haslermetra Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Některým z vás se líbí fotky z průběhu skládání strojku,tak něco málo k pokoukání bych měl. Lemania 27 CHRO T1-Omega 320
skalis Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Jen vic takovychto fotoreportazi.
Henry Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Nádhera. To je level, kam se nikdy nedostanu. Jen tak dál.
DAveDOG Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Krásná práce kterou bych se svými prstíky asi těžko mohl dělat. Už tak mám jako modelář problémy. Jen můžu-li se zeptat na Váš nick? Nemáte něco do činění s rychloměry pro dráhu?
Galil Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Tak pro mě jako echt nemehlo je tohle pokoukání hotová nirvána. Díky za skvělý fotky
haslermetra Odesláno 8. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 DAveDOG napsal: Jen můžu-li se zeptat na Váš nick? Nemáte něco do činění s rychloměry pro dráhu? Bravo pane kolego.Trefil jste se naprosto přesně.
DAveDOG Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Nejsem sice hodinář ale před pár lety jsem se u oprav rychloměrů mějaký ten čas zdržoval. Teď už je jenom "ničím" jako strojvedoucí.
PhoeniX Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 Žrádlo!!! Díky za hodnotné vlákno.
tombed Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2009 díky je to paráda, když se to umí...
spiderer Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Diky za ukazku jak se to dela
haslermetra Odesláno 10. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 Henry napsal: Nádhera. To je level, kam se nikdy nedostanu. Jen tak dál. Takovouto rozborku-pucovačku-sborku-seřízení kroku-šelakování-výměnu ložiskového kamene(ne fasovaného)-výměnu setrvačkové hřídele-rovnání vlásku a setrvačníku-vyvážení-výrobu natah. hřídele apod. se naučíte už na učňáku. Další level je úspěšné zvládnutí práce s materiálem - to jest zásady pro správnou volbu konstrukčních materiálů, jejich obrábění(převážně třískové),tepelné zpracování,leštitelnost atd. Důležité to poznatky pro zvládnutí výroby některých alespoň jednodušších součástek,samozřejmě s potřebou strojního vybavení. A do tohodle levelu se asi nikdy nedastanu já.
stando Odesláno 10. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2009 WOW. Je pekne, ze sa na tomto fore objavuju aj taketo pekne a hodnotne vlakna.Poklona pane
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se