HondzaX Posted August 19, 2022 Report Share Posted August 19, 2022 @Greenhornik gratuluji!@AndyAaron parádní fotky, Ondro!Já se připojuji s kombinací řemenu od @habadej ,který jsem od něj před nějakou dobou koupil. Samozřejmě původně na úplně jiné hodinky:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HondzaX Posted August 21, 2022 Report Share Posted August 21, 2022 A tady na kožce od @zekon7302 Za mne hodně slušivé kombo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyAaron Posted August 21, 2022 Report Share Posted August 21, 2022 To vypada skvele Link to comment Share on other sites More sharing options...
villain83 Posted August 23, 2022 Report Share Posted August 23, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HondzaX Posted August 25, 2022 Report Share Posted August 25, 2022 Jedná zákulisní informace pro případné zájemce a čekající. CZ distibutorovi se podařilo získat ještě jeden kousek 39 mm verze modelu 417 ES. Ten je (tedy určitě dnes byl) zatím volný. Tak pokud někdo nad 417 ES ve velikosti 39 mm váha, tak teď má možnost do toho bouchnout. Ale asi bych doporučoval jednat rychle..A ať to není jen nudný text, tak přidávám další kombo. Tentokrát sa semišovem řemenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadekB Posted August 26, 2022 Report Share Posted August 26, 2022 (edited) před 10 hodinami, HondzaX napsal: Jedná zákulisní informace pro případné zájemce a čekající. CZ distibutorovi se podařilo získat ještě jeden kousek 39 mm verze modelu 417 ES. Ten je (tedy určitě dnes byl) zatím volný. Tak pokud někdo nad 417 ES ve velikosti 39 mm váha, tak teď má možnost do toho bouchnout. Ale asi bych doporučoval jednat rychle.. A ať to není jen nudný text, tak přidávám další kombo. Tentokrát sa semišovem řemenu. Ten semišový je pěkný a sedí to k sobě. Zajímala by mě v tom semiši "písková" verze. Já teďka přemýšlím k 42 mm variantě 417ES nad řemenem Rios Typhon ve světle hnědé variantě. Mám zatím jen původní černý a chtělo by to změnu. Zatím střídám s podkožkou a bez a pokaždý jsou ty hodinky úplně jiný. Troufám si i tvrdit, že bez té podkožky jsou to hodinky i k obleku (s tím původním řemenem). Edited August 26, 2022 by RadekB Link to comment Share on other sites More sharing options...
EpsteinBarr Posted August 26, 2022 Report Share Posted August 26, 2022 Tie hodinky su super na hranie sa s remenmi. Podla mna im sadne cokolvek na ne das, asi podobne ako na Moony. Ale na tej kozi od zekona na fotke vyssie su dokonale. K obleku neviem...hlavne kvoli velkosti. Asi sa zopakujem, ale mna tych 42mm doslova sokovalo. Musim uz cvaknut foto moonov na porovnanie spolu s H. Hanhart posobia ako ovela väcsie hodinky. Kebyze ich mam na ruke a mam odhadnut velkost, poviem ze 45mm. Ale je to dobra priprava na BP Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyAaron Posted September 9, 2022 Report Share Posted September 9, 2022 Mame tu dalsi novinku od Hanhart, tentokrat monopusher s full lume cifrem: https://www.watchbuys.com/store/pc/Hanhart-Flieger-Friday-Night-Pilot-Limited-Edition-4p7008.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
HondzaX Posted September 13, 2022 Report Share Posted September 13, 2022 Na webu Hanhartu hlásí, že limitka "Night Pilot" je (u nich) vyprodaná. Ani tentokrát to netrvalo déle než 3 dny. Stihl si limitku někdo objednat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HondzaX Posted September 15, 2022 Report Share Posted September 15, 2022 Tohle combo se mi také libi Link to comment Share on other sites More sharing options...
habadej Posted September 15, 2022 Report Share Posted September 15, 2022 Kurňa, ten řemen je parádní. Hovězina v barvě Saddle Tan. Po zaschnutí křížem přebroušeno smirkem. Kam ty řemínkáři na ty nápady chodí. Já jsem schopen něco obšlehnout, ale nevymyslím nic. Spolu s těmi 417 je to absolutně dokonalé. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HondzaX Posted September 18, 2022 Report Share Posted September 18, 2022 @habadej já bych se tím nestresoval. Jak řekl Steve Jobs: "Dobří umělci kopírují, nejlepší kradou" ) Takže přijít sám s něčím novým není určitě potřeba Link to comment Share on other sites More sharing options...
HondzaX Posted October 1, 2022 Report Share Posted October 1, 2022 Jsou vážně super Link to comment Share on other sites More sharing options...
HondzaX Posted October 3, 2022 Report Share Posted October 3, 2022 Takhle nějak svítí nejnovější limitka od Hanhartu. Všimněte si, že kromě číselníku svítí také i stehy na řemenu. To je celkem fajin detail. Co říkáte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitley Posted October 3, 2022 Report Share Posted October 3, 2022 Full lumi hodinky mě zatím nechávají chladným i v případě mé oblíbené značky ale původně jsem sem do vlákna přišel napsal, že třetího je můj nejoblíbenější den v měsíci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greenhornik Posted November 16, 2022 Report Share Posted November 16, 2022 V úterý se chystá představení nového modelu. Máte někdo tušení, co by to mohlo být? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HondzaX Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 Komunikoval jsem s českým zastoupením a jakkoli nerekli nic konkrétního (což je pochopitelné) tak podle všeho to bude něco velkého, protože to má být ke 140. výročí založení firmy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greenhornik Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 Na tuty tam bude nová Sellita s flyback funkcí. Osobně si myslím, že by mohlo jít o relativně přesnou reminiscenci kalibru 41 se starým logem a červeným čudlem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HondzaX Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 V něco takového tajně doufám. A jakkoli by to nebylo úplně historicky přesné, vlstně bych se vůbec nezlobil kdyby to bylo v reverz panda dialu, ten jsem viděl na Mk1 a Mk2 a vypadá to hodně dobře. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greenhornik Posted November 17, 2022 Report Share Posted November 17, 2022 O těch Reverse Panda jsem taky už uvažoval, ale letos jsem fakt dost nakupoval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts