Radimk Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Dobrej argument!! Čili: já myslím, že u nich stejně zkončíš. Ono moc digi kousků v této kategorii není.
B.F.G. Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Podle mě je 1000USD za takový hodinky úlet. Možná před 15 lety, za termo, alti, kompas kombinaci dát 15000,-Kč, ale dnes za G-shocky max 5000,-. Za tyhle love tohle všechno co jsi napsal můžou mít A za litr ti na ně klíďo udělám dýnko s tvým portrétem z titanu.
safi Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Potřebuju rozmluvit prodej hodinek.......pořád očkem jukám po G-Frogmanech,které fakt chci. Ale jsem "vytřískanej" a jediná možnost,jak se k nim dostat,je prodat svoje Hamiltony Multitouch.....které jsou naprosto super. Ke všemu mám na cestě G-Shock Stargejty.........ale ty Frogmany....... Dilema jak prase..... ........chjo(dopředu vím,že jestli ty Hamiltony prodám,tak se prokleju....ale ty Frogmany......)...... Prodej je s pořádnou slevou
Jiřina Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Podle mě je 1000USD za takový hodinky úlet. Možná před 15 lety, za termo, alti, kompas kombinaci dát 15000,-Kč, ale dnes za G-shocky max 5000,-. Za tyhle love tohle všechno co jsi napsal můžou mít A za litr ti na ně klíďo udělám dýnko s tvým portrétem z titanu. Jenže to přeci nikdy nebudou Frogy, neeeee Jinak za mne neprodávat, myslím že Frogy budou a třeba i ty peníze se nějak uloží
Návštěvník Snow Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 ......pro letošek to asi ukončím Neukončíš !!!! Kup si hodinky z druhého odkazu a máš klid.Klik
little_w Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Gile, ja myslel, ze ti manzelka ty blbosti vymlati z hlavy, kdyz uz jses ted ten ctihodnej zenatej obcan. Ale asi ne. Nebo (a to spis) jsi ji o svych choutkach nerekl, co? Tak se s ni o to dilema podel a docela bych se divil, kdyby ti to nepomohla vyresit - rychle, spolehlive a mozna bezbolestne
Gilius Odesláno 18. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Manželka mi do koníčku nemluví.......já jí do jejích taky ne. Zatím stále dumám a dumám.......vnitřní boj pokračuje.
Gilius Odesláno 19. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2009 uáááááá...mne jebne......mně se o těch Frogmanech i zdálo......kua........
cody Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2009 Jestli te to uklidni, tak me se taky libi
Gilius Odesláno 21. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 Mno...tak inzerát už mám napsanej(a uloženej ve wordu).......dávám si čas na rozhodnutí do neděle do večera. Se picnu
nAscA Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 Ja bych je prodal a koupil Frogmany Premyslim, ze se tak 40ti gecek zbavim.... tak bych mozna nejake prodaval tady. Zatim je mi to lito prodavat, ale spis k tomu speju. Tak drahe Frogmany bych asi nove nekupoval, zalezi, jak moc je to limitovana edice. Ale ja mam co kecat, kdyz uz jsem do nich vrazil tolik penez
Návštěvník Snow Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 Když si začal s Frogmany, radil jsem Ti, abys prodal. Pak jsem si říkal, že to až zase tak dobrá myšlenka není. Prodat sic quartzové ale solidní, kovové hodinky od rozumné značky a vyměnit je za kus hloupého plastu, ale už jsem do Tvé volby nezasahoval, je to Tvůj problém a máš svůj rozum. Dnes si mi ukázal nový objev, co jsem Ti o něm řekl víš a myslím si to pořád, ale pozor, zvažuj dobře. Dotykové, kovové Hamiltony jen tak nekoupíš a asi vůbec ne za tu cenu. Co takhle koupit limitku Hamiltonu, nebyl by to lepší nápad ?
brett Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 nene....Tyhle,nebo Tyhle Gile, ty vůbec nejsou hezký. Zůstaň u těch Hamiltonů!
Gilius Odesláno 21. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 4 Brett - nejsou hezký????? To teda JSOU...... 4 Snow - limitku HAmiltonu ne......zbytek jsme probrali
Návštěvník Snow Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 4 Snow - limitku HAmiltonu ne......zbytek jsme probrali Dobře, jestli to dobře klapne a rozhodneš se, pošli mi pořádné fotky, budu se těšit . Ještě douška, zavoláš mi ?
Gilius Odesláno 21. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 jestli se rozhodnu,tak samo,fotky budou.
Levit Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 A já se tak těšil na recenzi těch Hamiltonů?Neprodávata, počkat na penizky a pak koupit ty Gčka.Myslim, že nikam neutečou a vždycky nějaký budou.
Gilius Odesláno 21. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 Nikdo neřekl,že recenze nebude.......
Levit Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 Nedělejto, bude tě to pak strašně mrzet. ty Gčka si můžeš koupit později.
Gilius Odesláno 22. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=24168
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.