villain83 Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Predlokti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 (upraveno) Aha, já myslel, že je na každé části těla něco a když to dá k sobě, tak vznikne obrázek :-) Říkal jsem si, potkali jsme se osobně, ale co tak vzpomínám, tři ruce neměl. Jsem to ale osel... Upraveno 12. srpna 2016 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 (upraveno) Kérka povedená, ale bez toho handsfree bych se tam teda obešel a přidal bych mu do huby cigáro.Dik...jinak Edge nekouri gerhard-dikes African-predlokti a bolelo to jako kur.va Upraveno 12. srpna 2016 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Tak hotovoSuper!! Na jeden zátah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Jiří_99-dikes,na jeden zatah,ale chvilema jsem mel dost:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Hodne povedeny! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 (upraveno) Jiří_99-dikes,na jeden zatah,ale chvilema jsem mel dost:-) tak toto už je naozaj kvalitná práca...! Smiem vedieť koľko ťa to vyšlo, približne aspoň...? Schválne aké tam máte vy ceny lebo ja netuším vôbec... Ja mám inak za sebou odhadom 26 hodín odtetovaných a približne 900 EUR... rukáv po prsty ako viete a na celom hrudníku rok narodenia, ten som tu ani nedával ešte myslím ale ani sa veľmi nechystám ?A k tej bolesti, asi ťa to viac pálilo ako bolelo, však? hlavne pri zápästí a na opačnom konci ako sa už ohýba ruka, tak som to mal ja aspoň no páli páli páli... Hlavne tá biela na záver ? Upraveno 13. srpna 2016 uživatelem petik16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 Presne,ta bila na zaver,to bylo hrozny:-)Jinak komplet me to vyslo na 6000Kc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 ta kérka se mi líbí Edge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 TomCZ-diky,musim hlavne vypichnout tatera Fishera,fakt borec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 Tak jeste jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 Máš hezké nohy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 Máš hezké nohy..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 Máš hezké nohy..:-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 Máš hezké nohy..To rikaj vsechny kun.dy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 Zase něco z mojí zahrádky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 (upraveno) SCIFI-konečně pořádný námět a ne stádní katalogové typy. Upraveno 14. srpna 2016 uživatelem Nick06 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 A doprdele. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 Zase něco z mojí zahrádky.zase jiná kamarádka, nebo to je ta samá? Tohle se mi docela líbí, ale koule na to nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se