jardab Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2009 Přiznejte se pánové,čí je tohle tetování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rozm3tac Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 Jak se tady tak pomalu rozkoukávám po foru, zjišťuji ruzné koníčky a úchylky zdejších členú, tak jsem se chtěl zeptat, jak jste na tom s tetováním? Vím že k dokonalému muži s krásnými hodinkami ( vzor GANTELMAN) se to třeba nehodí, ale myslím že páru se nás tady taky nejde. Takže sem s tím A když už jsem to vymyslel, tak taky začnu. Levá ruka nahodou..zajmavej motiv..myslim si, ze kdyz uz si nechat kerku, tak nejakou origo..frajeri s cinskyma znakama, delfinkama, hnevzdickama a pod. palec dolu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 Když jsem coby cucák začal těsně po škole makat,nastoupil jsem u ČD na VZ-tce. Byl tam řízek,kterej měl vytetovanou včeličku na žaludu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 Když jsem coby cucák začal těsně po škole makat,nastoupil jsem u ČD na VZ-tce. Byl tam řízek,kterej měl vytetovanou včeličku na žaludu...... No ono by to na bukvici tak nevyniklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 Ahojte, tak jsem zpět z měsíční opětovné expedičky po krásné Jižní Africe a už mám také něco na příhoz do tohoto vlákna:-) A to fešáka z velké pětky pro posílení bratrské lásky, hi hi hi. Lýtko já, záda bratr z iniciály jeho dětí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 Ahojte, tak jsem zpět z měsíční opětovné expedičky po krásné Jižní Africe a už mám také něco na příhoz do tohoto vlákna:-) A to fešáka z velké pětky pro posílení bratrské lásky, hi hi hi. Lýtko já, záda bratr z iniciály jeho dětí. Zajímavé a dle otoku ještě smrdí novotou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 tiez mam nejake to male tetovanie na lytku a nevidim na tom nic zle... Bohuzial vela ludi v spolocnosti odsudzuje tetovania, skrz svoj neustupujuci, socializmom podpisany konzervativizmus. Bez ohladu na to,ze ma naozaj velmi bohatu historiu a casto pre ludi, ktory si ho daju robit ma aj hlbsi zmysel, alebo je spojeny so spomienkou, s clovekom, so situaciou atd atd.Clovek, ktory sa inak oblecie, ma iny uces, inak vyzera ako sedy priemer, je hned povazovany za akysi odpad,vyvrhela ci dokonca kriminalnika, co je mne osobne neskutocne smiesne,pretoze hodnotit niekoho podla tychto atributov je mimoriadne povrchne a ubohe Clovek si nemoze dat ani cely rukav. V zahranici to je casto inak, bohuzial, asi ako vsetko :/ Dufam,ze sa to da cim rychlejsie do poriadku a taketo nezmyselne predsudky budu minulostou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 7. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2010 tiez mam nejake to male tetovanie na lytku a nevidim na tom nic zle... Bohuzial vela ludi v spolocnosti odsudzuje tetovania, skrz svoj neustupujuci, socializmom podpisany konzervativizmus. Bez ohladu na to,ze ma naozaj velmi bohatu historiu a casto pre ludi, ktory si ho daju robit ma aj hlbsi zmysel, alebo je spojeny so spomienkou, s clovekom, so situaciou atd atd.Clovek, ktory sa inak oblecie, ma iny uces, inak vyzera ako sedy priemer, je hned povazovany za akysi odpad,vyvrhela ci dokonca kriminalnika, co je mne osobne neskutocne smiesne,pretoze hodnotit niekoho podla tychto atributov je mimoriadne povrchne a ubohe Clovek si nemoze dat ani cely rukav. V zahranici to je casto inak, bohuzial, asi ako vsetko :/ Dufam,ze sa to da cim rychlejsie do poriadku a taketo nezmyselne predsudky budu minulostou souhlasím, hodnotit lidi podle tetování je ubohé.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micetal Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2010 Já se naštěstí s nějakým odmítáním moc nesetkávám. V práci to nikdo nevidí a jinde nikdo nic nikdy neřekl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 27. