organic Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Tak já jen zevrubně prosvištěl Google s heslem "obnova tetování" a našel pár odpovědí. Už jsem ale poslal dotaz do Triba, jestli by mi to znova neobtáhli tak, aby to bylo černo-červený. Snad už jsou dneska takový barvy, že to zůstane černý aspoň 10 let a nezezelená to. Jak to vychází cenově? Já už si ani nepamatuju, co mě to stálo, ale předpokládal bych, že to bude míň než když se tetuje od začátku. Jo a dostal jsem se na pořadník ondrash tattoo ze Znojma s vlastním nápadem na kérku. Čekačka je v letech, tak uvidíme, kdy se dostanu na řadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 A tímto dotaz, kde to nejvíce a nejméně bolí? Bez urážky, tohle je asi tak obdobně nesmyslná otázka jako zde již zmiňovaná a mezi potetovanými velmi "oblíbená": A má to nějaký význam? Každý člověk je jiný, takže každý má svoji Achillovu patu někde jinde. (Nemluvě o tom, že každý má práh bolesti posazený jinak.) Já když jsem si chtěl nechat tetovat náhrdelník na hruď, tak mi můj tatér povídal o borcovi, kterému dělal kérku na stejné místo. Napoprvé skončil, sotva začal, protože borce to strašně bolelo. Napodruhé to samé - neudělal skoro nic. Napotřetí přišel a všechno celkem v pohodě. Tak se ho zeptal, jestli ho to jako tentokrát nebolí. Borec odpověděl, že bolí, ale že ho přítelkyně nadopovala analgetiky, tak je mu to celkem jedno. Mě to nejvíc bolelo na lýtku. Naopak prakticky vůbec jsem to necítil na rameni. No, a ona zmiňovaná hruď, ze které jsem měl díky té historce trochu obavy, byla nakonec úplně v pohodě. Naopak, bavilo mě, že přejíždění strojkem po žebrech znělo jako nějaký hudební nástroj. Mimochodem, na tu druhou otázku ohledně významu odpovídám od jisté doby takto: Ano, má to význam. Pro mě... Ve většině případů již pak dalších slov není zapotřebí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Snad už jsou dneska takový barvy, že to zůstane černý aspoň 10 let a nezezelená to. Já si myslím, že barvy byly dobré vždycky. Akorát byly, jsou a budou různě kvalitní v závislosti na jejich ceně. Já se s tatérem znal celkem dobře (jeho žena navíc pocházela ze stejné vesnice jako já), takže jsem měl asi tak trochu "protekci", nicméně jasně si pamatuju, jak mi tehdy při jednom tetování říkal, že mi tam dává ty nejkvalitnější možné barvy. A černé to mám dodnes (po víc jak 15 letech), žádné zelenání nepozoruju. Ovšem bacha na jednu věc. Kdysi jsem kdesi četl, že to usazení barvy záleží na kvalitě krve toho kterého člověka. Proto to jednomu vydrží krásně černé, zatímco u druhého může po nějakém čase působit poněkud vyblitě. Co je na tom pravdy pochopitelně netuším, páč nejsem ani tatér s praxí, ani biolog. Ale nedivil bych se, kdyby na tom něco bylo aneb Každý jsme jiný a každé tělo reaguje na cizí látky jinak. Suma sumárum, chtěl jsem říct, že pokud byl třebas i po té plánované obnově po nějaké době opět zklamaný, tak že to dost možná nemusí být jen špatnou barvou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Věřím tomu, že každé tělo reaguje na barvu individuálně. Jsem se kdysi potkal na srazu starých Fordů s jedním týpkem, kterému ty kérky hrozně rychle bledly. Bavili jsme se o tom chvilku a nebyl schopný to vysvětlit. Možná to je krví, typem kůže, nevím. Zklamaný nebudu, protože (doufám) horší to nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Tak já jen zevrubně prosvištěl Google s heslem "obnova tetování" a našel pár odpovědí. Už jsem ale poslal dotaz do Triba, jestli by mi to znova neobtáhli tak, aby to bylo černo-červený. Snad už jsou dneska takový barvy, že to zůstane černý aspoň 10 let a nezezelená to. Jak to vychází cenově? Já už si ani nepamatuju, co mě to stálo, ale předpokládal bych, že to bude míň než když se tetuje od začátku. Jo a dostal jsem se na pořadník ondrash tattoo ze Znojma s vlastním nápadem na kérku. Čekačka je v letech, tak uvidíme, kdy se dostanu na řadu Cena byla cca 60% původní ceny. A co se týče bolesti, asi (vyjma toho co bylo napsáno) záleží na tetérovi. Minule mi připadalo, že mi žiletkou řeže záda, dnes (jinej tatér) jsme v pohodě kecali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Bez urážky,...Vim, že se ptám jako trotl. Ale vím o tom kulové, tak díky opět za info. Už to tu dále plevelit nehodlám a s dcerkou vyrazíme někam, dle doporučení, osobně na konzultaci. A bude ji 15 za 2 měsíce, na základce je v 9 třídě a když bude trvat na kerce, tak tam bude jako první Přesto díky za všechny názory. Odesláno z mého DM-7G pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 (upraveno) Bez urážky, tohle je asi tak obdobně nesmyslná otázka jako zde již zmiňovaná a mezi potetovanými velmi "oblíbená": A má to nějaký význam? Každý člověk je jiný, takže každý má svoji Achillovu patu někde jinde. (Nemluvě o tom, že každý má práh bolesti posazený jinak.) Já když jsem si chtěl nechat tetovat náhrdelník na hruď, tak mi můj tatér povídal o borcovi, kterému dělal kérku na stejné místo. Napoprvé skončil, sotva začal, protože borce to strašně bolelo. Napodruhé to