Přejít na obsah

Remake Longines, Eterna, Lemania

lac1

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 615
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Taky nemám náladu čekat, je jaro a důležitější investice. Takže odstupuji. Sleduji dál a když se to hne, možná se opět přidám.

Ruply mi nervy a odstupuji, pokud se podaří prodjekt rozdýchat, rád se opět přidám. Přeji hodně zdaru.

Trochu nechápu tahle a další jim podobná oznámení. Buď tedy člověk o projekt ztrácí zájem a potom definitivně odstupuje nebo prostě více či méně trpělivě čeká, jak to dopadne. Kde se tedy bere ta potřeba oznamovat, že odstupuji, ale popřípadě se zase rád vrátím? Nevyjde nastejno prostě jen čekat, aniž bych světu oznamoval, že končím a pak že se zase přidám? A pak až se to zas trochu zadrhne třeba ještě jednou odstoupím, abych si nakonec jeden kousek s dovolením přece jen vzal...?

Mě to samozřejmě také štve, jak se to vleče. Štve mě, že váznou informace, ale tohle je úděl skoro každé limitky. Vždycky to bývá běh na dlouhou trať.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trochu nechápu tahle a další jim podobná oznámení. Buď tedy člověk o projekt ztrácí zájem a potom definitivně odstupuje nebo prostě více či méně trpělivě čeká, jak to dopadne. Kde se tedy bere ta potřeba oznamovat, že odstupuji, ale popřípadě se zase rád vrátím? Nevyjde nastejno prostě jen čekat, aniž bych světu oznamoval, že končím a pak že se zase přidám? A pak až se to zas trochu zadrhne třeba ještě jednou odstoupím, abych si nakonec jeden kousek s dovolením přece jen vzal...?

Mě to samozřejmě také štve, jak se to vleče. Štve mě, že váznou informace, ale tohle je úděl skoro každé limitky. Vždycky to bývá běh na dlouhou trať.

Pro vysvětlení - v této chvíli odstupuji pro - dle mého názoru - neúměrné natahování. Považuji za seriozní to říci, protože existuje seznam zájemců a je možné, že počet objednaných hodinek bude mít vliv na cenu. Pokud se věci pohnou, možná se opět přihlásím, možná ne, i podle toho, KDY se ledy pohnou, může to být zítra nebo za půl roku. Mohl jsem tak učinit formou SZ, udělal jsem to ale takhle.

Odkaz ke komentáři

Odstupuju, protože se mě dotklo, jak Zeno naložilo s legendárním designem Doxa SUB.

NiGu, cifr a rucky jsou sice jasna kopirovacka vykradacka, ale pouzdro je uplne jiny. Nerikam, ze se mi jejich postup libi, ty hodinky bych si urcite nekoupil, ale pokud se tuhle limitku podari dotahnout do konce, budou z to pekny casostroje a je skoda hazet kvuli tomu flintu do zita. Ale jinak Tvemu nazoru rozumim. Na druhou stranu Te to muze jako majitele SUBek tesit, ze mas doma takhle legendarni kousek :).

A co lac1? Neozval se nekomu z vas?

Odkaz ke komentáři

laci

Marfi???

kibi

otmar

baza

Czechjoker

jfidler???

Z.

kamil

vendy

little w

onion

skalis

seh1

mike ?

martinbor

JPS

instant

gandalf

people

Tada

emte

Adam99

Foundryman

Vit

skik

YPO

SAS

henry

tko

Ivan Lelak

lolohh

Old Black

japa

ls8ls8

navi

NIGHTinGALE

Honza

Skeleton

m01e

Jirkus2

yed69

Baker

sibirnaya

M-72

jankoxxx

Bert

viking

Dali

RAM 21

skipi.vb

Arthur N.

zkusím přistoupit:)

Odkaz ke komentáři

Odstupuju, protože se mě dotklo, jak Zeno naložilo s legendárním designem Doxa SUB.

