Peta-Biker Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 ... Jak už asi většina ví, koupil jsem od Jaretta, kterému tímto děkuji, tyto legendární hodinky... Více nemá smysl ani říkat. Jsou prostě nádherné, nadčasové, jsem z nich opravdu hotový... Chtěl bych ještě poděkovat rodičům, kteří mě v tomto koníčku podporují, protože bez nich by mi tyto hodinky utekly... Takže díky a hlavně nesmím zapomenout na Richarda, jenž mi ustoupil a přenechal mi je... Richarde, díky... 1
tombed Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 krásné Peťulíne, gratuluji a upřímně závidím, i když ledvinu se asi schovám na jiný kousek, letos už mám utrum. Doufám, že je brzo předvedeš na svém vypracovaném bicáku i osobně a poznámka na závěr, Ricous je gentleman každým coulem a jednou se mu to vrátí, ale rodiče jsi vychválil taky hezky, proto se ptám HIFI nechceš mě adoptovat, však domů mě ze srazu stejně vozíš??? aby mi taky neutíkaly krásné kousky...
Baker Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 tombed napsal: proto se ptám HIFI nechceš mě adoptovat, však domů mě ze srazu stejně vozíš??? Dyt bys mu prochlastal barak Petre gratuluju, dockal ses.
tombed Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Baker napsal: Dyt bys mu prochlastal barak Petre gratuluju, dockal ses. heh to by nás musel adoptovat oba!, sám se zmůžu akorát na garáž...
Peta-Biker Odesláno 23. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Vy jste mi banda , ale stejně díky 1
Murphy97 Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 paráda, gratuluji a užívej!
pavel23 Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Peto gratuluji, jak je budeš střídat? Jo to poděkování rodičům je hezký. Jsem taky otec a doufám, že se toho taky jednou dočkám od dětí.
Peta-Biker Odesláno 23. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Pavle: To jsou sváteční hodinky, ne na každý den a určitě dočkáš, neboj... Každopádně takovou radost jsem z hodinek ještě neměl, jsou opravdu jedinečné...
Jarett Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Peta-Biker napsal: takovou radost jsem z hodinek ještě neměl, jsou opravdu jedinečné... měl by sis opravit nick na Peťa-biker-Aldrin a buď na ně opatrný ... !!
tombed Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Jarett napsal: měl by sis opravit nick na Peťa-biker-Aldrin a buď na ně opatrný ... !! jedině tak, páč Peťa-Buzzbiker zní tak ňák divně...
marosh Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 (upraveno) Jak to říct a nebýt sprostý? Zkusím to takhle:...ale szczienczarz z ciebie Piotruszu. Hezky študuj a buď na lidi slušný, ať to svým hodným rodičům-fotrovi zvlášť vrátíš. P.S. já jsem byl rád, když jsem jezdil nahoru do Poruby na ten učňák, že mám na ruce nějaké Casia nebo co jsem to ve dvaceti měl...Ty máš doma solidní portfolio na nočním stolku. Bez závisti, naopak Ti je přeju, bo jsou eňo nunjo. Upraveno 23. listopadu 2009 uživatelem marosh
skalis Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Petane, parada! Mas k nim i tah? Na nem se mi libi jeste vic. Je to pekne legendarni kousek. Jinak jste s HIFIm dobra hodinkova dvojka, to se musi nechat. Z vas by meli radost u IWC nebo u Pateku.
marosh Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 (upraveno) Peťa-Buzzbiker Tak to je boží nick!!! Ten si udělej. Něco jako tombed8x... Upraveno 23. listopadu 2009 uživatelem marosh
Baker Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 marosh napsal: Něco jako tombed8x... hehe, na to jsem uplne zapomel
KFL Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Klasika nad klasiky - gratuluju, konečně ses dočkal!
David_B Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Eagle has landed! gratuluju!!! PS: hoď na ně tah a foť
JanC Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Ahoj, velká gratulace k nadčasovým hodinkám, které jsou opravdu krásné!!!! Užívej si je...věřím, že z nich musíš být nadšený...
HIFI Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Tak to je boží nick!!! Ten si udělej. Něco jako tombed8x...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se