Jump to content

Recommended Posts

Posted

Omega Mission Hill Collection

Omega Co-Axial 3313, rezerva 52 hodin, prumer 41mm, WR 100m. Pozdro zlato nebo ocel.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Omega De Ville Co-Axial Chronograph

Ctyri citace chronografu ... zleva: vterinovka, sedmidenni ukazatel, 12-ti hodinovy ukazatel a 30-ti minutovy ukazatel.

Nahore ukazatel dne v tydnu, dole datum.

Posted

Tie hodinky vo mne evokuju pekne a rychle auto. Zrejme to bude tym chronografom, vyzera ako palubovka. Inak, vsetko pekne kusky. Omega fajne prezbrojuje :)

• 2 weeks later...
Posted

:whistling:

Tie hodinky vo mne evokuju pekne a rychle auto. Zrejme to bude tym chronografom, vyzera ako palubovka. Inak, vsetko pekne kusky. Omega fajne prezbrojuje :)

já doufám, že je to jen úlet a omega zůstane decentní klasikou, těchhle patvarů je všude dost

• 1 month later...
Posted

Ať nezakládám nové vlákno -

Omega SPEEDMASTER LADY

zdroj: omega.ch

Posted

V poslední době si Omega dost vyhrává s číselníky a ty zlaté čísla jsou k sežrání.

Posted

Doufám taky, že začne dělat články kovotahu na šroubky v celé kolekci. Na některých modelech, např. Aquaterra už je má. Ale tam jsou lepší strojky, snad to nebude výjimka.

Posted
Tak ty jsou moc pěkný. Paráda! Vkusná kombinace ocel/zlato, pár kamínků na lunetě, pěkné plastické číslice, vypoklý safír...

Super ... ještě, že žena nechodí na Chronomag.

Posted

Tak ještě něco pro ty manželky - když se blíží ten Valentýn :P

omega.ch

Posted
Jo, mně se to líbí. Omega se snaží drát vzhůru. Nejsou nějaké zásadní novinky v oblasti pánských sportovních hodinek?

zatím jsem na nic nenarazil, asi si to šetří na Basel

Posted
Tak ještě něco pro ty manželky - když se blíží ten Valentýn :P

to už je trochu moc .. ve sportovních modelech doufám přijdou s něčím novým ... už by bylo načase ... dlouho jsem nic nekoupil :worried_anim:

Posted

Dnes představené modely se mi nelíbí. Doufám, že si Omega šetří na Basilej podstatně lepší kousky.

Posted
Ať nezakládám nové vlákno -

Omega SPEEDMASTER LADY

zdroj: omega.ch

Tohle mi prijde jako velmi povedeny model, decentni kombinace ocel/zlato, cifernik dotazeny k dokonalosti = takovehle hodinky by mohly zaujmout i spoustu zen, ktere hodinky nezajimaji (zajimat je nebudou stejne, ale nechaji si o nich aspon povidat kdyz je dostanou) :)