Greenhornik Odesláno 17. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2022 Dobrá, o Vánocích je hodím na vibrograf, ať tady jen tak nekecám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Já tady nechci mudrovat, je mi jasný, že jsem předtím napsal blbost. Ale dneska bez nátahu udělaly -2 sekundy, takže od pátečního večera jsem na +5 sekundách. Žádný závěry z toho nedělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 19. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2022 Limitka #FliegerFriday 2 s full lume číselníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Hanhart 417 ES 1954 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 (upraveno) Zdravím chlapi - mám takovej dotaz - nemáte někdo kovovej tah na hanharty? Než to případně koupím - je dobrej - nosí se dobře/pohodlně nebo prostě tyhle hodinky jen na kůži? Díky moc za komentáře, protože pár fotek na netu jsem našel - líbí se mi to, ale zkušenost z nošení jsem nikde nevyčetl... Je to tenhle... Upraveno 1. ledna 2023 uživatelem snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 (upraveno) @snake tahy ma Hanhart jen na řadu Pioneer a pokud vím, tak ale ne na všechny model v této řadě jsou s nimi kompatibilní. Navíc si myslím, že Hanharty patřej na kůži. Upraveno 1. ledna 2023 uživatelem HondzaX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Ja to od silvestra resim takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Já mám v oblibě sailcloth řemeny, ale na Hanhart jsem je zatím nezkoušel. Na moje 417 bude skvěle pasovat Artem. Tahy moc v oblibě nemám, tak neporadím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Kluci dík za rady - asi jsem ušetřil Zatím jsem to vyřešil takhle a uvidím co vyberu - snad se ty řemeny konečně naučím nosit no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Tropic je super, ten mám taky rád. Pokud máš chuť utrácet, vyzkoušej tropic od Wolbrooku. Kvalita stejná jako originál, ale má kulaté zakončení u stěžejek: https://wolbrook.com/collections/tropic-rubber-straps I když u tvých Hanhartů zrovna vypadá dobře i to hranaté zakončení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 9. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2023 Tak jsem měl možnost vyzkoušet Pandy z edice 417 ES 1953 Flyback. A musím říct, jako že jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 9. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2023 (upraveno) Ty jsou taky suprový. Já se docela zakoukal do starých Hanhart Fliegerchronograph 1939, limitky 2500 ks z přelomu tisíciletí. Nedávno jsem na chrono24 dohadoval snížení z 1750 eur a mezitím mi je někdo vyfouknul. Teď byla další možnost z Kanady za 2800 EUR (nenošené), ale to je podle mě nesmyslná částka. Navíc bych to musel řešit přes kamaráda žijícího tam. Vlastně jsou podobný těm, co má @snake To jsou monopushery? Upraveno 9. ledna 2023 uživatelem Greenhornik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 Tak Hanhart právě představil ocelový náramek pro model 417 ES Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Tak Hanhart právě představil ocelový náramek pro model 417 ESJsem zvědavý na nějaká videa - jak bude vypadat v reálu - nějak mi k 417 tah nesedí. Ale na léto….Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 @matous mluvíš mi z duše. Za mne je řemen stále první volbou, pokud jde o 417ky. Ale právě s tím letem a oceli to vidím jako velké plus. Už jsem odeslal objednavku. Dám pak vědět Sám jsem zvědavý, jak to bude vypadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 [mention=16687]matous[/mention] mluvíš mi z duše. Za mne je řemen stále první volbou, pokud jde o 417ky. Ale právě s tím letem a oceli to vidím jako velké plus. Už jsem odeslal objednavku. Dám pak vědět Sám jsem zvědavý, jak to bude vypadat. Super, pak nezapomeň řádně zdokumentovat Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 23. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2023 před 15 hodinami, HondzaX napsal: @matous mluvíš mi z duše. Za mne je řemen stále první volbou, pokud jde o 417ky. Ale právě s tím letem a oceli to vidím jako velké plus. Už jsem odeslal objednavku. Dám pak vědět Sám jsem zvědavý, jak to bude vypadat. Ten tah vypadá sám o sobě pěkně, i na hodinkách to není špatné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 Alternativa na léto je i nato strap který jim celkem sluší.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 Celkem? Je to skvělý!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 25. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2023 @matous NATO jim sluší!Jinak na netu se už začínají objevovat detailnější uživatelské fotky tahu. Tak jich se pár přidám. Podle fotek bych řekl, že tah vypadá solidně. Navíc má extenzi a rychlo-stezejky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se