Přejít na obsah

Omega Speedmaster Professional - Moonwatch ( 3570.50.00 )

Doporučené příspěvky

Odesláno

Posted Image ... Jak už asi většina ví, koupil jsem od Jaretta, kterému tímto děkuji, tyto legendární hodinky...

Více nemá smysl ani říkat. Jsou prostě nádherné, nadčasové, jsem z nich opravdu hotový...

Chtěl bych ještě poděkovat rodičům, kteří mě v tomto koníčku podporují, protože bez nich by mi tyto hodinky utekly... Takže díky a hlavně nesmím zapomenout na Richarda, jenž mi ustoupil a přenechal mi je... Richarde, díky... Posted Image

post-2202-1258974851.jpg

post-2202-1258974905.jpg

post-2202-1258974921.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno

krásné Peťulíne, gratuluji a upřímně závidím, i když ledvinu se asi schovám na jiný kousek, letos už mám utrum. Doufám, že je brzo předvedeš na svém vypracovaném bicáku i osobně a poznámka na závěr, Ricous je gentleman každým coulem a jednou se mu to vrátí, ale rodiče jsi vychválil taky hezky, proto se ptám HIFI nechceš mě adoptovat, však domů mě ze srazu stejně vozíš??? aby mi taky neutíkaly krásné kousky... :lol2:

Odesláno (upraveno)

Jak to říct a nebýt sprostý?

Zkusím to takhle:...ale szczienczarz z ciebie Piotruszu.

Hezky študuj a buď na lidi slušný, ať to svým hodným rodičům-fotrovi zvlášť vrátíš.

P.S. já jsem byl rád, když jsem jezdil nahoru do Poruby na ten učňák, že mám na ruce nějaké Casia nebo co jsem to ve dvaceti měl...Ty máš doma solidní portfolio na nočním stolku.

Bez závisti, naopak Ti je přeju, bo jsou eňo nunjo.

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno

Petane, parada! Mas k nim i tah? Na nem se mi libi jeste vic. Je to pekne legendarni kousek. Jinak jste s HIFIm dobra hodinkova dvojka, to se musi nechat. Z vas by meli radost u IWC nebo u Pateku.

Odesláno

Ahoj, velká gratulace k nadčasovým hodinkám, které jsou opravdu krásné!!!! Užívej si je...věřím, že z nich musíš být nadšený... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...