Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

prodává je mj. p. Opluštil ve Velkých Bílovicích.

Myslím, že dokonce jedny má a vždy je velmi sdílný......

jo, a v předminulém WM je o nich článek

edit: doplnění

Upraveno uživatelem Murphy97
Odesláno
Mě se tyhle profi-tooly líběj. Je to teda spíš masírka do klubu než tool na hřiště, ale byť je to okázalá ukázka statusu, tak se mi to líbí.

Mely stanek na vystavisti v rijnu (Hodiny a klenoty). Bavil jsem se s ceskym zastoupenim (nekde mam vizitku), pan mi do ruky pujcil na prohlidnuti svoje a rikal, ze s nimi normalne hraje golf. Ja jsem mu sice tvrdil, ze bych si mechanicky hodinky na golf nikdy nevzal, ale on vypadal docela presvedcive. Hodinky jsou to zajimave a hezke, vyborne zpracovane, jen na muj vkus ponekud komplikovane.

Odesláno

zaujimave hodinky robia, uz som sa s nimi niekedy davnejsie stretol myslim, ze v nejakom Watch magazine alebo tak. Dost ma prekvapila relativne vysoka cena....

• po 2 týdnech...
Odesláno
Pánové díky za info a odkazy!

Tohle se tady probiralo mockrat se stejnym zaverem: Hodinky ke golfu nepatri. Je to hra, ktera se nehraje na cas. Hodinky na ruce prekazi a navic mechanicke soucastky trpi pri uderech. Takze je to takova hodne zbytecna (i kdyz moc hezka) vec do bagu, kterou na fairwayi rozhodne nenajdes, kdyz ti nahodou vypadne z bagu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...