Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Gratuluju k parádnímu kousku, který možná nepotěší zdejší vyznavače "decentní krásy", ale na druhou stranu jde o časem prověřenou klasiku. Vždyť už i Béla (první ambasador tohoto modelu) věděl...

:D :D :D Tak to je super fotomontáž :D :D :D

Nemáš ještě něco s Borisem Karloffem?

Akorát nevím, jaké hodinky by se hodily k němu ;)

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
:D :D :D Tak to je super fotomontáž :D :D :D

Nemáš ještě něco s Borisem Karloffem?

Akorát nevím, jaké hodinky by se hodily k němu ;)

Hele, já myslím, že úplně ty samý... akorát by je asi měl na druhý ruce a byly by mu trochu naknap... :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
Zeptám se možná hloupě, ale to obrovsky vypouklé sklíčko je tam kvůli navození plasticity ciferníku?

Já ti nevím. Koukám na ně ze všech úhlů a podle mě je ciferník plastický sám o sobě.

Až s nimi někde třísknu a sklíčko rozbiju, tak ti dám vědět, zda je pod ním placka a nebo plastika :)

NiGu, parada! Nemas v planu skocit s nama zitra do Oriosy omrknout IWCcka? Ze bys je vzal s sebou :) V kazdem pripade se tesim, az tuhle uzasnou ztrestenost uvidim nazivo.

Vrátil jsem se právě z dovolené, takže jsem zavalen prací, na výstavu se, bohužel, nedostanu.

Ale vezmu je na první sraz, kterého se zúčastním. A nebo se můžeme potkat jen tak.

Odesláno (upraveno)

Velika gratulace pane! Co me prvni napdlo - jsou impozantni. A to jsem jeste nevidel to sklicko z boku :eek:

Jako jedine hodinky bych je nedal. Ale verim, ze by se dockali dne, kdy bych s nima vyrazil do ulic a s naprazenou rukou rozrazel davy... Pouzdro se mi libi moc a 4 stezejky beru jako prijemnou vychytavku.

Upraveno uživatelem cody
Odesláno (upraveno)
Nasi predci se nejak nepohodli o nejaky mensi polnosti okolo Temesvaru a vod ty doby se vubec nemusime

Me jsi tvrdil ze ti v restituci vratili pozemky u Temelina ... ne Temesvaru. A ja ti na to zase skocil.... Musim rict ,ze kdyz jsem si prohledl tvou ridnouci pokryvku hlavy, vybavila se mi nemoc z ozareni, takze jsem ihned uveril.

EDIT: Jinak hodinky neskutecny - blaznivy a super !!!

Upraveno uživatelem Dantechno
Návštěvník Tada
Odesláno

Ty hodinky jsou neskutečné, kterou chorou mysl napadlo dát tam takov sklo :D

Gratulace k vysněným hodinkám :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...