Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jak tak klasicky brouzdam a premyslim o vsech tech tikajicich bestiich, napadlo me, jak by k sobe asi sly pilotky a mesh tah.

Co si o tom myslite? Vim, ze k sobe nijak nepatri, ale zase uplne zle by to byt nemuselo, ne?

Jako priklad uvadim ne sice uplne pilotky, ale pro predstavu dostacujici Damasko

post-2600-1258725328.jpg

Odesláno

ja moc mesh tahy nemusim, ale za to žeru damasko, takže v týhle kombinaci mi to nepřijde tak zlý :), jen nevim jestli je to celkem, nebo jestli to vytahujou ty hodinky :thumbsup_anim:

Odesláno

Pilotky na meshy, ocelovem tahu, kaucuku i strapu proste nevypadaj tak pekne. Proste k nim patri prosity remen se dvema cvokama. Ty Damasko na meshy docela ujdou, ale klasicke pilotky nikdy.

Odesláno

Blyskajici nalesteny mesh na Antea KS a na ruce me pani je krasny. Na chlapovi se mi to nelibi, na sebe bych to nevzal a na pilotkach je to uchylarna. Nelibi se mi to ani na Ploprof, ale tam to neni tak proti prirode, jako na pilotkach. Manici delaji nenapadne, matne, piskovane a ja nevim co jeste letecke hodinky a pak to nekdo hodi na blyskajici se mesh, no proste ukrok stranou.

• po měsících...
Odesláno
  JanBeles napsal:
Jak tak klasicky brouzdam a premyslim o vsech tech tikajicich bestiich, napadlo me, jak by k sobe asi sly pilotky a mesh tah.

Co si o tom myslite? Vim, ze k sobe nijak nepatri, ale zase uplne zle by to byt nemuselo, ne?

Jako priklad uvadim ne sice uplne pilotky, ale pro predstavu dostacujici Damasko

Au, au, ale pro někoho to může být dobrý :crying_anim:

Odesláno

Ja je mam na (a budu mit snad i na novem) remenu. Proste k nim patri. To je s prihlednutim k historickemu kontexu dane. Ale uznavam, ze pekny mesh jim moc slusi a vubec by mi doma nevadil :angel:

post-3003-1266137814.jpg

Odesláno

Chtelo by to byt konkretnejsi.

Jinak to na tom obrazku povazuju za nejzdarilejsi kombinaci pilotek a mesh.

Odesláno (upraveno)

Já bych v tom vůbec problém neviděl. Naopak se mi to líbí. Jen bych se bál té kažodenní depilace:o)

Upraveno uživatelem lupinus
Návštěvník Kamil
Odesláno
  Honza K. napsal:
Něco mi na tom nesedí. :-(

cody napsal:
Chtelo by to byt konkretnejsi.

Jinak to na tom obrazku povazuju za nejzdarilejsi kombinaci pilotek a mesh.

Jestli nemyslel ten třetí obrázek. Za prvé to nejsou pilotky, ale Seatime a za druhé to není mesh tah. :lol2:

Odesláno (upraveno)

Tim chces naznacit, ze kdyz jsem si s tim onehda daval praci abych mel pekne pozadi na netbuku, mam to ted zase strihat? Toho bohda nebude, abych sve panorama kvuli vam prznil!

Takhle uz je to snad jasny:-))))

post-3003-1266151462.jpg

Upraveno uživatelem cody
Odesláno

No, já myslím, že ty vzhledové věci jsou o pocitech. A ty jsou individuální a obvykle těžko zdůvodnitelné. Proto se mi zdálo, že když jsem napsal, že mi na tom něco nesedí, že to je dost konkrétní. :-) Myslel jsem přirozeně tu kombinaci a to na všech třech fotkách. Ale platí to, i když o maličko méně, i pro fotku z prvního příspěvku.

Ale pokud to má být detailnější, a pokud mám víc přemýšlet a zkoumat své nitro, tak OK. ;-) Nesedí mi to dohromady proto, že tak, jak je to tu vyfoceno (zejména ta trojice), mi to připadá jako dámská kombinace. Vzhledem k tomu, že je tazatel muž, by mi to pak připadalo zženštilé. Na dámské ruce by asi pilotky vypadaly divně, zvlášť v jejich obvyklých velikostech.

Jak se ale říká, proti gustu žádný dišputát. A u hodinek to platí stoprocentně, nebo ne?

Tak snad už tohle je dost konkrétní vyjádření, jak se sluší a patří. ;-)

Odesláno

Ted je mi jasne, jak jsi to myslel. A proc. Pokud se ti nelibi z tehle duvodu, proc ne. Nesouhlasim, ale respektuju. Nekdo vdolky, nekdo holky.

Me napadlo, ze jsem neuvedl zdroj a mohl jsi si to vylozit jako chlubeni cizim perim. Jsou to ofiko fotky ze stowa.de jen trochu pomuchlane:-)

Odesláno
  cody napsal:
Ted je mi jasne, jak jsi to myslel. A proc. Pokud se ti nelibi z tehle duvodu, proc ne. Nesouhlasim, ale respektuju. Nekdo vdolky, nekdo holky.

Me napadlo, ze jsem neuvedl zdroj a mohl jsi si to vylozit jako chlubeni cizim perim. Jsou to ofiko fotky ze stowa.de jen trochu pomuchlane:-)

Ne, ty fotky jsou v pohodě, pěkný. Na druhou stranu bych v životě nepoznal zdroj, takže se do takového hodnocení nepouštím. Viděl jsem tu od místních lidí hodně fotek, které by se jim mohly rovnat. Takže by mi podezřelé nepřišly. :-)

Jen bych preferoval jiné kombinace, o nic víc nejde. Ale ono pak v reálu vše vypadá zase o chlup jinak. Prostě si každý musí vybrat sám. I když jsou asi věci, které jsou objektivně neúnosné. :-)))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...