TomasZel Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Ahojte, kamarád - momentálně blázen do golfu mě poprosil, jestli bych se mohl zeptat na zkušenosti s těmito hodinkami Jaermann-Stubi....Znáte je někdo, máte s nimi zkušenosti? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Je to spickova znacka za spickove ceny - myslim ze se pohybuji ve stovkach tisic. Nektere modely jsou dokonce vyrobeny z oceli golfovych holí. Tady jeste nejake info http://www.lbsprague.cz/hodinky-a-sperky/jaermann-stubi/
Baker Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 myslim ze se pohybuji ve stovkach tisic. cca 7tis - 20tis USD podle modelu.
Murphy97 Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 (upraveno) prodává je mj. p. Opluštil ve Velkých Bílovicích. Myslím, že dokonce jedny má a vždy je velmi sdílný...... jo, a v předminulém WM je o nich článek edit: doplnění Upraveno 29. října 2009 uživatelem Murphy97
Frantik Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 cca 7tis - 20tis USD podle modelu. no tak skoro ve stovkach tisic - chtel jsem rict od stovky nahoru
Baker Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 no tak skoro ve stovkach tisic - chtel jsem rict od stovky nahoru Vsak jsem jen podporil tve tvrzeni.
Frantik Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Vsak jsem jen podporil tve tvrzeni. ano ano
Baker Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Tady jsou nejake zive fotky jineho modelu.
bandicoot Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Mě se tyhle profi-tooly líběj. Je to teda spíš masírka do klubu než tool na hřiště, ale byť je to okázalá ukázka statusu, tak se mi to líbí.
skalis Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Mě se tyhle profi-tooly líběj. Je to teda spíš masírka do klubu než tool na hřiště, ale byť je to okázalá ukázka statusu, tak se mi to líbí. Mely stanek na vystavisti v rijnu (Hodiny a klenoty). Bavil jsem se s ceskym zastoupenim (nekde mam vizitku), pan mi do ruky pujcil na prohlidnuti svoje a rikal, ze s nimi normalne hraje golf. Ja jsem mu sice tvrdil, ze bych si mechanicky hodinky na golf nikdy nevzal, ale on vypadal docela presvedcive. Hodinky jsou to zajimave a hezke, vyborne zpracovane, jen na muj vkus ponekud komplikovane.
ANT Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 zaujimave hodinky robia, uz som sa s nimi niekedy davnejsie stretol myslim, ze v nejakom Watch magazine alebo tak. Dost ma prekvapila relativne vysoka cena....
TomasZel Odesláno 8. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 Pánové díky za info a odkazy!
frista Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 Pánové díky za info a odkazy! Tohle se tady probiralo mockrat se stejnym zaverem: Hodinky ke golfu nepatri. Je to hra, ktera se nehraje na cas. Hodinky na ruce prekazi a navic mechanicke soucastky trpi pri uderech. Takze je to takova hodne zbytecna (i kdyz moc hezka) vec do bagu, kterou na fairwayi rozhodne nenajdes, kdyz ti nahodou vypadne z bagu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se