Henry Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2009 Přátelé, kamarádi. Právě mi žena tyhle hodinky odsouhlasila Zatím jsem držel hubu a jen sledoval vasi diskusi, teď se konečně budu moct vyjadřovat. Přeji všem pěkný den, já ho mám Tímto prosím, abych byl veden v seznamu vážných zájemců. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2009 jen poopravim: 1. to Swiss Made nebylo vzneseno jako pozadavek ze strany Zena (zatim). prisel jsem s tim ja a par dalsich lidi 2. ja osobne to tam budu rozhodne preferovat, hodinky to nedegraduje. naopak je to tak trochu "punc" toho, ze to neni doma zbastleny cifernik, ale seriozni vyroba. 3. jestli SWISS na puvodnim cifru je nebo neni nic neznamena. tohle prece NEBUDE reedice longinesu - pouzdro je skoro identicke, ale ten cifernik je proste mirne odlisny (subcifernik proste neni a nebude uvnitr minutove kruznice, prekryva ji). pro me je tedy SWISS MADE (krome jineho) taky takova jednoznacna napoveda, ze to neni MVS, ale takova fanouskovska pocta. souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2009 jen poopravim: 1. to Swiss Made nebylo vzneseno jako pozadavek ze strany Zena (zatim). prisel jsem s tim ja a par dalsich lidi 2. ja osobne to tam budu rozhodne preferovat, hodinky to nedegraduje. naopak je to tak trochu "punc" toho, ze to neni doma zbastleny cifernik, ale seriozni vyroba. 3. jestli SWISS na puvodnim cifru je nebo neni nic neznamena. tohle prece NEBUDE reedice longinesu - pouzdro je skoro identicke, ale ten cifernik je proste mirne odlisny (subcifernik proste neni a nebude uvnitr minutove kruznice, prekryva ji). pro me je tedy SWISS MADE (krome jineho) taky takova jednoznacna napoveda, ze to neni MVS, ale takova fanouskovska pocta. Ano, také to tak vidím. Na švýcarské hodinky prostě SWISS MADE patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tko Odesláno 26. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2009 zatial zo strany zena nebola ziadna zmienka o cene celkovo, ani podla poctu kusov. zajtra to bude predmetom komunikacie. keby bol vacsi zaujem ako 30 kusov tak urcite by sa dalo vyjednat aj nejake solidne zmeny ako nova korunka so srubovanim, pripadne pre tych co sa radi pozeraju na dno tak aby bolo priehladne mozno. narazam na to, ze cim viac kusov tym su rozdelene naklady do poctu, nove nastroje pripadne programovanie vyroby novych dielov nieco stoja, nehovoriac o praci. len tak ma napadlo ci by nebol zaujem aj zo strany aeroklubov predsa pilot a kvalitne hodinky patria k sebe, kedze to su legendarne hodinky ktore pozna kazdy pilot, ktory sa hrabe aj trocha v historii. Zdravím pánové, já bych si za 290 éček taky jedny vzal. Preferuji ciferník bez loga s drobným nápisem swiss made a pouze s číslem na dýnku. Konvexní safír by byl dokonalý.. Pokud se opravdu podaří vyrobit, tak mi je v aeroklubu budou závidět . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 Kdyby se nějakým záhadným způsobem vrátil ten znak na ciferník, tak bych se nezlobil. Možná by nás bylo více. Třeba by Zeno bylo ochotno udělat obě varianty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendy Odesláno 27. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2009 Ten znak na ciferníku by se mi taky zamlouval,(byla by to taková protiváha vteřinovky),ale tady na foru se moc nezamlouvá.Stejně budeme muset počkat co na to řeknou v Zenu,a to vidím až tak po Novém roce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Teď jsem sem byl poslán z jiného vlákna... Mohu se prosím také přidat? Moc bych ty hodinky chtěl, hlavně jako poctu svému tátovi, po kterém mám Lemanie MVS. A kdyby se nááhodou číslovaly ve stylu MVS, mohly by mít číslo mých Lemanií? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 mirne off-topic: nedalo by se tohle vlakno presunout do sekce "limitovane edice"? nikdy to nemuzu najit, az pres "hledani". z podstaty veci by to asi melo patrit pod limitky, zvlast pokud uz existuje nejaka domluva s vyrobcem, resp. prislib, ze to vyrobit umi, muzou a chteji. diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 30. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 hned ako budu zistene vsetky moznosti Zena, tak to bude v spravnej sekcii aj s anketou. Vidim, ze nesiem sam kto je nedockavy. Vela zdravia, stastia a spokojnosti s casomermi na ruke v Novom roku. laci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 nieco nove? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 5. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 nieco nove? zatial nic, neodpovedaju na dnesne a vcerajsie maily. najneskor vo stvrtok tam budem volat ked nebude ziadna e.odpoved. Laci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otmar Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 no tak hold budeme muset počkat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 7. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2010 zdravim vospolok, po dnesnom telefonickom rozhovore mi maju poslat info ohladne novych ruciciek, noveho safiru, noveho cifernika a tak isto gravirovani dna. Dnes tam nebol p.Huber tak sa nevedeli vyjadrit, to info by malo prist zajtra ohladne mozneho navysenia v pripade keby slo o take zmeny, kde by museli kupovat nove nastroje a material. ked bude kompletne info vratanie cien danych zmien, tak bude Anketa. Laci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 som zvedavy a nedockavy.. toto bude konecne zaujimava limitka, nejak ma nadrozmerne pilotky a gmt nezaujali.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 No, na začátku to byl pěkný fofr a teď nám to nějak vázne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 11. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 No, na začátku to byl pěkný fofr a teď nám to nějak vázne Trocha to je spomalene, avizovany prichod 4.01.10 nemali osoby s ktorymi som v kontakte, takze sprava z dneska. Vypukly safir neni problem, tato zmena stoji dalsich 40 EURO k cene hodiniek. Teraz sa riesi ci maju fakt moznosti spravit nas dizajn cifernika, lebo zacinaju nejak kluckovat okolo toho. Plus od nich je dostupny tento typ ruciciek prilozeny dole, pripadne sa hromadne objednaju z Ofrei.com . Gravirovanie dna neni problem, som im poslal navrh loga s poradovym cislom. Cenu za gravirovanie a rucicky nemam zistenu, uvidime co napisu zajtra. Laci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 za me rucky v pohode. gravirovani je to nejmensi - kdyby delali krky, tak se to da vyresit poslanim prazdnejch dynek do cr, mistni clen (pardon, nevim uz kdo) gravirovacku ma, pak se to posle zpet ke kompletaci postovne se rozpusti do ceny, tak co... hlavne ze se to nejak hybe. drzme pesti. laci, diky ze se tomu tak venujes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Za sebe musím říct že tyhle ručky ani náhodou není to o tom o čem jsme se tady původně bavili tenhle historizující styl prostě nedávám berte to jeko mnůj osobní názor jinak mám o limitku velký zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 No rucicky nie su najhorsie, ale inym trosku modernejsim by som sa nebranil. 40eurovy vypukly safir tiez nie je podmienka . Som rad, ze uz jak tak komunikuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 No rucicky nie su najhorsie, ale inym trosku modernejsim by som sa nebranil. 40eurovy vypukly safir tiez nie je podmienka . Som rad, ze uz jak tak komunikuju. Ohledně tvaru ruček a safíru jsem na tom stejně jako People. K ručkám z Ofrei si nejsem jistý funkční luminiscencí a problémem doladit potom stejnou barvou luminiscence na ciferníku a na ručkách. Ten ciferník bude asi oříšek, snad to dokáží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se