nivarox Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Prosím o malou radu. Když jsem byl kluk, tak teta mi říkala, že kdysi před hodinářem natahovala korunku hodinek jen jedním směrem. Ten na tetu zakřičel, že tak nikdy, jen nejlepší natahovat tam a zpět. Tak to dělám u všech svých hodinek dodnes. Včera jsem byl v hodinářství aby se mi podívali na moje staré Primky, že totiž při natahování občas zaskřípnou (křupnou). Žena za pultem se mě ptala na můj způsob natahování. Po mé odpovědi řekla, že musím pouze jedním směrem, že se prý hodinky lépe natáhnou. Já si myslím, že je to cipovina a že má smůlu, když nechtějí, abych jim dal vydělat. Jaký je na to váš názor? Tam a zpět nemo jen tam...(?) Dík. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frantik Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 (edited) Tak smerem zpět se hodinky nenatahuji ale maji jakysi volnobeh, takze je uplne jedno jestli pri natahovani parkrat protocis smerem zpet. Je to jako kdyz slapes na kole a parkrat proslapnes dozadu (pres volnobeh) - na jizdu vpred to nema vliv. Edited December 1, 2009 by Frantik Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAveDOG Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Záleží jak se Ti to líp drží, jestli chceš přechytávat nebo ne. Já natahuji tam i zpět. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmuf Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Záleží jak se Ti to líp drží, jestli chceš přechytávat nebo ne. Já natahuji tam i zpět. Jako malí kluci jsme natahovali naše dětské primky tak, že jsme je nasadili korunkou na tátův psací stůl a jeli jsme hodinkama dopředu, dokud se korunka nezastavila o doraz... Pak jsme dostali na budku (za porýpanej stůl, ne za hodinky), ale stejně jsme si nemohli pomoct, neb to šlo tak krásně a tak libě to cvrčelo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gagarin35 Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Natahuju tam i zpet, proto abych nemusel prechytavat. Mam taky lepsi kontrolu nad silou jakou natahuji, lepsi cit, bojim se totiz pretazeni perka, ale asi zbytecne. V neposledne rade to ma libivy zvuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marhi Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Řekl bych, že to bude další zábavný seriál. Aneb jak na to. " S citem '. toť vše. Kdo to urve je vůl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
USER47 Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Ona je to hlavně hardcore nekromancie, Gagarin vytáhl 6 let starý vlákno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 A mám na kole točit pořád do předu, nebo dopředu a dozadu a občas vystřídat nohu, která zabírá? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marhi Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Tvl tak to jsem si vůbec nevšiml.To tomu dává vůni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prying Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 QUOTE(DAveDOG @ 1.12.2009 - 11:05) 351348[/snapback]Záleží jak se Ti to líp drží, jestli chceš přechytávat nebo ne. Já natahuji tam i zpět. Jako malí kluci jsme natahovali naše dětské primky tak, že jsme je nasadili korunkou na tátův psací stůl a jeli jsme hodinkama dopředu, dokud se korunka nezastavila o doraz... Pak jsme dostali na budku (za porýpanej stůl, ne za hodinky), ale stejně jsme si nemohli pomoct, neb to šlo tak krásně a tak libě to cvrčelo... Jj, my taky tak. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts