utrejch Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2009 Tag heuer napreduje, jak rikaji nasi bratri slovaci
Snow Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2009 V tomto odkazu naleznete pár slov k in-house strojku 1887.KLIK
kubson Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2009 (upraveno) se divím, že tady ještě někdo nehodil tuto žhavou zprávičku http://blog.perpetuelle.com/index.php/watc...er-1887-launch/ v kostce - 100% inhaus od tagu je v podstatě tak trochu Seiko edit: ups sory, thesis byl rychlejší a já slepý... Upraveno 9. prosince 2009 uživatelem kubson
Baker Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Nejake obrazky a technicka data.
utrejch Odesláno 11. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 kubson napsal: se divím, že tady ještě někdo nehodil tuto žhavou zprávičku http://blog.perpetuelle.com/index.php/watc...er-1887-launch/ v kostce - 100% inhaus od tagu je v podstatě tak trochu Seiko edit: ups sory, thesis byl rychlejší a já slepý... Ted jsem si to taky precetl ;-) docela sranda
African Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 (upraveno) Souhlasím s Gerardem, který píše: Příště budeme pátrat po tom, kde vzal inspiraci Patek na jeho nový Chronograf In house Kalibr :-) Těch kalibrů již bylo vytvořeno tolik, že žádný velký průlom už nás asi ani nečeká a pokaždé, když nějáký šťoural bude pátrat, tak vždycky na něco přijde, ať už pravdivého nebo lživého. A navíc internet je tak silné médium, že je na 100% jisté, že ať už to bude lež nebo konkurenční boj, tak si pár milionú věřících vždycky najde. Podle mého názoru je dost brzy na to, aby se přirovnávalo" A když už, tak za mě na 1000% TH SWISS oproti japan seiko:-) Upraveno 11. prosince 2009 uživatelem Vlastimil7664
skalis Odesláno 11. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2009 Zajimave jsou i dva jine posty, na ktere v tom chronografovem odkazuje: Zaplatili byste vic penez za mobil Tag Heuer nez za jejich hodinky? Je libo USB memory stick od Tag Heuer za stejnou cenu, za jakou prodavaji napr. kozenou bundu Heuer Monaco.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se