Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
:helpsmilie: AHOJ.....MUZETE MI NEKDO PORADIT S VYBEREM WATCH WINDERU NA 2 PANSKE HODINKY???...JSEM TOTALNI LAIK A POTREBUJU DAREK K VANOCUM......TAK BYCH NERADA KOUPILA NEJAKEJ SMEJD... A JAK JSEM KOUKALA, TADY SE V TOM VSICHNI DOOOOST VYZNATE!!! ...DIKY
  • Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Diky za rady.....EILUX je sice peknej, ale trosku drahej......a koukala jsem i na timemachine.....ale tam maji bohuzel vsechno vyprodany :(....ale napada me myslenka.....kde se to vyrabi, ze je to tak levny????

p.s.

shift je v pohode...jen jsem chtela ,aby mi nekdo odpovedel :)).....ale je to super.....rychla otazka = rychla odpoved

Odesláno
  ls8ls8 napsal:
Windery prodavane na timemachine jsou z Ciny. Nejsou z masivniho dreva, je to pofoliovana drevotriska, za tu cenu jsou ale naprosto super. Prodejce je seriozni, spousta z nas uz od nej nakupovala, viz. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=18322

Já od něj mam jeden winder na 4 hodinky a jsem spokojenější, než s Eiluxem. Eilux byl sice kožený, nepamatuji si přesně model, byl na 2 hodinky, ale byl hlučnější a uchycení na hodinky nebylo nic moc, třeba hodinky na kovém tahu během chodu klouzaly, musel jsem pod tah vkládat molitan. Ten můj čínský stál cca. 4000, takže pokud bude fungovat třeba 4-5 let, budu spokojen, vyadá velmi dobře a uchycení na hodinky je vychytané, navíc lze samostatně ovládat 2 a 2 hodinky a lze zde nastavit počet otáček a měr. U Eilxu šel jen směr, navíc jsem k němu dostal adapter v základu. Za ty ceny se nemůžeš spálit, prodejce je opravdu seriozní a je tam záruka 2 roky, takže není co řešit... Snad jen to, že to není masiv, ani kůže. Snad jediná věc, co mi trochu překvapila bylo, že tam nemám posuvné sklo, ale plexisklo, avšak poté, co jsem ho při používání asi 10x vysunul a upustil, jsem soudruhům v lidově demokratické Číně děkoval:-)

Mam tenhle v černém provedení http://www.timemachine.cz/watch-windery-na...dinek$1-12

Odesláno

SUPER.....tak jak dneska prohledavam ruzne stranky s watch winderama, tak koukam, ze je jich spousty druhu a cen :)......UFFF.......nevim kterej koupit.....kolega ma znacku S1 a pry je taky spokojen!!....:)

Skoda ze na TIMEMACHINE je ted vsechno vyprodany........portebuju to koupit do vanoc.....tak aby to stihli :)

neznate nekdo windery Steinhausen ???

Odesláno
  PETRA napsal:
SUPER.....tak jak dneska prohledavam ruzne stranky s watch winderama, tak koukam, ze je jich spousty druhu a cen :)......UFFF.......nevim kterej koupit.....kolega ma znacku S1 a pry je taky spokojen!!....:)

Skoda ze na TIMEMACHINE je ted vsechno vyprodany........portebuju to koupit do vanoc.....tak aby to stihli :)

neznate nekdo windery Steinhausen ???

No na stránkách timemachine píše: 12. 10. 2009 nová zásilka je už na cestě, zboží by mělo být k dispozici cca za 5 týdnů.

Z toho mi vychází že brzy budou další a nebo chvilku poškat, provozovatel obchodu je i zde na fóru, tak sem třeba napíše kdy přijdou. Myslím že do vánoc by to mělo vyjít.

Odesláno
  JiříR napsal:
Myslím že do vánoc by to mělo vyjít.

Podle mne každý trochu předvídavý obchodník objednává zboží s dodávkou před vánocemi. V tomto ohledu bych byl tedy optimistou.

Odesláno
  Baker napsal:
Coze ? :eek:

Muzes prosim vyfotit lepsi uchyceni hodinek nez ma Eilux.

Ta čínská mrcha má lepší, kdybych měl po ruce něco lepšího jak iPhone, vyfotil bych to. Eilux měl ty uchytky malé, myslím to tak, že na délku taku mých hodinek nestačil a ony po něm během natahování klouzaly. Ten současný je má delší, takže na nich hodinky perfektně sedí, Eilux je měl plastové, tyhle jsou něco jako semišové a vycpané polštářky, takže jsou tam hodinky jak v peřince. Možná jsem měl nějaký zastaralý model, ale kupoval jsem hove Floře asi před dvěma lety, ale už je pryč...

• po 3 týdnech...
Odesláno
  trud napsal:
moj typ...sice ne taky pekny..ale toci :) Conrad.cz.....objednavacie cislo 671685-10 cena 1070 CZK

http://shop.conrad.cz/websale7/Otocny-stoj...b626b84a%2fmd5}

Díky za informaci o možnosti koupě watch winderu hezky česky natahovače hodinek. Už je dnešním dnem doma. Jelikož je to můj první, nemám možnost srovnávat.

Postřehy: točí, uvidíme jak dlouho (životnost), jinak jede hodinu a pak tři hodinky stojí, a pro moje uši je také i tichý.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...