Jump to content

Kolik mate doma znacek hodinek  

124 members have voted

1. 1. Vlastnim jen jednu znacku a nebo vice?

• Jen jedina znacka
      12
    • 2 znacky hodinek
      19
    • 3 znacky hodinek
      18
    • 4 znacky hodinek
      19
    • 5 znacek hodinek
      11
    • 6 znacek hodinek
      5
    • 7 znacek hodinek
      10
    • 8 znacek hodinek
      6
    • 9 znacek hodinek
      1
    • Jsem BOREC a vlastnim 10 nebo vice znacek hodinek
      23

Recommended Posts

Posted

Tak jsem se dival na vysledky hlasovani ankety ktere mame znacky hodinek KLIK SEM a zjistil jsem ze by jsou to zajimave vysledky ale nevypovidaji uplne o nasi chronozavislosti protoze nevime kolik vlastne hlasovalo lidi. Tak mne napadla doplnujici anketa ktera by ledasco ukazala o tom jak na tom vlastne jsme a v kombinaci s vysledky te predchozi by to take neco vypovedelo. Tak smele do toho a bylo by vhodne pokud jste hlasovali v predchozi pro napr. 3 znacky tak tady kliknout take 3 a nebo vice a doplnit tu predchozi.

Dekuji za spolupraci.

Posted

Tady je spatny, ze clovek nemuze postupne svoji odpoved editovat, kuprikladu dnes je to jedna znacka, pristi tyden budou treba 3 a pak 2.. behem tydne se to muze celkem vyrazne zmenit :)

Posted
15 dobre pocitanych... jsem prekvapen... :D

Tak od tebe se nedalo ani nic jineho cekat, jsi hold BOREC!

zatim je to slusny vic jak 18 % borcu a to hlasovalo jen par lidi.

• 2 weeks later...
Posted

Tak jak na to koukam vypada to ze jsme temer normalni vetsina se pohybuje do 4 znacek hodinek a pomineme li obligatni Prim co asi kazdy zdedil, tak jsou to v podstate jen troje coz odhaduji na sportovni, pracovni, oblekovky.

No a tech stastnych cca 20 % co vlastni 10 a vice znacek to jsou klasicti chronomagori a kazdy paty z aktivnich clenu to neni tak hrozny. Az tu budu dele tak se urcite take dostanu na vyssi level. Uz se na to tesim a doufam ze mi pristi rok prinese dalsi nove ulovky.

A Vy co jste nehlasovaly tak to rychle napravte.

Posted
hlasim novou znacku - dneska pribyly Orient Star... :D

U tebe to je uz uplne jedno 15 nebo 16 to nam se statistikou nezahejbe ty hold patris to te TOP kategorie a gratuluj k novemu prirustku.

Posted

12, ale jako borec se fakt necitim, k tomu mi chybi tak jedna ci dve (nebo tri, pet,...) prestiznejsich znacek... a to fakt nejsem fajnsmekr, jen sprosty uzivatel.

Posted
10.

A asi samé divné značky, protože 5 jich vůbec nebylo v tabulce a musel jsem je doplnit.

Sakra, to je polovina mých hodinek tak ojedinělá? :(

Tak napis ktere to byly treba jsou jen mene rozsirene a ne divne :worried_anim:

Zmenil jsem pocet zobrazenych v grafu na 20 preci jen tech 10 bylo malo a trochu jsem to zprehlednil at jde lepe videt procentualni zastoupeni

KLIKNI SEM

Posted
10.

A asi samé divné značky, protože 5 jich vůbec nebylo v tabulce a musel jsem je doplnit.

Sakra, to je polovina mých hodinek tak ojedinělá? :(

Buď rád, já jsem taky jednu doplnil a to mě potěšilo :-)

Posted
Tak napis ktere to byly treba jsou jen mene rozsirene a ne divne :worried_anim:

Zmenil jsem pocet zobrazenych v grafu na 20 preci jen tech 10 bylo malo a trochu jsem to zprehlednil at jde lepe videt procentualni zastoupeni

KLIKNI SEM

Citizen tam mas dvakrat. nastesti klikaji vsichni jen na jeden z nich.

Posted

KLIKNI SEM

Jsem velmi prekvapen Omegou, ktera ma zatim 34 hlasu a pred kterou jsou pouze znacky Seiko, Prim a Casio, treba takovy Steinhart ma hlasu pouze cca polovinu a podobna trida (Breitling, Longines, TH) jsou na tretine.. Zajimavy..

Posted
Citizen tam mas dvakrat. nastesti klikaji vsichni jen na jeden z nich.

Dik za info, nekdo nenasel ty prvni (index 254) a vlozil tam nove (index 311) ty druhe jsem jiz odstranil.

Posted

Prosim omluvte docasnou nefunkcnost serveru nejak v noci padl na hrb a protoze je fyzicky nepristupny pro moji drahou polovicku tak nejdrive pojede az prijedu z prace to znamena cca 16:30 (Plamenem asi nelehl bo jde pingnout ale to je tak asi vse co tam ted fachci) :crybaby:

Posted

Tak je to horsi nez jsem cekal, ale rozjel jsem to, omluvte pripadne kratkodobe vypadky jeste to musim ladit nejak se mi roz...ala telefoni ustredna a shazuje mi server po par minutach, budu to ladit tak je mozna obcasna nedostupnost.

ted to jede KLIK