filo-boxer Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 Ahoj vespolek, přes vánoce budu na 14 dní ve svém rodném městě, v Ostravě a chci pozvat rodiče k narozeninám někam na večeři. Před osmi lety jsem se z Ostravy odstěhoval a tak nemám vůbec přehled o tom, kde se dá slušně najíst. Poradíte mi, prosím? Nemusí to být žádný Imperial, hlavně ať tam dobře a poctivě vaří a je tam příjemná atmosféra a obsluha. Otec si potrpí na kus masa, takže čistokrevné pizzerie jsou z kola ven. Kdyby se něco našlo v Porubě bylo by to fajn, ale není podmínkou. Napadá vás něco? Předem děkuji za vaše návrhy!
David_B Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 Ahoj vespolek, přes vánoce budu na 14 dní ve svém rodném městě, v Ostravě a chci pozvat rodiče k narozeninám někam na večeři. Před osmi lety jsem se z Ostravy odstěhoval a tak nemám vůbec přehled o tom, kde se dá slušně najíst. Poradíte mi, prosím? Nemusí to být žádný Imperial, hlavně ať tam dobře a poctivě vaří a je tam příjemná atmosféra a obsluha. Otec si potrpí na kus masa, takže čistokrevné pizzerie jsou z kola ven. Kdyby se něco našlo v Porubě bylo by to fajn, ale není podmínkou. Napadá vás něco? Předem děkuji za vaše návrhy! V Porubě jednoznačně řecká restaurace Ellas na Alšově náměstí, ale bez rezervace v dostatečném předstihu nemáš šanci. Jinak bych ještě doporučil Steakhouse na Stodolní anebo Comedor Mexicano v bývalém Paláci Elektra. Ve všech třech si tvůj otec příjde na své PS: pokud bys byl v Ostravě už v pátek 18.12., tak určitě přijď na sraz..sice je v Karviné, ale to bychom se nějak domluvili.
Effe Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 (upraveno) Kousek za Ostravou,ve Vratimově Restaurace Nimrod. Upraveno 12. prosince 2009 uživatelem Effe
mengelis Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 http://www.aucafe.cz/ můj nejoblíbenější podnik v Ostravě
Helex Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 Když ne Imperial, tak naproti, moc dobrá mexická..
mengelis Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 Když ne Imperial, tak naproti, moc dobrá mexická.. mexickou nikdy, ty kurvy zlikvidovaly bez stavebního a památkového povolení secesní kavárnu Elektra
Helex Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 mexickou nikdy, ty kurvy zlikvidovaly bez stavebního a památkového povolení secesní kavárnu Elektra Aha, to nevim, ale "slušně najíst" se tam dá..
filo-boxer Odesláno 12. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 @David_B, effe, Mengelis, Helex - díky moc za tipy. Ellas znám, tam už jsem párkrát byl takže bych chtěl zkusit něco nového. Určitě si prostuduji toho on-line průvodce, je tam toho spousta. CAFÉ AU PÉRE TRANQUILLE vypadá hooodně sympaticky, tam se stavím jen tak až budu v centru ale na tu večeři to není to co hledám. Comedor Mexicano - Z fotek to na mě dělá takový cirkusový dojem a jestli to jsou opravdu prostory bývalé kavárny Elektra tak to je fakt mazec. Z trochu jiného soudku mě zaujala Restaurace na Hradbách - na večeři s manželkou by to mohlo být super, ale pro rodiče to už je moc hogo fogo. Hned jsem si vzpomněl na Kurvahošigutentag A co třeba kdysi vyhlášená Jihočeská Restaurace ? Nějaké zkušenosti z poslední doby? Nebo ještě nějaké další tipy? Nestyďte se! PS: sraz bohužel nestihnu, dorazím až v sobotu odpoledne.
heboš Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 Kousek od Café na Musorgského, Moravská chalupa.
Baker Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2009 Restaurace na Hradbách je super, obcas jsem tam mival drive pracovni obedy. Jinak jak psal David, ta Recka na Alsaku neni spatna, je to tam sice mensi, ale jidlo opravdu skvele, dnes jsem tam s manzelkou obedval.
tombed Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Jihočech už je 20 let za zenitem... Hele nebudeš ty nakonec taky z osmáku? Co se týká Ostravy ti kluci asi vše řekli, možná ještě Bílý kartáč a pokud pojedete na výlet tak U námořníka Štramberk (dobré steaky) nebo do Beskyd tak určitě nesmíš minout Harcovnu ve Frýdlantu...:-)
filo-boxer Odesláno 21. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 Jihočech už je 20 let za zenitem... Hele nebudeš ty nakonec taky z osmáku? Co se týká Ostravy ti kluci asi vše řekli, možná ještě Bílý kartáč a pokud pojedete na výlet tak U námořníka Štramberk (dobré steaky) nebo do Beskyd tak určitě nesmíš minout Harcovnu ve Frýdlantu...:-) JJ z osmáku, Karola Šmidkeho. Ty taky? ZŠ Ivana Sekaniny? Díky za tipy, něco vyzkouším. Ale dneska večer jdu do Salonu na smažák, rok jsem ho nejedl
tombed Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2009 JJ z osmáku, Karola Šmidkeho. Ty taky? ZŠ Ivana Sekaniny? Díky za tipy, něco vyzkouším. Ale dneska večer jdu do Salonu na smažák, rok jsem ho nejedl Ludvíka Podéště a ZŠ Ludvíka Podéště..., do kdy tu budeš, že by jsme zorganizovali rychlé pivko...?
Skalamander Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 http://www.aucafe.cz/ můj nejoblíbenější podnik v Ostravě steak "z pangasiuse"?? jestli to někdo neumí napsat, tak jak to chce vařit?!
filo-boxer Odesláno 22. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Ludvíka Podéště a ZŠ Ludvíka Podéště..., do kdy tu budeš, že by jsme zorganizovali rychlé pivko...? Do Neděle 3.1.2010. Rychlé pivko je dobrý nápad
docent_tecka Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 Moravska chalupa kousek od stodolni - pokud ma tatka rad maso, tak vyzkousejte stejk na lavovem kamenu- prinesou ti rozpaleny sutr a ty si na tom "grilujes" tu flakotu- jinak dobra obsluha a dobre jidlo
tombed Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 můžu 27,28,29. 12., potom budu pryč a vracím se až po novém roce ,když tak se zeptám porubáků Bakera a DavidaB jestli půjdou taky.
tombed Odesláno 22. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2009 a já nic, jo? ale jó, samozřejmě...já myslel, že jsi na prázdninách...
mnovace Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2009 návrhů tady padlo dost, ale nejlepší je samozřejmě moravská chalupa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se