Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 3 hodinami, jaryk66 napsal:

Docela jim to sluší s novým strapem 

tomu ver parada. do tepla su tie nato a perlony ideal

Odesláno
V 22. 5. 2025 v 20:18, Ivanhoe34 napsal:

Ako vidim nie som tu sam s modrymi Preventormi ... ja tie hodinky zboznujem od prvej chvile... identita znacky, inovativna ocel, klasicka sellita (ziadne 70h experimenty), vyborny naramok, dokonale rozmery (strap monster :) ), uzasna modra... tak uz sa tesim ako spolu prejdeme casom...

DSC_7310.thumb.jpg.3a2530b8daef9dc41bbc343155f23aa3.jpg

DSC06497.thumb.jpg.f058bc97de222c75122b841b8ce0a618.jpg

IMG_7003.thumb.jpg.15001745599cabb63adc0165b514e326.jpg

DSC_7340.thumb.jpg.39b6612676577592099ef77e7aa91199.jpg

Nádherné fotky @Ivanhoe34! Včera jsem si je zkoušel v chronoshopu. Asi do nich taky půjdu, i když mám teďka v hledáčku něco jiného 🙂

• Like 2
Odesláno
před 1 minutou, ZH6 napsal:

Nádherné fotky @Ivanhoe34! Včera jsem si je zkoušel v chronoshopu. Asi do nich taky půjdu, i když mám teďka v hledáčku něco jiného 🙂

tak, hlavne si vyber to co sa ti naozaj paci a co aj realne budes rad nosit aj po dlhsom case. mame len jednu ruku a jednu penazenku :) vela stastia pri vybere, hlavne nech je tam ta dlhodoba spokojnost

• Like 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Já osobně musím říct, že nové Hanhart 415 es se mi líbí moc a teda reverse panda je za mě top chronograf, který dneska za tu cenu může člověk koupit

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Á propos. Všichni víme, že Hanhart nedělá jen hodinky, ale neškodí si to občas připomenout 😊image.thumb.jpeg.e852bde3323f6135b527a1b239a3a93f.jpeg

• Like 2
  • po měsíci...
Odesláno

Nepresiel tyzden, odkedy mi hodinky prisli a uz som ich stihol “pokrstit” 😂

Pri nepozornej manipulacii s NATO remienkami sa mi podarilo tuknut puzdro, pritom spona z NATO len tukla o puzdro. Mam trochu pochybnosti o tej tvrdosti 1200 HV, kedze spona z NATO je z SS 304 ocele, ktora ma tak 1/4 HV ako puzdro od Hanhart🤔

Damasko po 10. rokoch nema jediny skrabanec, ani tukanec a to si hodinky uzili zopar narazov o ocelove dvere vytahov a pod.

Kazdopadne aby som len nehanil, musim pochvalit presnost Soprod strojceka. Za 5 dni necelych 10s do plusu. Manipulacia s korunkou je podobna ako s Damasko, nema ghost poziciu na datum. Velka spokojnost s celkovym prevedenim a mikro regulaciou na spone👌🏻

este by som sa rad spytal kolegov, co maju Preventor na ocelovom tahu. Netlacia vas tie kolicky na “tool less” odmontovanie tahu do ruky? Pravy horny mi tlaci na kost zapastia, premyslam, ako tu ficurku odstranit a pouzit klasicke barety🙂

IMG_9301.jpeg

IMG_9319.jpeg

IMG_9320.jpeg

Odesláno
V 7. 12. 2025 v 11:19, strong napsal:

Nepresiel tyzden, odkedy mi hodinky prisli a uz som ich stihol “pokrstit” 😂

Pri nepozornej manipulacii s NATO remienkami sa mi podarilo tuknut puzdro, pritom spona z NATO len tukla o puzdro. Mam trochu pochybnosti o tej tvrdosti 1200 HV, kedze spona z NATO je z SS 304 ocele, ktora ma tak 1/4 HV ako puzdro od Hanhart🤔

Damasko po 10. rokoch nema jediny skrabanec, ani tukanec a to si hodinky uzili zopar narazov o ocelove dvere vytahov a pod.

Kazdopadne aby som len nehanil, musim pochvalit presnost Soprod strojceka. Za 5 dni necelych 10s do plusu. Manipulacia s korunkou je podobna ako s Damasko, nema ghost poziciu na datum. Velka spokojnost s celkovym prevedenim a mikro regulaciou na spone👌🏻

este by som sa rad spytal kolegov, co maju Preventor na ocelovom tahu. Netlacia vas tie kolicky na “tool less” odmontovanie tahu do ruky? Pravy horny mi tlaci na kost zapastia, premyslam, ako tu ficurku odstranit a pouzit klasicke barety🙂

IMG_9301.jpeg

IMG_9319.jpeg

IMG_9320.jpeg

S těmi kolíčky ti neporadím, ale asi budeš citlivější než jiní, kterým to ani nepřijde na mysl, tedy jim to zkrátka nevadí. 
Ale chápu tě, protože já jsem řešil něco podobného, když jsem měl Eterny Kontiki. Hodinky krásné, 42 mm pouzdro a poměrně těžké 165g. Po čase mně to začalo vadit a hlavně mně vadilo, že mě "bodaly" zespoda do ruky ostré hrany spony. Tak jsem si jednou řekl, tak, milí Švýcaři, musím to doladit za vás. Tak jsem malým pilníčkem ty hrany zabrousil (viz obrázek), chvíli mně to dalo, ale nakonec byla s výsledkem spokojenost. Ale chápu, že většinu vlastníků řešit tenhle "problém" vůbec  nenapadlo :).

Eterna.jpg.6d5180b95696b280f19f3e621099224d.jpg

• Like 1
Odesláno
V 25. 8. 2025 v 18:57, jaryk66 napsal:

Originál tah je za pěknou pálku, tak jsem to zkusil za pár korun jinak a celkem to sedí. Jen to nandat to byl porod.

20250825_184934.jpg

Co je to za tah? Vypadá skvěle, je to opravdu sedmičlánek nebo jsou ty články v celku?

Odesláno
V 7. 12. 2025 v 11:19, strong napsal:

Na to, že se furt srovnávají s Hamiltony a vyhrávají hlavně na to tvrzené pouzdro, tak je to docela blbý, na Murph mám jeden menší ťukanec než tohle a to je tahám do práce na strojní údržbu. A lunetou jsem štrejchnul omítku a takhle moc to taky vidět není. Takže jsem rád, že mám Murph, barva lumi mi nevadí a 42 je na moji tlapu lepší velikost a s tou tvrdosti to asi nebude tak horký. Aspoň náramek barevně sedí s hodinkama.

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...