organic Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Ses do toho zakous' Jen se divím, že sis nenechal přebarvit ten tribal. Ale chápu, je to asi část tvého života...Jaký příběh má ten zimní moskvič? Pokud to tedy není osobní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Dneska přibude Jaguár z mayského kodexu (Codex Laud). "Design" starý nějakých 700-800 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Dokončujeme geometrické pozadí. Ještě jedno sezení, kde vyplníme ještě prázdná místa, napojíme to na hrudník a je hotovo.Pěkná kérka, ale ten tribal mi tam taky trochu vadí. Jak úplně nemusím barevné tetování, tak tady super Asi do něčeho taky časem půjdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Ses do toho zakous' Jen se divím, že sis nenechal přebarvit ten tribal. Ale chápu, je to asi část tvého života...Jaký příběh má ten zimní moskvič? Pokud to tedy není osobní.řešili jsme to, ale nakonec jsme se rozhodli ho tam nechat, protože zakydat ho nějakou tmavou barvou se mi nelíbilo a jak píšeš, je to součást mého života. Tribal na druhé ruce byl menší a ten se nám podařilo hezky schovat do rukávu, ale tady jsme ho nechali. Libí se mi, že mi ho dělal stejný tatér - Fishero, ale už v roce 2003, takže vše práce jednoho mistra Jeho práce taky očividně prošla vývojem Moskvič je pocta mému dědovi, který mi dal hodně do života. Zelený moskvič bylo jeho poznávací znamení a já ho pak zdědil...mé první "auto" Pěkná kérka, ale ten tribal mi tam taky trochu vadí. Jak úplně nemusím barevné tetování, tak tady super Asi do něčeho taky časem půjdu...jo, taky jsem kdysi barvy nemusel, ale teď jsem z barev nadšený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 ...a je hotovo....tak to je asi dost nepromyšlené tvrzení, ne, Omalovánko?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 ...tak to je asi dost nepromyšlené tvrzení, ne, Omalovánko?! hotovo myšleno jakože ruce ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 hotovo myšleno jakože ruce ;-)...uff, tak to se mi ulevilo. Dali jsme nějaké sázky v beskydské buňce a už jsem se bál, že jsem out. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Dokončujeme geometrické pozadí. Ještě jedno sezení, kde vyplníme ještě prázdná místa, napojíme to na hrudník a je hotovo. paradni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Libí se mi, že mi ho dělal stejný tatér - Fishero, ale už v roce 2003, takže vše práce jednoho mistra Jeho práce taky očividně prošla vývojem Tak to je jiná. Vintage Fishero. Kdo z nás to má Můj dnešní přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Prave som si uvedomil, ze medzi ludmi mozu byt (a su) obrovske, neprekonatelne rozdiely, odlisnosti v zakladnej podstate cloveka, braniace vzajomnemu porozumeniu. Ze ludia mozu byt tak odlisni, ze sa nikdy vzajomne nepochopia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 A to sis uvedomil prave ted? Vcera jsem koukal na hokej, a taky jsem nechapal, proc tam 10000 lidi dela hop hop hop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Organic moc pěkné.... To mně zase v hlavě uzralo něco dalšího... Pořadové číslo šest bude kombinace obrázků níže (je to spíš jen inspirace, uvidím, zkusím si to prekreslit) na levém předloktí... Takový jako rukáv. Mno uvidíme. Tak jako náhodou už jsem se ptal, no termín v červenci asi bude můj... Jen toho místa je nějak čím dál míň :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 A to sis uvedomil prave ted? Vcera jsem koukal na hokej, a taky jsem nechapal, proc tam 10000 lidi dela hop hop hop.No..uvedomil.. Pomohla mi tvoja najnovšia kerka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Já to mám se svýma tetovanima tak, že pochvala potěší, pomluva nezajímá. A tak nějak tuším, že nejsem sám. Pořizuju si to kvůli sobě, ne kvůli ostatním. Nějak jsem do teď nepochopil, proč si lidi myslí, že když někomu pohani kerku, že to snad někoho zajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Všichni tetaři co znám říkají,že nikdo se nenechává tetovat jenom kvuli sobě. Asi tam kousek pravdy bude.Soudím podle sebe. Aspoň před lety u prvního to tak asi bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 (upraveno) No..uvedomil.. Pomohla mi tvoja najnovšia kerka Aha. Tak to se asi nepochopíme. A co tu vlastně děláš ve vlákně "pochlubte se tetováním"? Taky něco ukážeš? Upraveno 28. dubna 2017 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 No, to snad ani nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Aha. Tak to se asi nepochopíme. A co tu vlastně děláš ve vlákně "pochlubte se tetováním"? Taky něco ukážeš?nemám žiadnu kerku čo by som ukázal. Len tak tu rozmyslam nad rozmanitosťou sveta a obzerám čo si kto necháva na seba nechá nakresliť. Nikomu nic nehanim. Nic neodsudzujem. Klidek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 trochu barevného oživení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2017 Tak to za mě Oraganic palec hore a ještě vejš!! Tvoje kérky jsou naprosto super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se