honza71 Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Ahoj, protože ve mě ještě doznívá nadšení z Belles Montres 2009 chci se vás zeptat na vaše názory na tyhle hoď ky. Které ??? Splňují mé požadavky na budoucí hodinky: centrální vteřinovka, datum, arabské číslice. Jen se rozhodnout ! Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Z. Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Ty první, vlevo. Ty číslice lépe podtrhují celkově klasické ladění...
Murphy97 Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Vlevo! A proč? Prostě tak nějak na první pohled...
jschmid Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Taky bych chtěl mít takového dylana Ty s indexy vypadají opticky větší a mají černý datumový věnec, ale víc se mi asi líbí ty s číslicemi.
budo Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Taky vlevo, ty číslice jsou pocitově příjemnější a čistší
honza71 Posted December 2, 2009 Author Report Posted December 2, 2009 Děláte mi zatím radost chlapy. Ty první my jsou taky bližší. Ty druhý mají font číslic takový hrubý.
volfda Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Děláte mi zatím radost chlapy. Ty první my jsou taky bližší. Ty druhý mají font číslic takový hrubý. Přidám se a říkám ty vlevo... Na těch vpravo se mi prostě něco nezamlouvá, nevím co, ale já bych měl jasno. Navíc mám rád číslice na ciferníku.
Murphy97 Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 7:0 i s Tebou, Honzo. To už je slušný skóre!
honza71 Posted December 2, 2009 Author Report Posted December 2, 2009 7:0 i s Tebou, Honzo. To už je slušný skóre! No to je. Ale když ono je tak strašně těžký vybrat ty správný. Na těchto GMT se mi líbí, že nemaj čtvrtou ručku, ale ''vydrbali'' s tím ''oknem''. Ty druhý maj sice ''horší'' font číslic, ale zase hezčí ciferník. Jinak se mi moc líbí, že je to UN, ale přitom decentní. Žádná ujetina ani cirkus jako některé jejich modely.
Z. Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 7:0 i s Tebou, Honzo. To už je slušný skóre! Tak tedy aby to nebylo tak jednoznačné, přidám ještě jeden pohled, který není ale v rozporu s mým prvním příspěvkem. Ty první jsou hezčí, ale pokud by šlo o "čitelnost" značky, tak zase víc jako Ulysse Nardin vypadají ty druhé... Ty první na mě působí tak nějak "německy" (ale v dobrém slova smyslu).
honza71 Posted December 2, 2009 Author Report Posted December 2, 2009 Tak tedy aby to nebylo tak jednoznačné, přidám ještě jeden pohled, který není ale v rozporu s mým prvním příspěvkem. Ty první jsou hezčí, ale pokud by šlo o "čitelnost" značky, tak zase víc jako Ulysse Nardin vypadají ty druhé... Ty první na mě působí tak nějak "německy" (ale v dobrém slova smyslu). Dík za názor. Myslím, že si to docela trefil. Mě "čitelnost" značky netrápí. Hodinky vybírám stylem líbí/nelíbí a mají/nemají (to co od nich požaduji). Značka je pak něco navíc pro mě a můj pocit. Důkazem budiš můj nákup Perrelet(ů). Pro mě jsou krásný a mám radost z toho, že je jen tak nepotkám. Před příchodem do tohodle PEKLA jsem tu značku ani neznal. A neznal ji zatím ani nikdo z těch, kteří si již mé hodinky prohlíželi.
Dantechno Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Ty první, vlevo. Ty číslice lépe podtrhují celkově klasické ladění... Souhlasim s tebou, leve se mi zamlouvaji vice...
Z. Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 ... Před příchodem do tohodle PEKLA ... Máš pravdu, tohle fórum je fakt zlo...
Baker Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Cerny hodinky uz mas Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
honza71 Posted December 2, 2009 Author Report Posted December 2, 2009 (edited) Cerny hodinky uz mas Bazilišku !!! Já tuze nerad, ale tuze nerad římské číslice. Ale UN jak má být, jen co je pravda. Edited December 2, 2009 by Gilius
jnm Posted December 2, 2009 Report Posted December 2, 2009 Nerad kazím scóre , ale za mě tedy určitě ty vpravo. Připadají mi symetričtější a celkově vyváženější. U těch levých bych asi prostě furt řešil, že chybí zrovna dvojka a devítka - ehm? - zatímco u dvou chybějících "anonymních" indexů mi to problém nedělá. Tedy ne že bych se s tím vůbec nemohl smířit, ale když už bych měl na výběr...
Recommended Posts