H-B Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2009 Jak tak klasicky brouzdam a premyslim o vsech tech tikajicich bestiich, napadlo me, jak by k sobe asi sly pilotky a mesh tah. Co si o tom myslite? Vim, ze k sobe nijak nepatri, ale zase uplne zle by to byt nemuselo, ne? Jako priklad uvadim ne sice uplne pilotky, ale pro predstavu dostacujici Damasko
abbot Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2009 ja moc mesh tahy nemusim, ale za to žeru damasko, takže v týhle kombinaci mi to nepřijde tak zlý , jen nevim jestli je to celkem, nebo jestli to vytahujou ty hodinky
Frantik Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2009 Pilotky na meshy, ocelovem tahu, kaucuku i strapu proste nevypadaj tak pekne. Proste k nim patri prosity remen se dvema cvokama. Ty Damasko na meshy docela ujdou, ale klasicke pilotky nikdy.
Návštěvník Tada Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2009 Stowa Airman Original na mesh tahu vypadají taky pěkně
Hasňa Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2009 Blyskajici nalesteny mesh na Antea KS a na ruce me pani je krasny. Na chlapovi se mi to nelibi, na sebe bych to nevzal a na pilotkach je to uchylarna. Nelibi se mi to ani na Ploprof, ale tam to neni tak proti prirode, jako na pilotkach. Manici delaji nenapadne, matne, piskovane a ja nevim co jeste letecke hodinky a pak to nekdo hodi na blyskajici se mesh, no proste ukrok stranou.
JiříR Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 Na pilotky todle prostě nepatří a krom toho to ani není nijak pěkný.
karakum Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 JanBeles napsal: Jak tak klasicky brouzdam a premyslim o vsech tech tikajicich bestiich, napadlo me, jak by k sobe asi sly pilotky a mesh tah. Co si o tom myslite? Vim, ze k sobe nijak nepatri, ale zase uplne zle by to byt nemuselo, ne? Jako priklad uvadim ne sice uplne pilotky, ale pro predstavu dostacujici Damasko Au, au, ale pro někoho to může být dobrý
cody Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 Ja je mam na (a budu mit snad i na novem) remenu. Proste k nim patri. To je s prihlednutim k historickemu kontexu dane. Ale uznavam, ze pekny mesh jim moc slusi a vubec by mi doma nevadil
cody Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 Chtelo by to byt konkretnejsi. Jinak to na tom obrazku povazuju za nejzdarilejsi kombinaci pilotek a mesh.
lupinus Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 (upraveno) Já bych v tom vůbec problém neviděl. Naopak se mi to líbí. Jen bych se bál té kažodenní depilace:o) Upraveno 14. února 2010 uživatelem lupinus
Návštěvník Kamil Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 Honza K. napsal: Něco mi na tom nesedí. :-( cody napsal: Chtelo by to byt konkretnejsi. Jinak to na tom obrazku povazuju za nejzdarilejsi kombinaci pilotek a mesh. Jestli nemyslel ten třetí obrázek. Za prvé to nejsou pilotky, ale Seatime a za druhé to není mesh tah.
cody Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 (upraveno) Tim chces naznacit, ze kdyz jsem si s tim onehda daval praci abych mel pekne pozadi na netbuku, mam to ted zase strihat? Toho bohda nebude, abych sve panorama kvuli vam prznil! Takhle uz je to snad jasny:-)))) Upraveno 14. února 2010 uživatelem cody
Honza K. Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 No, já myslím, že ty vzhledové věci jsou o pocitech. A ty jsou individuální a obvykle těžko zdůvodnitelné. Proto se mi zdálo, že když jsem napsal, že mi na tom něco nesedí, že to je dost konkrétní. :-) Myslel jsem přirozeně tu kombinaci a to na všech třech fotkách. Ale platí to, i když o maličko méně, i pro fotku z prvního příspěvku. Ale pokud to má být detailnější, a pokud mám víc přemýšlet a zkoumat své nitro, tak OK. ;-) Nesedí mi to dohromady proto, že tak, jak je to tu vyfoceno (zejména ta trojice), mi to připadá jako dámská kombinace. Vzhledem k tomu, že je tazatel muž, by mi to pak připadalo zženštilé. Na dámské ruce by asi pilotky vypadaly divně, zvlášť v jejich obvyklých velikostech. Jak se ale říká, proti gustu žádný dišputát. A u hodinek to platí stoprocentně, nebo ne? Tak snad už tohle je dost konkrétní vyjádření, jak se sluší a patří. ;-)
cody Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 Ted je mi jasne, jak jsi to myslel. A proc. Pokud se ti nelibi z tehle duvodu, proc ne. Nesouhlasim, ale respektuju. Nekdo vdolky, nekdo holky. Me napadlo, ze jsem neuvedl zdroj a mohl jsi si to vylozit jako chlubeni cizim perim. Jsou to ofiko fotky ze stowa.de jen trochu pomuchlane:-)
bandicoot Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 Na tom damasku dobrý, protože vypadaj moderně a vůbec ne historicky. Moderně ale nevypadaj standardní pilotky, pokud tedy myslíme B-Uhren...
Honza K. Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 cody napsal: Ted je mi jasne, jak jsi to myslel. A proc. Pokud se ti nelibi z tehle duvodu, proc ne. Nesouhlasim, ale respektuju. Nekdo vdolky, nekdo holky. Me napadlo, ze jsem neuvedl zdroj a mohl jsi si to vylozit jako chlubeni cizim perim. Jsou to ofiko fotky ze stowa.de jen trochu pomuchlane:-) Ne, ty fotky jsou v pohodě, pěkný. Na druhou stranu bych v životě nepoznal zdroj, takže se do takového hodnocení nepouštím. Viděl jsem tu od místních lidí hodně fotek, které by se jim mohly rovnat. Takže by mi podezřelé nepřišly. :-) Jen bych preferoval jiné kombinace, o nic víc nejde. Ale ono pak v reálu vše vypadá zase o chlup jinak. Prostě si každý musí vybrat sám. I když jsou asi věci, které jsou objektivně neúnosné. :-)))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se