Baker Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Omega Mission Hill Collection Omega Co-Axial 3313, rezerva 52 hodin, prumer 41mm, WR 100m. Pozdro zlato nebo ocel. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Baker Posted December 1, 2009 Author Report Posted December 1, 2009 Omega De Ville Co-Axial Chronograph Ctyri citace chronografu ... zleva: vterinovka, sedmidenni ukazatel, 12-ti hodinovy ukazatel a 30-ti minutovy ukazatel. Nahore ukazatel dne v tydnu, dole datum. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
KFL Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 (edited) Ten přeplněnej chronograf je slušný peklo, ale svým způsobem zajímavej kousek. Edited December 1, 2009 by KFL
Don2008 Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 Tie hodinky vo mne evokuju pekne a rychle auto. Zrejme to bude tym chronografom, vyzera ako palubovka. Inak, vsetko pekne kusky. Omega fajne prezbrojuje
bandicoot Posted December 1, 2009 Report Posted December 1, 2009 já bych tam furt viděl audi nebo olympijádu - na živo to asi bude paráda už jen kvůli tomu tahu
jnm Posted December 3, 2009 Report Posted December 3, 2009 U těch Mission Hill mě strašně bere ta sekundovka bez subdialu, nádhera jak si tam tak plave po ciferníku...
martini Posted December 4, 2009 Report Posted December 4, 2009 já bych tam furt viděl audi nebo olympijádu - na živo to asi bude paráda už jen kvůli tomu tahu presne ... olympijsky kruhy. je toho tam moc
novaky Posted December 16, 2009 Report Posted December 16, 2009 Tie hodinky vo mne evokuju pekne a rychle auto. Zrejme to bude tym chronografom, vyzera ako palubovka. Inak, vsetko pekne kusky. Omega fajne prezbrojuje já doufám, že je to jen úlet a omega zůstane decentní klasikou, těchhle patvarů je všude dost
Hajek Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Ať nezakládám nové vlákno - Omega SPEEDMASTER LADY Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. zdroj: omega.ch
PhoeniX Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Tak ty jsou moc pěkný. Paráda! Vkusná kombinace ocel/zlato, pár kamínků na lunetě, pěkné plastické číslice, vypoklý safír...
Hajek Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 V poslední době si Omega dost vyhrává s číselníky a ty zlaté čísla jsou k sežrání.
PhoeniX Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Doufám taky, že začne dělat články kovotahu na šroubky v celé kolekci. Na některých modelech, např. Aquaterra už je má. Ale tam jsou lepší strojky, snad to nebude výjimka.
Jarett Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Tak ty jsou moc pěkný. Paráda! Vkusná kombinace ocel/zlato, pár kamínků na lunetě, pěkné plastické číslice, vypoklý safír... Super ... ještě, že žena nechodí na Chronomag.
Hajek Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Tak ještě něco pro ty manželky - když se blíží ten Valentýn Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. omega.ch
PhoeniX Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Jo, mně se to líbí. Omega se snaží drát vzhůru. Nejsou nějaké zásadní novinky v oblasti pánských sportovních hodinek?
Hajek Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Jo, mně se to líbí. Omega se snaží drát vzhůru. Nejsou nějaké zásadní novinky v oblasti pánských sportovních hodinek? zatím jsem na nic nenarazil, asi si to šetří na Basel
Jarett Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Tak ještě něco pro ty manželky - když se blíží ten Valentýn to už je trochu moc .. ve sportovních modelech doufám přijdou s něčím novým ... už by bylo načase ... dlouho jsem nic nekoupil
sureshot Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 (edited) nie nepodobne hublotom : www.tenda.... Tak ještě něco pro ty manželky - když se blíží ten Valentýn Edited January 28, 2010 by sureshot
Guest Snow Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Dnes představené modely se mi nelíbí. Doufám, že si Omega šetří na Basilej podstatně lepší kousky.
spiderer Posted January 28, 2010 Report Posted January 28, 2010 Ať nezakládám nové vlákno - Omega SPEEDMASTER LADY zdroj: omega.ch Tohle mi prijde jako velmi povedeny model, decentni kombinace ocel/zlato, cifernik dotazeny k dokonalosti = takovehle hodinky by mohly zaujmout i spoustu zen, ktere hodinky nezajimaji (zajimat je nebudou stejne, ale nechaji si o nich aspon povidat kdyz je dostanou)
Recommended Posts