ricous Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 Nojo, Ricousi, ale nezapomínej, že si za to ti výrobci můžou tak trochu sami... Já vím, ale nikdo nás na nic předem neupozornil a my teď jezdíme po tržnicích a vracíme ty luxusní nepovedeniny vietnamcům s omluvným dopisem, že k takovému omylu u nás dochází maximálně jednou za deset let... Váš Chocholoušek
lib Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 Ani nevíte, jaké s tím máme v práci problémy - myslíme si, že zabavujeme fejky a po zaslání Hodinek (s velkým H) a jiných výrobků renomovaných značek příslušnému zástupci oné značky zjišťujeme, že se jednalo o ty nepovedné kusy z výroby, které se MUSÍ prodávat levně, protože nejsou 100% kvalitní jak měly být (řekněme tak 85 - 95%). 85 - 95% myslíš podle hodnocení na TimeZone? To tedy čumím! Podle TZ by to v podstatě byla dokonalá úroveň! Jak už jsem říkal: Konečně užitečný vlákno! To "Co je kde na prodej a za kolik?" klidně modi můžou zamknout.
ricous Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 85 - 95% myslíš podle hodnocení na TimeZone? To tedy čumím! Podle TZ by to v podstatě byla dokonalá úroveň! Jak už jsem říkal: Konečně užitečný vlákno! To "Co je kde na prodej a za kolik?" klidně modi můžou zamknout. Já si myslím, že tohle vlákno s užitečnýma radama za chvíli zmizí, protože zalobbují zástupci předražených a "relativně" povedených výrobků. Ale já se ptám, je o 15 - 5 % kvalitnější věc dostatečným odůvodněním k nárustu ceny o stovky procent? Nikoliv - hurá směr Holešovice a Libuš (při troše štěstí na ty "pravé" jistě narazíme).
Juraj11 Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 Todle nedělejte-někteří znás(momentálně já)si pak připadají jako VOLOVÉ Já vám to normálně sežral i s navijákem-ikdyž jsem se tak nějak dávil
skalis Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 Todle nedělejte-někteří znás(momentálně já)si pak připadají jako VOLOVÉ Já vám to normálně sežral i s navijákem-ikdyž jsem se tak nějak dávil Tohle je nejlepsi skola... Ale jsem rad, ze uz to prestane, zacinalo to bejt trochu moc. Nicmene musim uznat, ze ciselniky comex delane spolecne pro roladu i steinharta me dostaly do kolen.
lib Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 Todle nedělejte-někteří znás(momentálně já)si pak připadají jako VOLOVÉ Já vám to normálně sežral i s navijákem-ikdyž jsem se tak nějak dávil
bandicoot Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 Veřejně se kaju. Avšak na těch kabelkách trvám - to, co jsem psal, je skutečně velmi rozšířená urban legend. Jediným nedostatkem této legendy je to, že LV šije jen ve Francii a Španělsku.
ricous Odesláno 29. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2009 Avšak na těch kabelkách trvám - to, co jsem psal, je skutečně velmi rozšířená urban legend. Jediným nedostatkem této legendy je to, že LV šije jen ve Francii a Španělsku. Upřesnění LV (LVMH Fashion Group: Berluti, Celine, Emilio Pucci, Givenchy, Kenzo, Loewe, Marc Jacobs): USA - kabelky Francie - brýle, kravaty, oblečení, obuv, kabelky Itálie - brýle, kravaty, oblečení, obuv, kabelky Švýcarsko - hodinky Japonsko - brýle
Návštěvník YPO? Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 včera jsem zapomněl na jednu pomůcku jak zjistit pravost MM vezmete hodinky do ruky dle obrázku a pokud se korunka zavírá doprava = jsou pravé - pokud doleva = jsou levé x stejné pravidlo platí, když je korunka na levé straně hodinek
stando Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Vsetky origo Luminory ,co som mal sa sa zatvarali smerom dohora,ale aj u Panerai existuje vinimka .Je to PAM 127
Ivan Lelák Odesláno 30. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Já to myslel vážně. Je tady fórum s tématem čínských hodinek, v popisu je, že se týká i napodobenin, a protože mne MM zaujaly zpracováním, chtěl jsem o nich vědět víc a znát názory lidí, kteří o tom OPRAVDU něco ví. Hodiny co mám, jsou napodobeninami OP, ale úplně stejné nejsou, navíc na nich není ani písmenko o OP a proto je za fejky nepovažuji. Teď mám na ruce Archimede Pilot, zcela jistě napodobeniny legendárních pilotek. Jsou hodinky známých značek silně připomínající Rolexy, jiní se inspirovali Breitlingy, několik výrobců dělá téměř shodné hodiny s Trasery řady Military - např. UZI, Sandy i jiné, sám nevím, kdo s nimi přišel první. Tak jsem myslel že někde v Asii vyrobili něco tvarově podobného Panerai.. Nevím jak mají v hodinářství firmy ošetřeno vlastnictví designu, někdy mám ale pocit, že napodobí-li něco někdo na západ od nás, je to v poho, zatímco napodobeniny z východu jsou opovrženíhodné, byť se označením originálu nehlásí..
