quadzilla76 Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Tak se také pochválím, po delším váhání jsem si pořídil klasiku od Omegy a fakt se mi líbí. Aby měla dušička klid, tak jsem si na ně nechal vypracovat posudek a něco málo z něj: Omega Seamaster De Ville, zapouzdřené ve zlaceném pouzdře, vodotěsném, originál sklo, korunka a v původní adjustáži. Číslo pouzdra 135.020 SP. Strojek originál Omega kal. 601, číslo strojku 26648208. Strojek se Švýcarským kotvovým krokem, soukolí uloženo v kamenech. Stáří 40 roků. Tak se taky podívejte... PS: Omlouvám se za umělecké zpracování fotek, ale jsem fotografický antitalent
brett Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Moooc hezká klasika. Velká gratulace! A nějaké další detaily? Stav? Vypadají nenošeně.
JJ Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Nádhera, takové už sháním pěkně dlouho abych měl doplněk k velmi podobným černým, které už mám. Budu muset shánět usilovněji :-)
brett Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Nádhera, takové už sháním pěkně dlouho abych měl doplněk k velmi podobným černým, které už mám. Budu muset shánět usilovněji :-) na eBay no problem
novaky Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Tak se také pochválím, po delším váhání jsem si pořídil klasiku od Omegy a fakt se mi líbí. Aby měla dušička klid, tak jsem si na ně nechal vypracovat posudek a něco málo z něj: Omega Seamaster De Ville, zapouzdřené ve zlaceném pouzdře, vodotěsném, originál sklo, korunka a v původní adjustáži. Číslo pouzdra 135.020 SP. Strojek originál Omega kal. 601, číslo strojku 26648208. Strojek se Švýcarským kotvovým krokem, soukolí uloženo v kamenech. Stáří 40 roků. Tak se taky podívejte... PS: Omlouvám se za umělecké zpracování fotek, ale jsem fotografický antitalent nádhera, jakej je průměr pouzdra?
Gilius Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 řekl bych,že 34 mm. Klasika nádherná........
xjr1 Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Obleková klasika mě v podstatě nechává úplně v klidu, ale tohle, tohle je fakt paráááda! Gratuluju!
quadzilla76 Odesláno 15. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Díky všem. Co se týká detailů pak jsou skutečně nenošené = nové, což je v podstatě protimluv vzhledem k jejich věku. S tím souvisí i moje aktuální obsese, protože je nechci nosit, aby náhodou nedošly k úhoně. Podle čísla jsem vykutal, že by (bez záruky) mohly být z roku 1968 a protože mě docela zajímá co mají za sebou, tak jsem do Omegy poslal dotaz, tuž jsem zvědav co (a zda) mi odpoví. Jen doufám, že Švajci vládnou anglicky Průměr pouzdra je opravdu 34 mm.
dr.snake Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 su pekne ale zeby ma dajko ohurili to zase nie
vendy Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Musím se též připojit ke gratulaci,40 let staré Omegy a nenošené,opravdu paráda a také bych si rozmýšlel je nosit,abych jim neublížil.Musím se připojit k názoru ,,xjr1", oblekovky nejsou můj šálek kávy,ale tyhle Omegy jsou opravdu něco.Ještě jednou gratulace k získání.
JJ Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 na eBay no problem No kdybych chtěl prostě světlé vintage Seamastery, tak by problém nejspíš nebyl. Jenže já chci přesně tohle pouzdro (většina je menší), ve zlaté barvě, ciferník bez čísel (mnoho jich má alespoň 12,3,6,9), pokud možno bez data, pokud možno s manuálním nátahem a nechci dát víc než 500 dolarů. A v této kombinaci to problém je.
Amigator Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 Díky všem. Co se týká detailů pak jsou skutečně nenošené = nové, což je v podstatě protimluv vzhledem k jejich věku. S tím souvisí i moje aktuální obsese, protože je nechci nosit, aby náhodou nedošly k úhoně. Podle čísla jsem vykutal, že by (bez záruky) mohly být z roku 1968 a protože mě docela zajímá co mají za sebou, tak jsem do Omegy poslal dotaz, tuž jsem zvědav co (a zda) mi odpoví. Jen doufám, že Švajci vládnou anglicky Průměr pouzdra je opravdu 34 mm. Mám úplně stejné. K obleku jsou perfektní a přesnost je dostatečná. Myslím, že je škoda, je nenosit. Ty hodinky si zaslouží být vidět. Navíc v této cenové kategorie to ani není o strach je nosit.
brett Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 No kdybych chtěl prostě světlé vintage Seamastery, tak by problém nejspíš nebyl. Jenže já chci přesně tohle pouzdro (většina je menší), ve zlaté barvě, ciferník bez čísel (mnoho jich má alespoň 12,3,6,9), pokud možno bez data, pokud možno s manuálním nátahem a nechci dát víc než 500 dolarů. A v této kombinaci to problém je. dnes v noci jsem pořídil tohle: Classic gents wristwatch of the manufactuer: OMEGA Switzerland Case made of Gold (topped Stainless Steel) Dimension (measured without the winding stem) 33,5 mm Condition of the dial: original unrestored silvern dial with golden hands and perfect raised golden indexes Condition case: mint, professionally polished Condition of the movement: mint, just professionally cleaned & timed, hand winding movement, 17 Jewels, Cal.520 Condition of the glass: mint Watch is fully signed on: case, dial, movement & crown with OMEGA Comes with genuine new high value leather watchband This watch is a real classic which is several decades old. It is optically and technically in great condition and therefore perfect for every day use All used pictures do show the actual watch they are heavily enlarged, like under an magnifying glass, they do not hide anything, please take an close look.The watch looks much better in reality than at the pictures
quadzilla76 Odesláno 23. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 dnes v noci jsem pořídil tohle: Classic gents wristwatch of the manufactuer: OMEGA Switzerland Case made of Gold (topped Stainless Steel) Dimension (measured without the winding stem) 33,5 mm Condition of the dial: original unrestored silvern dial with golden hands and perfect raised golden indexes Condition case: mint, professionally polished Condition of the movement: mint, just professionally cleaned & timed, hand winding movement, 17 Jewels, Cal.520 Condition of the glass: mint Watch is fully signed on: case, dial, movement & crown with OMEGA Comes with genuine new high value leather watchband This watch is a real classic which is several decades old. It is optically and technically in great condition and therefore perfect for every day use All used pictures do show the actual watch they are heavily enlarged, like under an magnifying glass, they do not hide anything, please take an close look.The watch looks much better in reality than at the pictures Další fota by nebyly?
Chumpus Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Další fota by nebyly? Možná kdybys počkal až mu přijdou
quadzilla76 Odesláno 25. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Možná kdybys počkal až mu přijdou Tož budu trpělivý
Návštěvník krystekomega Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Piękna Omega
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se