No řekl bych, že s ním naložilo asi tak nějak podobně, jako vy hodláte naložit s designem longines MVS, tedy taky se mě to dotýká, na vysvětlenou.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Zum Beispiel, Tada :D

Já bych asi oslovil longines, a upřímně řečeno, proč dělat remake, když jsou k mání originály v dostatečném počtu. Kdo tady alspoň jeden nemá ? No, vlastně to bylo jen tak do pranice, nechci vám to ošklivit, ale švindlování to je, no.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
To je jako koupit si autoveterána na každodenní dojíždění do práce... :-|

Ne, to by byl případ kdybys používal originál k dennímu nošení :) Což bych já udělal (ale s autem ne :D )

Odkaz ke komentáři

Zdravim Vas,

v prvom rade sa chcem vsetkym ospravedlnit za moje nekolektivne pristupenie k veci ze som nic neoznamil. Mal som to v poslednom obdobi velmi narocne co sa tyka celkovej existencie a normalnom fungovani v sukromnom zivote. Nebudem to tu rozvadzat a zatazovat Vas mojimi problemami.

Som velmi rad, ze su tu stale zaujemcovia s tym istym presvedcenim a videnim ako tento projekt uspesne dojde do konca.

Zajtra sa to rozbehne vsetko naspat, tak ako to zacalo. Nemajte strach nezanevrel som voci Vam a nechcem aby tento napad zapadol jednoducho prachom.

Este raz sa ospravedlnujem, ale nic sa neda robit, len postavit sa naspat na nohy a fungovat dalej.

A nesmiem zabudnut na to, ze ste obetovali nervy a usilie tak ako ja do tohto projektu a za to som Vam vdacny.

Dakujem

Laci

Odkaz ke komentáři

Díky lac1 že jsi se ozval,asi každý z nás to zná,že najednou dostaneš od života pohlavek a ani nevíš odkud.Přeji jen to nejlepší a snad i trochu štěstí do dalšího konání.Pokud se člověk trochu dostane z problémů, je dobré se odreagovat,(třeba vymýšlením hodinek). Zdravím.

Odkaz ke komentáři

Zdravim Vas,

v prvom rade sa chcem vsetkym ospravedlnit za moje nekolektivne pristupenie k veci ze som nic neoznamil. Mal som to v poslednom obdobi velmi narocne co sa tyka celkovej existencie a normalnom fungovani v sukromnom zivote. Nebudem to tu rozvadzat a zatazovat Vas mojimi problemami.

Som velmi rad, ze su tu stale zaujemcovia s tym istym presvedcenim a videnim ako tento projekt uspesne dojde do konca.

Zajtra sa to rozbehne vsetko naspat, tak ako to zacalo. Nemajte strach nezanevrel som voci Vam a nechcem aby tento napad zapadol jednoducho prachom.

Este raz sa ospravedlnujem, ale nic sa neda robit, len postavit sa naspat na nohy a fungovat dalej.

A nesmiem zabudnut na to, ze ste obetovali nervy a usilie tak ako ja do tohto projektu a za to som Vam vdacny.

Dakujem

Laci

Hurá, Lac1 je zpátky! Tak šup sem s nějakou novou anketou :-)

Jinak držím palce, ať se všechny problémy rozplynou :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Dobre! Co zbyva pro zadani zakazky u Zeno? Nabidka pomoci samozrejme trva. Mame vybrane rucky i dynko, udelalo Zeno oficialni navrh grafiky ciselniku? Protoze pokud jo, a bude se nam libit a proporcne sedet s ruckama, tak do toho muzeme prastit. Kazdopadne jestli jsi dostal na stul (do mejlu) oficialni navrh vcetne rucek, tak sem s nim :). Nebyli by pripadne ochotni udelat rucky bez barvy (ani cerne ani bile)? Tahle varianta totiz nebyla v hlasovani. Ale zas to nechci komplikovat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...