Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím,

nevíte někdo, jestli se bude vyrábět Milgauss i v roce 2010? Jenom abych věděl, jak moc mám spěchat s nákupem, musím totiž k financování prodat dvoje hodinky...

Dík moc.

Posted

Obávám se , že Ti to nikdo neumí říct, protože to nikdo neví a firma Rolex si své plány o novinkách a ukončení výroby přísně tají. Až do veletrhu v Basileji. Pak budeš moudřejší :)

Posted
Zdravím,

nevíte někdo, jestli se bude vyrábět Milgauss i v roce 2010? Jenom abych věděl, jak moc mám spěchat s nákupem, musím totiž k financování prodat dvoje hodinky...

Dík moc.

Ahoj, vzhledem k tomu, že o jeho nákup také přemýšlím, tedy už jsem se rozhodl a jen čekám na příchod peněz, přemýšlel jsem o tom samém. Ve finále jsem si ale řekl, že model se mi líbí, tak ho koupím a i kdyby byla výroba ukončena, určitě bude k sehnání ještě pár měsíců, ne-li déle poté i nový. Ale nikde jsem nenarazil na níc, že by snad měla být inovace, ale u Rolexu člověk nikdy neví... Na druhou stranu bych byl rád, kdyby po cca. 2 letech byla modelová řada ukončena, netrvalo by dlouho a měl bych raritku:-)

Posted
Ahoj, vzhledem k tomu, že o jeho nákup také přemýšlím, tedy už jsem se rozhodl a jen čekám na příchod peněz, přemýšlel jsem o tom samém. Ve finále jsem si ale řekl, že model se mi líbí, tak ho koupím a i kdyby byla výroba ukončena, určitě bude k sehnání ještě pár měsíců, ne-li déle poté i nový. Ale nikde jsem nenarazil na níc, že by snad měla být inovace, ale u Rolexu člověk nikdy neví... Na druhou stranu bych byl rád, kdyby po cca. 2 letech byla modelová řada ukončena, netrvalo by dlouho a měl bych raritku:-)

rolex si cenu drží :thumbsup_anim:

Posted

neverim, ze by to Rolex po par letech vzdal..

model celkem uspesny tak proc ho stahovat z prodeje..

a kdyby se tak stalo tak by to opravdu byla raritka a hlavne s tim zelenym safirem..

Posted
neverim, ze by to Rolex po par letech vzdal..

model celkem uspesny tak proc ho stahovat z prodeje..

a kdyby se tak stalo tak by to opravdu byla raritka a hlavne s tim zelenym safirem..

Kdyby ten prodej ukončovali, snad bych šel i do toho GV:-)

Posted
Vím, že to sem nepatří, ale tady máte jedno mé pozadí :-). Snad mě nikdo nesundá za velikost.

Těžko říct, jestli je hezčí ta kočka, nebo hodinky...

Posted
Vím, že to sem nepatří, ale tady máte jedno mé pozadí :-). Snad mě nikdo nesundá za velikost.

Tak ty jses ten stastlivec, ke kterymu doputovaly Honzovy Milgaussy. Mno, hlavne, ze zustaly ve statlu :) Jo a pozadi mas pekne :thumbsup_anim:

• 1 month later...
Posted
jak se vam libi tohle?

ja se s tim porad nejak nemuzu srovnat... prijde mi to jako zbastleny rolady, no...

je to divný - nějak mě ty černý hodinky začínají rozčilovat :)

Posted
jak se vam libi tohle?

Kdyby to bylo uděláné kvalitně tak budiž. Ale koukni na tu korunku...

Tenhle potah (co je to, PVD?) se omlátí a zbudou jen hnusně oprýskané hodinky

Posted (edited)
Kdyby to bylo uděláné kvalitně tak budiž. Ale koukni na tu korunku...

Tenhle potah (co je to, PVD?) se omlátí a zbudou jen hnusně oprýskané hodinky

To je DLC - diamond like coating.

Carl F. Bucherer to třeba používá na extrémně namáhané součásti automatického nátahu, je to hodně tvrdé a odolné proti otěru.

Edited by Tada
Posted

PVD nebo DLC, podle těch fotek co sem šoupnul teď YPO to bohužel vypadá, jako kdyby to někdo postříkal černým sprejem a nechal zaschnout.

Posted

Tadíku, vždyť v tom odkazu jasně píší, že PVD..

Jsem poměrně zarytým odpůrcem všelikých PVD a jiných povlaků, karbonů a kaučuků, takže za mě ne.

Posted
Tadíku, vždyť v tom odkazu jasně píší, že PVD..

Jsem poměrně zarytým odpůrcem všelikých PVD a jiných povlaků, karbonů a kaučuků, takže za mě ne.

Odkaz jsem nezkoumal, spletl jsem si to s těmi DLC, co jsem kdysi kdosi dával...