Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Myslím, že je zapotřebí zbystřit. Kdo i doposud pochyboval o pozici PANERAI na trhu, dostává pádný argument proč své mínění přehodnotit. Richemont Group dává jasně najevo, kam budou kroky zmíněné firmy směřovat. Jeden inhouse za druhým. Není co dodat. Posuďte sami.

POPIS:

Pouzdro: průměr 42 MM, zlato, šroubovací korunka, safírové sklo tlusté 1.5 MM, WR 100 M

Stroj: P.999, inhouse, růčo nátah, 19 balvanů, 21.600 úderů za hodinu, 60 hodin rezervy chodu, 154 dílů

A je jen otázkou času, kdy se stroj zavede i do modelů z oceli.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by PhoeniX
Posted

Moc pěkný! Doufám, že to jednou v oceli bude. I ta velikost 42 myslím přitáhne lidi, kterým se sice Radiomir líbí, ale obvyklá velikost 45 je na ně moc (patřím mezi ně).

Posted

no jó panerai - to je ta módní značka - ta módní značka, která má za posledních necelých deset let tuším devátý vlastní kalibr :thumbsup_anim:

jinak už o tom byla zmínka ve vlákně panerai

Posted
Bakere, beru na vědomí. ;) ALE... Neměl jsi k nim tolik informací. Che! :)

Cheche, nejde to kdo byl prvni :) , ale at to tady neni 10x.

Presunuto do spravne sekce.

Posted

Paradni mikroregulace! Celkove se mi kalibr libi moc.

Je fakt, ze mnohe znacky se spokojili se standartni Etou a ujel jim vlak. Informovany zakaznik ma dalsi duvod sahnout k firme ktera jede :thumbsup_anim:

Posted
Ale ta sroubovaci korunka v kombinaci s rucnim natahem je skutecne bajecna.... :-)

To myslíš opravdu nebo ironicky?

42mm Radomir je bomba. To bych i snesl :-)

Posted (edited)

Nádherný hodinky, ve zlatě jsou radiomiry vážně báječná frajeřina pro elegáááány. Strojek vypadá logicky promyšlenej, postavenej i konciponanej, nezdobenej, přesná míra komplikace (mikroregulace, zvýšená rezerva nátahu) - fakt povrchní módní značka na kašírovanej efekt , tyhle PAM :D Ale z toho šroubování korunky by mi asi hráblo.

Edited by cigi
Posted

Hammer Time má klasické radiomiry a nikdy si nestěžoval na kombinaci manuálního nátahu a šroubovací korunky a to je to ten nejlínější člověk, kterého znám :D

Posted

Panerai je pro mne značka co urazila velkou štreku. Všechny modely držej jednu perfektní technicistní linii a do toho ještě nový strojky, vostrý jak břitva, bez všech zbytečnejch kudrlinek, ale podle fotek zpracování dávaj tušit hodně slušnou hodinařinu. Vo to víc mě dokáže nasrat to, když někdo na tendle technickej směr naroubuje něco co je akorát tak dobrý pro světský a podobnou ....

Posted

Taky pekny stroj by som si vedel predstavit aj v modelovej rade LUMINOR(napr 111).Dokonca by tam pri manualnom natahu odpadol problem so srobovanim korunky.