bandicoot Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Upřesnění LV (LVMH Fashion Group: Berluti, Celine, Emilio Pucci, Givenchy, Kenzo, Loewe, Marc Jacobs): Francie - brýle, kravaty, oblečení, obuv, kabelky Itálie - brýle, kravaty, oblečení, obuv, kabelky ...ale kde tam máš španělsko? Na peněžence to manželka má... A neni z turecka :-)
Návštěvník YPO? Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Já to myslel vážně. Je tady fórum s tématem čínských hodinek, v popisu je, že se týká i napodobenin, a protože mne MM zaujaly zpracováním, chtěl jsem o nich vědět víc a znát názory lidí, kteří o tom OPRAVDU něco ví. Hodiny co mám, jsou napodobeninami OP, ale úplně stejné nejsou, navíc na nich není ani písmenko o OP a proto je za fejky nepovažuji. Teď mám na ruce Archimede Pilot, zcela jistě napodobeniny legendárních pilotek. Jsou hodinky známých značek silně připomínající Rolexy, jiní se inspirovali Breitlingy, několik výrobců dělá téměř shodné hodiny s Trasery řady Military - např. UZI, Sandy i jiné, sám nevím, kdo s nimi přišel první. Tak jsem myslel že někde v Asii vyrobili něco tvarově podobného Panerai.. Nevím jak mají v hodinářství firmy ošetřeno vlastnictví designu, někdy mám ale pocit, že napodobí-li něco někdo na západ od nás, je to v poho, zatímco napodobeniny z východu jsou opovrženíhodné, byť se označením originálu nehlásí.. Zcela na rovinu - každé Marina Militare, které mají Panerai patentovanou ochranu korunky toto pravidlo porušují a jsou tak fake - bez ohledu na text loga. Pokud o tom někdo pochybuje, není problém získat oficiální vyjádření od právních zástupců Panerai a předat jim IP adresu a jiné indicie dotyčné prodejce Což by mohlo být velmi zajímavé sledovat...
Návštěvník YPO? Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Vsetky origo Luminory ,co som mal sa sa zatvarali smerom dohora,ale aj u Panerai existuje vinimka .Je to PAM 127 těch vyjímek je samo víc - a to všechny chrona - http://www.panerai.com/s_page.xpd?id_lingu...id_categoria=39
Vladimír P. Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Něco jsem asi pochopil špatně, ale není tohle čínská sekce ? A nechtěl se Ivan Leták náhodou opravdu dozvědět něco o MM, třeba co jsou tam za strojky a tak podobně? Já jsem se do tohoto vlákna začetl ze stejného důvodu, ale zatím jsem se tu na čtyřech stránkách dozvěděl úplny h...o! Pokud vám přijdou keci o kanelkách vtipné, zajdět si do sekce humor a pokud někoho značka MM uráží tak ať si ji nekupuje. Ale neplevelte tohle vlákno, protože je tu hodně členů co mají MM a určitě by se k těmto hodinkám něco dozvěděli.
Ivan Lelák Odesláno 30. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Asi tak - děkuji...
New Milis Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Něco jsem asi pochopil špatně, ale není tohle čínská sekce ? A nechtěl se Ivan Leták náhodou opravdu dozvědět něco o MM, třeba co jsou tam za strojky a tak podobně? Já jsem se do tohoto vlákna začetl ze stejného důvodu, ale zatím jsem se tu na čtyřech stránkách dozvěděl úplny h...o! Pokud vám přijdou keci o kanelkách vtipné, zajdět si do sekce humor a pokud někoho značka MM uráží tak ať si ji nekupuje. Ale neplevelte tohle vlákno, protože je tu hodně členů co mají MM a určitě by se k těmto hodinkám něco dozvěděli. Než se tady začneš rozkřikovat tak si laskavě projeď tohle fórum - veškeré informace o MM tady jistojistě najdeš. Co asi tak myslíš, že tam je za strojky? Tahle čtyřstránková debata je opravdu o hovně - a tak to má být.
skalis Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Ale neplevelte tohle vlákno, protože je tu hodně členů co mají MM a určitě by se k těmto hodinkám něco dozvěděli. Ale o tom prave cela ta mystifikace byla. Aby si kazdy uvedomil, ze neni mozne porovnavat kvalitu OP a MM (resp. mozne to je, ale je to nonsens). Stejne tak pouzakat na lichost domnenky (ktera se obcas objevi), ze hi-end vyrobci prodavaji svoje komponenty nejakym bastlirum a skladacum. Osobne proti MM nic nemam, jejich prodej mi nevadi, pokud nenesou signovani OP, ale rozhodne u nich nelze ocekavat ani naznak kvality originalnich Panerai hodinek. YPO je proti nim vic zaujatej, nekdo jiny zase min, to uz je kazdyho vec. Ale MM a OP, to je jako nebe a dudy, tot vse.
Návštěvník YPO? Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Vladimíre a Ivane je potřeba navštěvovat ty správné stránky pokud se něco chcete dozvědět. With the ease of making a website these days, the scammers and international criminals are making millions off low end watches and stolen credit card information.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.