Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Myslím, že je zapotřebí zbystřit. Kdo i doposud pochyboval o pozici PANERAI na trhu, dostává pádný argument proč své mínění přehodnotit. Richemont Group dává jasně najevo, kam budou kroky zmíněné firmy směřovat. Jeden inhouse za druhým. Není co dodat. Posuďte sami.

POPIS:

Pouzdro: průměr 42 MM, zlato, šroubovací korunka, safírové sklo tlusté 1.5 MM, WR 100 M

Stroj: P.999, inhouse, růčo nátah, 19 balvanů, 21.600 úderů za hodinu, 60 hodin rezervy chodu, 154 dílů

A je jen otázkou času, kdy se stroj zavede i do modelů z oceli.

post-2237-1258477881.jpg

Upraveno uživatelem PhoeniX
Odesláno

Moc pěkný! Doufám, že to jednou v oceli bude. I ta velikost 42 myslím přitáhne lidi, kterým se sice Radiomir líbí, ale obvyklá velikost 45 je na ně moc (patřím mezi ně).

Návštěvník YPO?
Odesláno

no jó panerai - to je ta módní značka - ta módní značka, která má za posledních necelých deset let tuším devátý vlastní kalibr :thumbsup_anim:

jinak už o tom byla zmínka ve vlákně panerai

Odesláno

Paradni mikroregulace! Celkove se mi kalibr libi moc.

Je fakt, ze mnohe znacky se spokojili se standartni Etou a ujel jim vlak. Informovany zakaznik ma dalsi duvod sahnout k firme ktera jede :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Nádherný hodinky, ve zlatě jsou radiomiry vážně báječná frajeřina pro elegáááány. Strojek vypadá logicky promyšlenej, postavenej i konciponanej, nezdobenej, přesná míra komplikace (mikroregulace, zvýšená rezerva nátahu) - fakt povrchní módní značka na kašírovanej efekt , tyhle PAM :D Ale z toho šroubování korunky by mi asi hráblo.

Upraveno uživatelem cigi
Návštěvník Tada
Odesláno

Hammer Time má klasické radiomiry a nikdy si nestěžoval na kombinaci manuálního nátahu a šroubovací korunky a to je to ten nejlínější člověk, kterého znám :D

Odesláno

Panerai je pro mne značka co urazila velkou štreku. Všechny modely držej jednu perfektní technicistní linii a do toho ještě nový strojky, vostrý jak břitva, bez všech zbytečnejch kudrlinek, ale podle fotek zpracování dávaj tušit hodně slušnou hodinařinu. Vo to víc mě dokáže nasrat to, když někdo na tendle technickej směr naroubuje něco co je akorát tak dobrý pro světský a podobnou ....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...