Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Caute,

chronomania je tazka choroba a ked aj nie pre seba tak nejake hodinky musim kupovat :) Tentoraz som sa zameral na kmotra a rad by som mu kupil nejake pekne hodinky pod strom.

Strucne poziadavky:

-rucny natah/automat

-priemer do 45mm

-cena: do 200 eur (hoc aj ebay)

-nove, cize nie nosene

-a nie oblekovky

Pozeral som uz na kadeco. Myslim ze by sa mu pacili napriklad Seiko Sumo ale to sa zmestim dost tazko do limitu (musel by som mat sakra stastie).

V kazdom pripade viac hlav viac rozumu a ak vas nejake v ramci tychto moznosti (ja viem, moc som to nekonkretizoval) napadnu, kludne sem s nimi.

Vdaka!

J

Odesláno

Opakuju se ale neda mi to,,,opět doporučuju Orient Cem75002D

A to nejsem vudči této značce zaujatý-)

Jen se mi u nich líbí poměr cena/výkon/vzhled

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

colisa: dikes. tie modre orienty som uz videl a su zatial najhorucejsi favorit. Ma niekto osobne skusenosti s nimi? Aka je luminiscencia a popripade ine detaily spracovania.

nenasiel niekto z vas tieto hodinky na kozi? pochybujem ze remienok bude dostatocne kvalitny a kmotor tusim nosil vzdy kozu.

cakam aj na dalsie navrhy :)

Odesláno
colisa: dikes. tie modre orienty som uz videl a su zatial najhorucejsi favorit. Ma niekto osobne skusenosti s nimi? Aka je luminiscencia a popripade ine detaily spracovania.

nenasiel niekto z vas tieto hodinky na kozi? pochybujem ze remienok bude dostatocne kvalitny a kmotor tusim nosil vzdy kozu.

Na kůži máš třebaTADY, jinak docela zajímavý dárek by byl, kdyby jsi mu to koupil na kovovém tahu a přikoupil nějaký hezký řemen. A kmotr si to může nechávat měnit podle nálady :)

Odesláno

takze zatial mame favorita orient zrejme na nato remienku :)

nemusime sa pri hladani orientovat len na hodinky typu Sumo. Moze to byt v podstate akykolvek typ hodiniek okrem klasickych oblekoviek.

Odesláno
Na kůži máš třebaTADY, jinak docela zajímavý dárek by byl, kdyby jsi mu to koupil na kovovém tahu a přikoupil nějaký hezký řemen. A kmotr si to může nechávat měnit podle nálady :)

hodinky tohoto typu skor nie. vyzeraju uz dost distingovane. kmotor pracuje manualne a chcelo by to hodinky ktore volaco znesu. samozrejme budem objednavat na kovovom tahu (ak bude treba) ale urcite mu dokupim nejaku dobru kozu.

v kazdom pripade vdaka za kazdy typ.

Odesláno

Podíval jsem jsem se letmo na ebay, trvalo mi to cca jednu minutu, to jsi mohl zvlánout také. Našel jsem třeba Bulovy Accutron což je velice solidní značka. Tady jsou :

Bulova Automatic White Dial 

ACCUTRON SWISS MADE AUTOMATIC SAPPHIRE

Další inspiraci najdeš zdeKLIK

Odesláno
Podíval jsem jsem se letmo na ebay, trvalo mi to cca jednu minutu, to jsi mohl zvlánout také. Našel jsem třeba Bulovy Accutron což je velice solidní značka. Tady jsou :

Bulova Automatic White Dial 

<a href="http://cgi.ebay.com/ACCUTRON-SWISS-MADE-AUTOMATIC-SAPPHIRE-LEATHER-63F76_W0QQitemZ390083797610QQcmdZViewItemQQptZWristwatches?hash=item5ad2ce626a" target="_blank">

ACCUTRON SWISS MADE AUTOMATIC SAPPHIRE</a>

oboje hodinky ktore si postol by som zaradil do kategorie oblekovky a tuto moznost som vylucil v zadani. hladam uz hodnu chvilu a mam aj par favoritov (ktorych som nasiel napriklad aj na ebay alebo na zahranicnych forach) ale kedze je toto hladanie velmi prijemna hra tak som zapojil aj prispievatelov chronomagu.

Odesláno (upraveno)

Omlouvám se předem za nesplnění základního požadavku - NOVÉ - ale nedá mi to .... tady jeden zdejší člen nabízí nádherné Seiko potápky v podle mne špičkovém stavu. A jestli jsou ještě volné bílé Samuraie, ..... ale jak koukám .... asi o ně budě větší zájem .....

Jinak mi přijdou velice zajímavá tahle Seika

Taky trochu mimo - quartz a lehce nad limit - ale nádherná záležitost - Junghans Sigma Chronograph

Promiň, že se nedržím zadání, ale náhoda může taky přinýst dobrý ovoce ....

Upraveno uživatelem budo
Odesláno

Já jsem ty modré big orienty měl a byly fajn, luminiscence je oproti Seikům, nebo i Orient Mako slabší, ale to je možná jediné, co se jim dá vytknout. A když jsme u těch tipů, co takhle samotné Mako ?

Odesláno (upraveno)
Já jsem ty modré big orienty měl a byly fajn, luminiscence je oproti Seikům, nebo i Orient Mako slabší, ale to je možná jediné, co se jim dá vytknout. A když jsme u těch tipů, co takhle samotné Mako ?

Nosil je clen Jakubisko a jiste o nich leccos rad povi. Doporucuju koupit je origo na tahu a remen dokoupit. Mas tak variabilitu vymen a je to levnejsi, nez dodatecne shanet samotny tah.

Upraveno uživatelem budo
Odesláno

<a href="http://cgi.ebay.com/ACCUTRON-SWISS-MADE-AUTOMATIC-SAPPHIRE-LEATHER-63F76_W0QQitemZ390083797610QQcmdZViewItemQQptZWristwatches?hash=item5ad2ce626a" target="_blank">

ACCUTRON SWISS MADE AUTOMATIC SAPPHIRE</a>

Co je v nich za strojek?

(21 kamenů)

Odesláno

dakujem za vsetky doterajsie rady.

mal by som taku jednu otazocku. cim to je ze je taky velky cenovy rozdiel medzi sumo a monster?

dakujem dopredu za kazdy dalsi typ, len naozaj chcem upozornit ze by som rad kupil mechanicke hodinky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...