samé - neudělal skoro nic. Napotřetí přišel a všechno celkem v pohodě. Tak se ho zeptal, jestli ho to jako tentokrát nebolí. Borec odpověděl, že bolí, ale že ho přítelkyně nadopovala analgetiky, tak je mu to celkem jedno. Mě to nejvíc bolelo na lýtku. Naopak prakticky vůbec jsem to necítil na rameni. No, a ona zmiňovaná hruď, ze které jsem měl díky té historce trochu obavy, byla nakonec úplně v pohodě. Naopak, bavilo mě, že přejíždění strojkem po žebrech znělo jako nějaký hudební nástroj. Mimochodem, na tu druhou otázku ohledně významu odpovídám od jisté doby takto: Ano, má to význam. Pro mě... Ve většině případů již pak dalších slov není zapotřebí.Jsem hustej frajer a nebolí to nikdy. Je to jen takové lechtání :-) Uf bolí to hodně. Dost bolí barva do barvy když Ti vlastně keruje zevnitř ty obrysy a dostane se jehlou (špachtlí) do místa kde byla před hodinou a bolí taky kérka přes páteř a moc bolí stínování na žebrech. Upraveno 15. února 2016 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 long: Tak to můžu být vlastně dvojnásob rád, že nijak zvlášť nejsem na barvy a stínování. Jednak je ta prostá čerň (asi) levnější, jednak jsem si (možná) ušetřil nějakou tu bolest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Tak ono je to docela jednoduché - místa s hodně masa a tuku = bolí dost; málo masa, kosti = bolí jak sviňa... Pro mě asi nejvíc nepříjemné (zatím) bylo toto od zápěstí po loket na jedno sezení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Jo a dostal jsem se na pořadník ondrash tattoo ze Znojma s vlastním nápadem na kérku. Čekačka je v letech, tak uvidíme, kdy se dostanu na řadu Tak to je fakt uzasny! Tohle me fakt oslovuje, jako jeden z mala stylu tetovani, ktery bych na sobe asi snesl, pak jeste "yakuza style", ale na to bych nemel nervy a asi ani odvahu... Long: Hanuman je uzasnej, preju hodne trpelivosti a doufam ze se nekdy pochlubis s finalnim vysledkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Tak vono tetovani bolestive je, ale co teprve laser pri odstranovani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 Dnes jsem objevil jedno letní foto, které se sem hodí. Já a mezi nohama mám Barbie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Takhle vypadalo moje očekávání realita byla o něco klidnější Nemáte někdo chuť na dobrou brazilskou kávu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Pěkná moka, nesouvisí výběr nějak s touto smutnou zprávou? http://www.expres.cz/renato-bialetti-konvicka-pohreb-da0-/zpravy.aspx?c=A160218_120104_dx-zpravy_pali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Ne, to nesouvisí, ale je to zajímavá náhoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 (upraveno) Některé tetování jsou hodně zajímavé a někomu vyloženě sluší, i když sám bych si tetování nikdy nedal. Osobně preferuji skarifikaci. Celkově se mi líbí jizvy a každá jizva je jedinečná a prakticky nikdo neudělá úplně stejnou. je to trošku bolestivější, ale za tu jedinečnost to stojí a jizvy jsou prostě... nevím, ale jizva je prostě čistá příroda, žádné barvy nic, i když se to tedy taky musí nějak udělat, jde vlastně jen o řez.Malá ukázka. I když do hlavy bych se tedy nepouštěl:-) Upraveno 19. února 2016 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 O Vanocich jsem si udelal dve rovnobezne 20 cm jizvy na predlokti motorovou pilou tak nejak neplanovane. Jo jsou jedinecne a i kdybych se snazil, stejne by se mi podruhe nepovedly Uz jsou to skoro dva mesice, mazu to 3 x denne a furt me to svedi. Zlate kerky. Nakonec z Ondrase nebude nic, zadne obtahovani starych kerek taky ne. Bude cover od Mikiho z Triba. Necham to na nem. Je to zvlastni typek, zatim jedna kratka konzultace a v breznu na to vlitnem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Uzasne na neplanovanych jizvach je, ze má každá svůj jedinečný příběh a nikdo nebude mít na chlup stejný ani příběh, ani tu jizvu:-). Ja jsem třeba za každou takovou jizvu rad, ale chápu, ze kazdy takové nadšení nesdili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Ale tak ja to taky beru jako takovou chlapackou dekoraci a budu si presne pamatovat kdy a jak se to stalo. Uz ted lidem rikam, ze to byl zralok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Některé tetování jsou hodně zajímavé a někomu vyloženě sluší, i když sám bych si tetování nikdy nedal. Osobně preferuji skarifikaci. Celkově se mi líbí jizvy a každá jizva je jedinečná a prakticky nikdo neudělá úplně stejnou. je to trošku bolestivější, ale za tu jedinečnost to stojí a jizvy jsou prostě... nevím, ale jizva je prostě čistá příroda, žádné barvy nic, i když se to tedy taky musí nějak udělat, jde vlastně jen o řezI když se mi některý návrhy jizvařů docela zamlouvaj, jsem proti týhle věci. Já sám jsem zjizvovanej dost od uzmutí ledviny. Kámoš měl kuchaný srdce, a aby nestrašil tím kekelem od krku po pupek ženu a děti, tak se dozdobil kérkou. Každýho věc, jasně, ale něco, co můžu simulovat rejpáním do strupu, se barvičkám nevyrovná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se