NIGHTinGALE Odesláno 25. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Gratuluju k parádnímu kousku, který možná nepotěší zdejší vyznavače "decentní krásy", ale na druhou stranu jde o časem prověřenou klasiku. Vždyť už i Béla (první ambasador tohoto modelu) věděl... :D Tak to je super fotomontáž :D Nemáš ještě něco s Borisem Karloffem? Akorát nevím, jaké hodinky by se hodily k němu
Kalifx Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 :D Tak to je super fotomontáž :D Nemáš ještě něco s Borisem Karloffem? Akorát nevím, jaké hodinky by se hodily k němu Hele, já myslím, že úplně ty samý... akorát by je asi měl na druhý ruce a byly by mu trochu naknap... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Zeptám se možná hloupě, ale to obrovsky vypouklé sklíčko je tam kvůli navození plasticity ciferníku?
Začátečníček Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Neměl bych sílu si je koupit. Nicméně závist mě ani teď večer neopouští a těším se na fotky i recenze dalších....
skalis Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 NiGu, parada! Nemas v planu skocit s nama zitra do Oriosy omrknout IWCcka? Ze bys je vzal s sebou V kazdem pripade se tesim, az tuhle uzasnou ztrestenost uvidim nazivo.
NIGHTinGALE Odesláno 25. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2009 Zeptám se možná hloupě, ale to obrovsky vypouklé sklíčko je tam kvůli navození plasticity ciferníku? Já ti nevím. Koukám na ně ze všech úhlů a podle mě je ciferník plastický sám o sobě. Až s nimi někde třísknu a sklíčko rozbiju, tak ti dám vědět, zda je pod ním placka a nebo plastika NiGu, parada! Nemas v planu skocit s nama zitra do Oriosy omrknout IWCcka? Ze bys je vzal s sebou V kazdem pripade se tesim, az tuhle uzasnou ztrestenost uvidim nazivo. Vrátil jsem se právě z dovolené, takže jsem zavalen prací, na výstavu se, bohužel, nedostanu. Ale vezmu je na první sraz, kterého se zúčastním. A nebo se můžeme potkat jen tak.
XXXfazerXXX Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 Právě ty bys měl mít Vlada III Ţepeşe v oblibě, vzhledem ke tvému demografickému původu, ne? Nasi predci se nejak nepohodli o nejaky mensi polnosti okolo Temesvaru a vod ty doby se vubec nemusime
cody Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 (upraveno) Velika gratulace pane! Co me prvni napdlo - jsou impozantni. A to jsem jeste nevidel to sklicko z boku Jako jedine hodinky bych je nedal. Ale verim, ze by se dockali dne, kdy bych s nima vyrazil do ulic a s naprazenou rukou rozrazel davy... Pouzdro se mi libi moc a 4 stezejky beru jako prijemnou vychytavku. Upraveno 26. listopadu 2009 uživatelem cody
Dantechno Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2009 (upraveno) Nasi predci se nejak nepohodli o nejaky mensi polnosti okolo Temesvaru a vod ty doby se vubec nemusime Me jsi tvrdil ze ti v restituci vratili pozemky u Temelina ... ne Temesvaru. A ja ti na to zase skocil.... Musim rict ,ze kdyz jsem si prohledl tvou ridnouci pokryvku hlavy, vybavila se mi nemoc z ozareni, takze jsem ihned uveril. EDIT: Jinak hodinky neskutecny - blaznivy a super !!! Upraveno 26. listopadu 2009 uživatelem Dantechno
spiderer Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 NiGu gratuluju jsou vyborny, pokud pojedes nekdy do Prahy, rad bych te videl a navic ti dluzim jeste pivko nebo jidlo za ty neuhodnuty hodinky jak jsme se o nich bavili v Jihlave
Dali Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 Nádhera, smekám a klaním se ti až k zemi, na tohle teda nemám. Jsi borec. Jako doplněk na noční procházky doporučuju tohle:
Návštěvník Tada Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 Ty hodinky jsou neskutečné, kterou chorou mysl napadlo dát tam takov sklo Gratulace k vysněným hodinkám
NIGHTinGALE Odesláno 28. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 Jako doplněk na noční procházky doporučuju tohle: To je ale krásná kudla, kdopak ji vyrábí? Na tom celorepublikovém srazu jsem zjistil, že nože se také dají hezky sbírat...
Dali Odesláno 28. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2009 Určitě si vybereš. http://www.pajl-noze.cz/?page=index http://www.pajl-noze.cz/gallery.html?pageNum=8language=CZ
Alina Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Nádherný, sedí na ruce skvěle, jo, je dobrý mít nějaký sny. Hlavne si to sklo nedodrbej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se