mechano Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Roberte, Roberte...............................
honza71 Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 (edited) Nemám tak hluboké znalosti jako autor článku, mám jen své pochybnosti o jeho serioznosti. (toho článku samozřejmě ) " Hodináři firmy však přišli na to, jak stopky dostat i do náramkových hodinek. Jejich způsob okopíroval a dodnes používá celý svět. " (hovoří o hodinářích od "B") " Když se po skončení první světové války začaly hodinky přemisťovat z kapes na zápěstí, zabudoval do jejich těla Breitling jako jedna z prvních hodinářských firem stopky. " Mám za to, že ta druhá věta popírá tu první. A stránky "B" mě utvrzují v pocitu, že pravdivá je věta druhá. KLIK vyber SINCE 1884 a vydrž chvíli sledovat to videjko. Jinak nic proti "B" . To, že se mi moc nelíbí, je můj problém. To, že jsou to kvalitní hodinky je jasná věc. Edited December 10, 2009 by honza71
midloch Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 Moc hezký článek, pro začínajícího hodinkáře přímo šitý na míru.
Jay Doll Posted December 10, 2009 Author Report Posted December 10, 2009 KOukám, že pod tím článkem už se celkem rozjíždí diskuze. Je zajímavé to sledovat. Říkal jsem si schválně kdo první tam zmíní Chronomag - no a byl to Safi. Článek je určitě výborný pro začínajícího hodinkáře jak píše Midloch, ale docela mne mrzí, že to čte i hodně pokročilých fejkařů. No co, aspoň to odráží reálný stav společnosti - tady u nás je zmínka o hodinkách z řady fejků smrtelným hříchem. Doufám, že fejkaři tam nakonec nebudou převládat, to by byl hodně smutný odraz společnosti...
Filipes Posted December 10, 2009 Report Posted December 10, 2009 ty diskuze pod článkem - tam jsou vždycky perly - nyní ne jinak ..jediná malá nevýhoda fejků z pláže v Řecku je to, že se musí každý ráno nastavovat čas..ale jinak jsou prej skvostný
stana Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 ty diskuze pod článkem - tam jsou vždycky perly - nyní ne jinak ..jediná malá nevýhoda fejků z pláže v Řecku je to, že se musí každý ráno nastavovat čas..ale jinak jsou prej skvostný to je něco podobnýho pro zasmání jak když mi nejmladší brácha popisoval jak na učnaku kde chodí na některý hodiny,mistní studenti soutěžili o to kdo vyse..e největší hovno no soutěž to byla taky skvostná ale asi jen pro učastníky protože ten co to šel po nich splachovat se s toho poblil (aby bylo jak porovnávat tak přece se nebude splachovat žejo...
PhoeniX Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 Myslím, že článek v celku solidní. Kvalita reportáží pro veřejnost roste - jsou stále relevantnější. Nemám už pocit, že šel náhodou někdo kolem a vyzvracel se. To v žádném případě neplatí o diskusi. Hned první příspěvek psaný militantním cholerikem mě věru překvapil. Takový nástup hned od startu jsem nečekal. Ale obecně moc velkou váhu diskusím tohoto typu nepřikládám. Účastníky jsou většinou lidé, kteří mají nevyhnutelnou potřebu publikovat svou převratnou ideu. Tím je jejich životní úděl naplněn a mohou tak spočinout s pocitem obohacení světa o svou mrzkou myšlenku.
Radim.Fousek Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 (edited) ZDE Totalni blbost! Firma Breitling byla zalozena v roce 1840. Znam osobne cloveka (Michael Maerz) ktery ma ve sve sbirce kapesni hodinky Breitling, vyrobene v roce 1845. Takze i inteligent typu pana Paroubka by mohl pochopit, ze firma Breitling nemohla byt zalozena v roce 1884. Datum 1884 je pouze vyplod fantazie pana Ernesta Schneidera, majitele firmy Sicura, ktery v dubnu 1979 koupil jmeno Breitling (zduraznuji jmeno, NE firmu, Willy Breitling zemrel v kvetnu 1979 a jeho firma zanikla v srpnu 1979). To, ze klenotnici opisuji spatne udaje ze spatne prelozenych textu, jeste neznamena, ze muzou menit historii svetozname firmy. Edited March 9, 2010 by Radim.Fousek
mmako Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 Inteligent typu Günthera Becksteina nevidí rozpor v tom, proč by firma založená v roce 1884 nemohla v roce 1885 vyrobit hodinky... To se nesmí, vyrábět hodinky rok po založení firmy? A trošku mimo téma - uber plyn ve vyjadřování, borče. Než si někdo všimne způsobu, kterým jsi vstoupil na fórum a přivře Ti kyslík....
Josef01 Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 (edited) Tady se na konci stránky mluví o 1864, ale kde je pravda se těžko dozvíme.... http://www.grayandsons.com/category/15 P.S. No koukám, že si Radim plete datumy, tak nic.... Edited March 9, 2010 by Josef01
Radim.Fousek Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 (edited) Inteligent typu Günthera Becksteina nevidí rozpor v tom, proč by firma založená v roce 1884 nemohla v roce 1885 vyrobit hodinky... To se nesmí, vyrábět hodinky rok po založení firmy? A trošku mimo téma - uber plyn ve vyjadřování, borče. Než si někdo všimne způsobu, kterým jsi vstoupil na fórum a přivře Ti kyslík.... Sorry - v datu byl preklep a ten jsem hned opravil. Ale ty nesrovnalosti v historii firmy mi opravdu lezi v zaludku. Proc se nikdo nestara o to, aby byly veci uvedeny na spravnou miru? Edited March 9, 2010 by Radim.Fousek
Radim.Fousek Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 (edited) Tady se na konci stránky mluví o 1864, ale kde je pravda se těžko dozvíme.... http://www.grayandsons.com/category/15 P.S. No koukám, že si Radim plete datumy, tak nic.... No jo, chybicka se vloudila, takze jeste jednou sorry. Ale datum zalozeni je kazdopadne 1840 - za tim stojim! Edited March 9, 2010 by Radim.Fousek
Josef01 Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 Pak stačí ukázat zakládací listinu, jinak tomu těžko věřit...
Hajek Posted March 9, 2010 Report Posted March 9, 2010 No jo, chybicka se vloudila, takze jeste jednou sorry. Ale datum zalozeni je kazdopadne 1840 - za tim stojim! Co takhle odkaz ? Nebo ti to sdělil na smrtelné posteli admirál Rispaldic ?
Recommended Posts