomagu: http://www.chronomag.cz/clanek/2009-10-20/...tourbillon.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 ja si nemozem pomoct, ale uz dlhsiu dobu zenith v rade defy zo seba nevyplul nic co by sa mi aspon trochu pacilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 Niekedy mi tu chyba uživateľ Maxs, už davno som nezažil fundovany flamewar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 safi co za ELECTRO je vo videu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 22. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 cortes1990 napsal: safi co za ELECTRO je vo videu? hele netuším..to jsem zadal na google jako náhradu audio zvukové stopy, aby nebylo slyšet, jak nadávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 smola ....ono electro je moj salocek kavy...... ( niesom diskofil ) inac hodinky sa mi v podstate pacia ..... je to vlastne designovy masaker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 22. října 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2009 cortes1990 napsal: smola ....ono electro je moj salocek kavy...... ( niesom diskofil ) inac hodinky sa mi v podstate pacia ..... je to vlastne designovy masaker 009 sound system -> Trinity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppprochy23 Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2009 Blekota napsal: z tohoto kym zistim kolko je hodin tak vlak je prec inak sa mi to paci az na tu ocelovu farbu vytrcajuceho stroja na cifernik.. keby aj to bolo zacernane a trcali by len zlate kola alebo by to malo neaky karbon look ako luneta tak to by bolo cool ale co sak nic neni dokonale tusim ze ich ma habera ale bez turba Na druhou stranu je třeba dodat, že když budeš mít takové hodinky, tak pravděpodobně moc jezdit nebudeš... Hodinky zajímavé, ale není to můj šálek kávy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se