Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Pokiaľ viem tak Conrad posiela aj na SVK. Pozri si ich web stránku.

Tak neviem, ked dam objednat a mam vyplnit svoje korespondencne udaje, tak mam navyber v poli krajina iba CR

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)
Ja som ho dostal dnes..za tie peniaze..40 eciek dobra volba

Zdravím, chcel by som sa spýtať, aké sú doterajšie skúsenosti? Možnosť nastavenia otáčok, smeru, hlučnosť, prípadne iné. Vďaka

Upraveno uživatelem duri
Odesláno
Zdravím, chcel by som sa spýtať, aké sú doterajšie skúsenosti? Možnosť nastavenia otáčok, smeru, hlučnosť, prípadne iné. Vďaka

Smer se nastavit da manualne, tzn. je potreba prepnout. Otacky nikoliv, ty jsou fix. Hodinu toci, tri odpociva. Hlucnost je minimalni. Rychlost otaceni je cca 12 obratek za minutu. Dostal jsem ho pod stomecek a zatim jsem spokojenej.

Odesláno

Ja mam doma Eilux na jedny hodinky a musim rict, ze mechanismus uchyceni nema chybu a tezko bych ho nejak vylepsil. Ruku mam spis hubenou a tak je mozne, ze prave proto odpruzeny modul, co drzi hodinky akorat napne tah a hodinky se ani nehnou. Jak Omegy, ale ani o dost tezsi pouzdro treba Seiko Monster. Je ale mozne, ze u plne delky tahu modul na uchyceni napne nadoraz a jeste to je na dlouhy tah malo. Jinak zacvaknuti je znatelne a pevne.

Protoze bych ale potreboval tocit tak dvoje az troje hodinky, shanim se po novem. Chtel bych nejakou secentni nezdobenou krabici ktera je zaroven natahovac a odkladaci krabicka. Shanim neco levnejsiho, nemusi to byt laciny plast, ale zas nedam majlant za nejakou teleci kuzi, to nehledam.

Chci obe tocny nezavisle nastavitelne jak smerove, tak i otackami. Kazda plotna bud na jedny, nebo na dvoje hodinky. Cetl jsem tu o problemech s uchycenim na tech dvouhodinkovych plotnach, tak nevim.

V podstate jsem se rozhodl pro nstahovac od timemachine, ktery splnuje jak cenovou, tak i technicke provedeni.

Treba tento :

http://www.timemachine.cz/watch-windery-na...dinek$8-38

nebo tentyz v provedeni jedna plotna-jedny hodinky. Libi se mi i prehledne nastaveni pomoci knofliku vzadu, vice nez display a radsi bych oddeleny odkladaci prostor pro hodinky, nez aby byly tesne pod hodinkami co se prave natahuji.

Problem je ale v tom, ze dalsi dodavka bude za 2-3 mesice a to cekat nevydrzim.

Znate nekdo alternativu natahovace, ktery jsem popisoval?

Odesláno (upraveno)

už jsem to sem dával do jiné diskuse, ale když už jsem se s tím kvůli článku fotil, tak proč ne ještě jednou. Je to foceno v Koscomu asi před 14 dny. Tehdy mi říkali, že mají dostat novou várku, prý ještě levnějších.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Patrik
Odesláno

Patriku diky. Ja tu fotku videl. Jenze jak jsem psal, chtel bych neco i v podobne cenove hladine.

Na obrazku vidim hodne podobny WW jako ten, co bych chtel, jenze stoji 9,000 oproti 3,000 za ten od Timemachine.

I kdyby se s novou dodavkou dostali na 6 tis. bude to stale jednou tolik za podobnou vec.

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

mam winder na 2 z timemachine cerstve doma a ackoli (mozna prave proto?), ze jsem laik, jsem za tu cenu velmi spokojen...pravda - plexisklo je holt jen plexisklo + vrstva laku, ze "drevo" je jak pod petflaskou, ale jinak za tu cenu (3tis) jsem byl mile prekvapen...oba dva "trny" programovatelny 650 / 750 / 900 / 1000ot, CW i CCW i stridave

Upraveno uživatelem MKR
Odesláno

Zjistil jsem, že nutně potřebuju nějaké to vrtidlo takže jsem se začal po něčem rozumném (stačí na jedny hodinky) poohlížet. Můj první vítěz byl EILUX TITAN, ale pak jsem zjistil, že Eilux vyrábí v číně takže hledám dál.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Nemám žádné extra nároky: Měl by umět fachčit na baterky, umět točit na obě strany, musí se mi líbit a hodinky by měly být pod pokličkou. To vše Eilux splňuje - ale ta čína...

Když nic jiného odpovídajícího za stejný peníz (100 Eur) nenajdu asi do něho půjdu, ale raději bych něco evropského. Máte nějaké nápady?

Odesláno

nepoteším ťa, v číne vyrábajú skoro všetci. V európe vyrába napr. Orbita /v Rakúsku/ a niektorí swiss výrobcovia, ale myslím že po zhliadnutí cenovky budeš zase o trochu menší europatriot. Aj tí, ktorí nevyrábajú v Číne používaju čínske, v lepšom prípade japonské komponenty. Prehľad o trhu a cenách niektorých "nečínskych" značiek nájdeš na tejto stránke: Link 

Odesláno
nepoteším ťa, v číne vyrábajú skoro všetci. V európe vyrába napr. Orbita /v Rakúsku/ a niektorí swiss výrobcovia, ale myslím že po zhliadnutí cenovky budeš zase o trochu menší europatriot. Aj tí, ktorí nevyrábajú v Číne používaju čínske, v lepšom prípade japonské komponenty. Prehľad o trhu a cenách niektorých "nečínskych" značiek nájdeš na tejto stránke: Link

Europatriot......pokud existuje nečínská alternativa (ať se to týká čehokoliv) tak si ji prostě koupím raději než tu čínu. Ale zase jsem realista, čiňan je dneska prakticky za vším...

Já vím, kdybych měl větší rozpočet tak by se to dalo, ale za stovku...

Jde mi ale taky o to, že když už to bude čína tak to nemusím kupovat od evropského "překupníka" za 60-100 Eur, ale můžu to koupit rovnou u zdroje, např:

Odesláno

tak svoji spokojenost beru zpet... winder z timemachine prave umrel... to mam fakt radost...zabalit a poslat zpet na reklamaci...byl v provozu ani ne tyden....

• po měsících...
Odesláno

Dovolím si před nadcházejícím ježíškonadělováním oprášit toto vlákno...

Nemáte někdo zkušenost s vrtičem na baterky? Ideálně pro dvoje hodinky. Ale co výdrž baterií??? Abych za ně nedal za rok víc, než za hodinky...

Mne naopak na vzhledu nezáleží, chci ho zamknout do trezoru (ten je již zabudován a s ďourečkou na kablík se tenkrát jaksi nepočítalo).

Odesláno

Eilux co mám je na dva články typu D (veký buřty) a měly by tam vydržet asi rok. Takže s baterkama opravdu problém nebude a kdyby ti přišlo škoda vyhodit jednou za rok pár korun za buřty, tak si kup nabíjecí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...