Baker Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Nova Svycarska znacka. Prumer 45mm, ETA 2894-2, safir, WR 30m, kompas. Vyrobeno 3267 kusů, coz je počet metrů od dolní části na vrchol hory Aspenu. Zajimave, ale .... cena 39.000 USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Mně se líbí. Provedení vypadá dotažené do konce. Škoda ceny, páč vypadají opravdu neotřele a jsou dobře čitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 ty jspou pěkný ještě by mě zajímala ta červená čtyřka, ten vyosený červený puntík a vztah mezi nimi suprový je to uchycení tahu, takový má simon rád když dělá nový řemeny :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 To uchyceni remenu a pouzdro bez nozek bych asi nezkousnul, kompas je pekna ficura ale zbytek mi moc nerika.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 mě to teda nebere vůbec... a to ještě dřív než jsem viděl cenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Je tam Valjoux 7750? Moc mě neberou, nejzajímavější je na nich cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Je tam Valjoux 7750? Moc mě neberou, nejzajímavější je na nich cena Je tam 2894-2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Mně se nelíbi umístění nápisu (AUTOMATIC A SWISS MADE) a ta tloušťka, žádnej drobek to asi nebude. Nevíš náhodou, jak jsou na tom s váhou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 trošku mi to připomíná jednu firmu - obskurnost za nesmyslný peníz = prodat alespoň jedny a jsme v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 když sem roloval těma vorázkama, tak jsem si říkal "kua co tam bude za pekelníka".. juj a vono kompas. Může mi někdo vysvětlit proč je... v takovejch hodinkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 (upraveno) hciq: kdybys na cestě do Aspenu neměl v autě navigaci, tak abys to nepoplet jako Harry a Lloyd a nejel do kalifornie edit: takhle to bylo... Upraveno 30. října 2009 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 TADY je (ww)wodkaz, ale na lyže bych si je za ten baťoh nevzal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 Hehe, pouzdro asi obšlehli od Prim Trubka Ale jinak dobrý, jen ta cena je dost ustřelená. Kompas dával do hodinek (byť většinou quartzek) i RT, ale ten si účtoval mnohonásobně méně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2009 ty jspou pěkný ještě by mě zajímala ta červená čtyřka ta znemena, ze ve 4 hodiny konci provoz vleku a se de parit. a jelikoz uz na svahu budes na plech, tak mas kompas abys trefil domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Bez kompasu, s poloviční tloušťkou a tak o 700k levnější by byly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oris skeleton Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Bez kompasu, s poloviční tloušťkou a tak o 700k levnější by byly Tak k tomuhle názoru se připojuji, kompas je zbytečnost, ale jelikož jde o firmu s horským názvem, chtějí se tímto odlišit a být originální....jakože luxusní verze turistických mechanických hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2009 tak nevim, mozna mi chybi zemepisne vzdelani, ale jedinej aspen co znam, je v coloradu, a nechapu, proc svycari nazvali hodinky podle amiku. druha vec, ze to neni hora, ale mesto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2009 tak nevim, mozna mi chybi zemepisne vzdelani, ale jedinej aspen co znam, je v coloradu, a nechapu, proc svycari nazvali hodinky podle amiku. druha vec, ze to neni hora, ale mesto... Existuje i Aspen Mountain nad městem Aspen, výška je 3,267 stop, což je současně počet kousků v týhle vypečený "limitce". Celý to provozuje nějaký Holanďan s trochu srandovním jménem René Van A ss (je to dohromady, to jen Chronomag cenzuruje nevinné slovíčko označující v angličtině mj. zadek a původně osla), který vlastní švýcarskou firmu Aspen Jewelry a má smlouvu na marketing jména a regionu Aspen. Každý majitel hodinek Aspen One bude uveden jménem na tabuli na vrcholu hory Aspen s uvedením své virtuální nadmořské výšky (ať už to znamená cokoliv ). Myslím, že cíl je jasný, prodat něco velmi "exkluzívního" pracháčům s chatama v Aspenu. Jo, a místní prý tý hoře neříkají Aspen ale Ajax, píše Wiki. Já tam bohužel nebyl. Aspen je v překladu osika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2009 Viktore, dost dobry, trosku mi to pripomnelo tuhle scenu ze Starskyho a Hutche - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2009 Viktore, dost dobry, trosku mi to pripomnelo tuhle scenu ze Starskyho a Hutche - Dík, sice nevím, čím ti můj příspěvek připomněl tuhle scénu, ale to je jedno . BTW, patřím k nepříliš početný skupině, který se Starsky and Hutch líbil. Jen nemám čas čumět na youtube, chuligáni z chronomagu, co tu pořád postujete odkazy na videa . To ste všici studenti nebo co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se