Přejít na obsah

Rozmluvíte mi to???

Gilius

Doporučené příspěvky

Odesláno

Podle mě je 1000USD za takový hodinky úlet. Možná před 15 lety, za termo, alti, kompas kombinaci dát 15000,-Kč, ale dnes za G-shocky max 5000,-. Za tyhle love tohle všechno co jsi napsal můžou mít :D A za litr ti na ně klíďo udělám dýnko s tvým portrétem z titanu. :D

Odesláno
Potřebuju rozmluvit prodej hodinek.......pořád očkem jukám po G-Frogmanech,které fakt chci. Ale jsem "vytřískanej" a jediná možnost,jak se k nim dostat,je prodat svoje Hamiltony Multitouch.....které jsou naprosto super. Ke všemu mám na cestě G-Shock Stargejty.........ale ty Frogmany.......

Dilema jak prase..... :lol:........chjo(dopředu vím,že jestli ty Hamiltony prodám,tak se prokleju....ale ty Frogmany......)......

Prodej je s pořádnou slevou :thumbsup_anim:

Odesláno
Podle mě je 1000USD za takový hodinky úlet. Možná před 15 lety, za termo, alti, kompas kombinaci dát 15000,-Kč, ale dnes za G-shocky max 5000,-. Za tyhle love tohle všechno co jsi napsal můžou mít :D A za litr ti na ně klíďo udělám dýnko s tvým portrétem z titanu. :D

Jenže to přeci nikdy nebudou Frogy, neeeee :thumbsup_anim:

Jinak za mne neprodávat, myslím že Frogy budou a třeba i ty peníze se nějak uloží :thumbsup_anim:

Návštěvník Snow
Odesláno
 ......pro letošek to asi ukončím

Neukončíš !!!! Kup si hodinky z druhého odkazu a máš klid.Klik

Odesláno

Gile, ja myslel, ze ti manzelka ty blbosti vymlati z hlavy, kdyz uz jses ted ten ctihodnej zenatej obcan. Ale asi ne. Nebo (a to spis) jsi ji o svych choutkach nerekl, co? Tak se s ni o to dilema podel a docela bych se divil, kdyby ti to nepomohla vyresit - rychle, spolehlive a mozna bezbolestne :)

Odesláno

Ja bych je prodal a koupil Frogmany ;)

Premyslim, ze se tak 40ti gecek zbavim.... tak bych mozna nejake prodaval tady. Zatim je mi to lito prodavat, ale spis k tomu speju.

Tak drahe Frogmany bych asi nove nekupoval, zalezi, jak moc je to limitovana edice. Ale ja mam co kecat, kdyz uz jsem do nich vrazil tolik penez :)

Návštěvník Snow
Odesláno

Když si začal s Frogmany, radil jsem Ti, abys prodal. Pak jsem si říkal, že to až zase tak dobrá myšlenka není. Prodat sic quartzové ale solidní, kovové hodinky od rozumné značky a vyměnit je za kus hloupého plastu, ale už jsem do Tvé volby nezasahoval, je to Tvůj problém a máš svůj rozum. Dnes si mi ukázal nový objev, co jsem Ti o něm řekl víš a myslím si to pořád, ale pozor, zvažuj dobře. Dotykové, kovové Hamiltony jen tak nekoupíš a asi vůbec ne za tu cenu. Co takhle koupit limitku Hamiltonu, nebyl by to lepší nápad ? 

Návštěvník Snow
Odesláno
 4 Snow - limitku HAmiltonu ne......zbytek jsme probrali  :)

Dobře, jestli to dobře klapne a rozhodneš se, pošli mi pořádné fotky, budu se těšit  :) . Ještě douška, zavoláš mi ?

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...