Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Kniha bude v prodeji koncem letošního roku. :crying_anim02:

Ale ode dneška se prý začala prodávat jiná knížka a jestli jsem to dobře pochopil, protože to taky v tu chvíli přesně nevěděla,velikost A3 s kolekci foto PRIM za cca 1800 kč

To by mohla být tahle ?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Také jsem si ji dnes objednal.

Náklad se mi zdá vcelku skromný, tak jsem rád, že ji ještě mají.

Taky jsem to objednal, je to nákladem spíše LE.

Odesláno

Už někdo tu bájnou knihu máte, kluci?

Nejdříve jsem napsal do Eltonu paní Jankové objednávkový mail. Jelikož 3 dny nereagovala, tak jsem jí zavolal. Omlouvila se, že mi zapomněla na mail odpovědět a slíbila, že mi v pondělí zavolá obchodní zástupce Eltonu a domluví se se mnou na předání knihy. Teď je úterý večer a telefonát žádný.

Tak se na to asi vykašlu a koupím si třeba pendrek a cukrovou vatu.

Odesláno (upraveno)

Je doma!!! :thumbsup_anim: (děkuji za toto vlákno)

Titul plně vystihuje obsah knihy (není to výpravná encyklopedie).

Více se dozvím po :newyear:

Upraveno uživatelem Klíště
Odesláno

Nig: Napsal jsem email na dve adresy ze tri uvedenych. Ze dvou mi ten den odpovedeli, ze dekuji za zajem a knihu posilaji. Jedna z tech pani byla asiatentka reditele (nebo tak neco uz nevim). Druhej den mi napsali ze ji posilaji a treti den byla na dobirklu doma. Az jsem se v duchu nasi poste omluvil.

Balicek jsem jeste nerozbalil, az pod vetvi :newyear:

Odesláno
Už někdo tu bájnou knihu máte, kluci?

Nejdříve jsem napsal do Eltonu paní Jankové objednávkový mail. Jelikož 3 dny nereagovala, tak jsem jí zavolal. Omlouvila se, že mi zapomněla na mail odpovědět a slíbila, že mi v pondělí zavolá obchodní zástupce Eltonu a domluví se se mnou na předání knihy. Teď je úterý večer a telefonát žádný.

Tak se na to asi vykašlu a koupím si třeba pendrek a cukrovou vatu.

To je teda divočina. Já jsem jednoduše zavolal do Eltonu, po přepojení na expedici tuším jsem se s ochotnou paní dohodl na odeslání na dobírku a za 2 dny to bylo doma. Přestože jsem si jí hned "drze" vybalil a zběžně prolistoval, tak na detailnější seznámení si rovněž vyhrazuju až vánoční čas.

Odesláno
Objednáno emailem z Eltonu, slíbena expedice minulé pondělí, stále nic...

Objednáno v Eltonu, rychle vyřízeno, rychle doručeno - musím je pochválit.

Odesláno
V neděli večer objednáno emailem v Eltonu,včera na poště a páč měli jen krátce, tak až dneska doma.No rychlost to byla.

Mládeži,

Dějiny si čtu už od 24.11.09 :smile_anim:

Odesláno

Chlapi nevím jak je to možný, ale já ji objednával v pátek a hned mi volali zpátky, že ji mám zarezervovanou, ale že musí náklad vrá*** dodavateli protože se jim nějak rozešívají no prostě problé s vazbou. Prý to budou mít zpátky až v lednu. Tak nevím jak to je s těmi doručenými.

Odesláno
Chlapi nevím jak je to možný, ale já ji objednával v pátek a hned mi volali zpátky, že ji mám zarezervovanou, ale že musí náklad vrá*** dodavateli protože se jim nějak rozešívají no prostě problé s vazbou. Prý to budou mít zpátky až v lednu. Tak nevím jak to je s těmi doručenými.

Problémy s kvalitou jsou u knihy "Stroj času" a nikoliv u "Dějin čs. hodinářského průmyslu".

Odesláno
Problémy s kvalitou jsou u knihy "Stroj času" a nikoliv u "Dějin čs. hodinářského průmyslu".

Dejte nám, prosím, vědět, až bude "Stroj času" v pořádku a k dispozici.

Díky

• po měsících...
Odesláno

Nevím, kde to tu hledat, pokud to zde někde je, ale prosím o stručné zhodnocení obou knih. Stojí to za to ?

A nechce náhodu knihu "Dějiny" někdo prodat ? Abych nemusel kupovat novou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...