Přejít na obsah

Pochlubte se (tetování)

Doporučené příspěvky

Dokončujeme geometrické pozadí. Ještě jedno sezení, kde vyplníme ještě prázdná místa, napojíme to na hrudník a je hotovo.

Pěkná kérka, ale ten tribal mi tam taky trochu vadí. Jak úplně nemusím barevné tetování, tak tady super  :notworthy: Asi do něčeho taky časem půjdu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ses do toho zakous' Jen se divím, že sis nenechal přebarvit ten tribal. Ale chápu, je to asi část tvého života...Jaký příběh má ten zimní moskvič? Pokud to tedy není osobní.

řešili jsme to, ale nakonec jsme se rozhodli ho tam nechat, protože zakydat ho nějakou tmavou barvou se mi nelíbilo a jak píšeš, je to součást mého života. Tribal na druhé ruce byl menší a ten se nám podařilo hezky schovat do rukávu, ale tady jsme ho nechali. Libí se mi, že mi ho dělal stejný tatér - Fishero, ale už v roce 2003, takže vše práce jednoho mistra :) Jeho práce taky očividně prošla vývojem :) Moskvič je pocta mému dědovi, který mi dal hodně do života. Zelený moskvič bylo jeho poznávací znamení a já ho pak zdědil...mé první "auto" :D

Pěkná kérka, ale ten tribal mi tam taky trochu vadí. Jak úplně nemusím barevné tetování, tak tady super  :notworthy: Asi do něčeho taky časem půjdu...

jo, taky jsem kdysi barvy nemusel, ale teď jsem z barev nadšený.

Odkaz ke komentáři

Prave som si uvedomil, ze medzi ludmi mozu byt (a su) obrovske, neprekonatelne rozdiely, odlisnosti v zakladnej podstate cloveka, braniace vzajomnemu porozumeniu. Ze ludia mozu byt tak odlisni, ze sa nikdy vzajomne nepochopia.

Odkaz ke komentáři

Organic moc pěkné....

To mně zase v hlavě uzralo něco dalšího... Pořadové číslo šest bude kombinace obrázků níže (je to spíš jen inspirace, uvidím, zkusím si to prekreslit) na levém předloktí... Takový jako rukáv. Mno uvidíme. Tak jako náhodou už jsem se ptal, no termín v červenci asi bude můj...

Jen toho místa je nějak čím dál míň :-)

post-13450-0-51925700-1493407144_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Já to mám se svýma tetovanima tak, že pochvala potěší, pomluva nezajímá. A tak nějak tuším, že nejsem sám. Pořizuju si to kvůli sobě, ne kvůli ostatním. Nějak jsem do teď nepochopil, proč si lidi myslí, že když někomu pohani kerku, že to snad někoho zajímá.

Odkaz ke komentáři

Aha. Tak to se asi nepochopíme. A co tu vlastně děláš ve vlákně "pochlubte se tetováním"? Taky něco ukážeš?

nemám žiadnu kerku čo by som ukázal. Len tak tu rozmyslam nad rozmanitosťou sveta a obzerám čo si kto necháva na seba nechá nakresliť. Nikomu nic nehanim. Nic neodsudzujem. Klidek.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...