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2010 Já se naštěstí s nějakým odmítáním moc nesetkávám. V práci to nikdo nevidí a jinde nikdo nic nikdy neřekl. Pěkná práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2010 tiez mam nejake to male tetovanie na lytku a nevidim na tom nic zle... Bohuzial vela ludi v spolocnosti odsudzuje tetovania, skrz svoj neustupujuci, socializmom podpisany konzervativizmus. Bez ohladu na to,ze ma naozaj velmi bohatu historiu a casto pre ludi, ktory si ho daju robit ma aj hlbsi zmysel, alebo je spojeny so spomienkou, s clovekom, so situaciou atd atd.Clovek, ktory sa inak oblecie, ma iny uces, inak vyzera ako sedy priemer, je hned povazovany za akysi odpad,vyvrhela ci dokonca kriminalnika, co je mne osobne neskutocne smiesne,pretoze hodnotit niekoho podla tychto atributov je mimoriadne povrchne a ubohe Clovek si nemoze dat ani cely rukav. V zahranici to je casto inak, bohuzial, asi ako vsetko :/ Dufam,ze sa to da cim rychlejsie do poriadku a taketo nezmyselne predsudky budu minulostou Bohužel s tím bych moc nepočítal, dovolím si citovat prof.Höschla: ?Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel v této zemi má podprůměrný intelekt... Jestliže jedinec, který je v této intelektové kategorii, má nějakým způsobem rozumět světu, má-li se v něm pohybovat a má-li ho nějak uchopit, musí si ho drasticky zjednodušit. Těmto lidem, a je to tedy polovina národa, uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa; a to, co z tohoto světa v jejich očích zbývá, se dá rozdělit na celkem jednoduché, většinou protipólné elementy. Někdy se tomu říká černobílé myšlení.? U vás to asi bude podobné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 27. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2010 Já se naštěstí s nějakým odmítáním moc nesetkávám. V práci to nikdo nevidí a jinde nikdo nic nikdy neřekl. Na Novem Zelandu ma podobne tetovani kazdy. Tam by jsi nemel problemy ani v praci (jako rugbista urcite ne). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2010 On to Micetal z nějaké své cesty do těchto koutů i má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2010 Já se naštěstí s nějakým odmítáním moc nesetkávám. V práci to nikdo nevidí a jinde nikdo nic nikdy neřekl. Nádhera něco takového jsem chtěl,ale bohužel už z dřívěška jsem měl něco jiného,tak jsem to teď nechal dodělat,takže mám paži,rameno a prso a tvoří to jeden celek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 Bohužel s tím bych moc nepočítal, dovolím si citovat prof.Höschla: ?Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel v této zemi má podprůměrný intelekt... Jestliže jedinec, který je v této intelektové kategorii, má nějakým způsobem rozumět světu, má-li se v něm pohybovat a má-li ho nějak uchopit, musí si ho drasticky zjednodušit. Těmto lidem, a je to tedy polovina národa, uniká ona složitá mnohotvárnost, komplementarita, mnohoznačnost světa; a to, co z tohoto světa v jejich očích zbývá, se dá rozdělit na celkem jednoduché, většinou protipólné elementy. Někdy se tomu říká černobílé myšlení.? U vás to asi bude podobné... velmi pekne napisane musim len suhlasit, bohuzial :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 1. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2010 On to Micetal z nějaké své cesty do těchto koutů i má Taky jsem si rikal, ze ten "green stone" co ma na krku uz jsem nekde videl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 Má rodina. Žena Lucie syn Jakub V pátek v Liberci u Romany v Babylonu. (Tatoo Bohemia) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 (upraveno) A na jaky klinice ti delali prsa longu? Ze bych to doporucil jedny kolegyni z prace Co by za to dala......... Upraveno 7. srpna 2011 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 A na jaky klinice ti delali prsa longu? Ze bych to doporucil jedny kolegyni z prace Co by za to dala......... Měšťák, teta se s ním zná. :-) Chtěl jse u něj původně něco relativně jednoduššího, ale řekl, že zázraky neumí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 tak já se tedy taky pochlubím jedním ze svých kousků, je to už sice 3 roky stará záležitost, ale Long mne vyprovokoval Jo a na podzim přibude jméno i druhé dcerky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se