Petr4271 Posted November 24, 2009 Report Posted November 24, 2009 (edited) Všechny zdravim. nemohu než se pochlubit dnešním novým přírůstkem. Hodinky jsou o dost mohutnější, než jsem myslel ale funkce k nezaplacení. Po čase snad napíšu nějakou recenzi. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited November 24, 2009 by Petr4271
Petr4271 Posted November 24, 2009 Author Report Posted November 24, 2009 Je to výbornej tool.....udělej fotky Joj už jsou tam.
vikinko Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 (edited) AHoj. Som zo Slovenska. Odkiaľ si si objednal tie hodinky ???????? Tu u náa na Slovenasku sa nedajú nikde zohnať lebo nie sú určené na náš trh. Popíš najakú recenziu aby som vedel. Rozhodujem sa medzi CASIO PRW 5100 alebo PAW 1100. Vlastním CASIO G-SHOCK 3500B. Tak popíš a môžeš poslať aj nejaké o foto..... ... Čo som si písal zatiaľ ani neviem s kým tak tam písal , že mu odišli nejaké kryštáliky na displeji... Čo ty na to ????? Pošli aj mail - viktorkop@gmail.com díki.... Edited March 27, 2012 by vikinko
vikinko Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 (edited) Aj ja ich chcem . Pošli mail - viktorkop@gmai.com Kde ich kúpim ,????? Edited March 27, 2012 by vikinko
StanoBare Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 vikinko, na com slapes zlatý mój?...toto asi nepochopí, musíme takto: vikinko, na com slapes zlatý mój??????????
vikinko Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 Jóóóóóóój aký si ty len smiešny. Keď si taký MEGAZÁVISLÁK tak poraď .....
Dantechno Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 Ahoj, zkus ebay. Je to na internetu a pry tam maji docela vyber. O tech krystalky nevim .... Casto se to nestava. Asi jebnul do dipleja si myslim.
bandicoot Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 Popíš najakú recenziu aby som vedel. Tak popíš a môžeš poslať aj nejaké o foto Tady se řiká "prosím" když něco po někom chceš. Obzvlášť, když nejde o pětikačku (cca štvrť euri), nýbrž chceš vědomosti, který sám nemáš.
Dantechno Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 Tady se řiká "prosím" když něco po někom chceš. Obzvlášť, když nejde o pětikačku (cca štvrť euri), nýbrž chceš vědomosti, který sám nemáš. Co se do nej navazis ty floutku napudrovanej. Jasne tady povidal co chce.
vikinko Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 Ahoj. Počuj na E-BAY sa predávajú aj použité a nerád by som sa ako sa hovorí oserenkoval. Keď som sa pozeral na nejaké on-line obchody z USA , tak všade majú, že sú akurát vypredané. Šak uvidíme čo a ako. Ty si od niekiaľ kupoval hodinky z netu ?? Máš s niečim skúsenosti.... Šak uvidíme , lebo mám kamša v Londýne ale uvidíme čo mi dnes nájde. Ako som už písal tak mám G-shock GW 3500B , ale rád by som mal tie PAW 1100. díki.......
vikinko Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 V kľude sa vydýchaj a potom pouvažuj...... pekný deň. . . .
vikinko Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 (edited) Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Ktoré z týchto dvoch modelov by ste si vybrali ????? Napíšte svoj názor. díki... Edited March 28, 2012 by vikinko
gougy Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 V kľude sa vydýchaj a potom pouvažuj...... pekný deň. . . . Přečti si všechny své výplody v tomto vlákně, potom dodej tento komentář, opět přečti, udělej závěr. (a nezapomeň na co největší mezery mezi řádky)
Chosef76 Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 Přečti si všechny své výplody v tomto vlákně, potom dodej tento komentář, opět přečti, udělej závěr. (a nezapomeň na co největší mezery mezi řádky) Velmi slušně napsáno !
Dantechno Posted March 28, 2012 Report Posted March 28, 2012 (edited) Ahoj. Počuj na E-BAY sa predávajú aj použité a nerád by som sa ako sa hovorí oserenkoval. Keď som sa pozeral na nejaké on-line obchody z USA , tak všade majú, že sú akurát vypredané. Šak uvidíme čo a ako. Ty si od niekiaľ kupoval hodinky z netu ?? Máš s niečim skúsenosti.... Šak uvidíme , lebo mám kamša v Londýne ale uvidíme čo mi dnes nájde. Ako som už písal tak mám G-shock GW 3500B , ale rád by som mal tie PAW 1100. díki....... Ne, ja hodinky moc nemusim a internet uz vubec ne. Edited March 28, 2012 by Dantechno
Recommended Posts