Přejít na obsah

Aspen One

Baker

Doporučené příspěvky

Bez kompasu, s poloviční tloušťkou a tak o 700k levnější by byly :speak_cool:

Tak k tomuhle názoru se připojuji, kompas je zbytečnost, ale jelikož jde o firmu s horským názvem, chtějí se tímto odlišit a být originální....jakože luxusní verze turistických mechanických hodinek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak nevim, mozna mi chybi zemepisne vzdelani, ale jedinej aspen co znam, je v coloradu, a nechapu, proc svycari nazvali hodinky podle amiku. druha vec, ze to neni hora, ale mesto...

Existuje i Aspen Mountain nad městem Aspen, výška je 3,267 stop, což je současně počet kousků v týhle vypečený "limitce". Celý to provozuje nějaký Holanďan s trochu srandovním jménem René Van A ss (je to dohromady, to jen Chronomag cenzuruje nevinné slovíčko označující v angličtině mj. zadek a původně osla), který vlastní švýcarskou firmu Aspen Jewelry a má smlouvu na marketing jména a regionu Aspen. Každý majitel hodinek Aspen One bude uveden jménem na tabuli na vrcholu hory Aspen s uvedením své virtuální nadmořské výšky (ať už to znamená cokoliv :) ). Myslím, že cíl je jasný, prodat něco velmi "exkluzívního" pracháčům s chatama v Aspenu.

Jo, a místní prý tý hoře neříkají Aspen ale Ajax, píše Wiki. Já tam bohužel nebyl. Aspen je v překladu osika.

Odkaz ke komentáři

Viktore, dost dobry, trosku mi to pripomnelo tuhle scenu ze Starskyho a Hutche -
;)

Dík, sice nevím, čím ti můj příspěvek připomněl tuhle scénu, ale to je jedno ;) . BTW, patřím k nepříliš početný skupině, který se Starsky and Hutch líbil. Jen nemám čas čumět na youtube, chuligáni z chronomagu, co tu pořád postujete odkazy na videa :D. To ste všici studenti nebo co :D ?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...