Ivan Lelák Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2010 Taky nemám náladu čekat, je jaro a důležitější investice. Takže odstupuji. Sleduji dál a když se to hne, možná se opět přidám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2010 Taky nemám náladu čekat, je jaro a důležitější investice. Takže odstupuji. Sleduji dál a když se to hne, možná se opět přidám. Ruply mi nervy a odstupuji, pokud se podaří prodjekt rozdýchat, rád se opět přidám. Přeji hodně zdaru. Trochu nechápu tahle a další jim podobná oznámení. Buď tedy člověk o projekt ztrácí zájem a potom definitivně odstupuje nebo prostě více či méně trpělivě čeká, jak to dopadne. Kde se tedy bere ta potřeba oznamovat, že odstupuji, ale popřípadě se zase rád vrátím? Nevyjde nastejno prostě jen čekat, aniž bych světu oznamoval, že končím a pak že se zase přidám? A pak až se to zas trochu zadrhne třeba ještě jednou odstoupím, abych si nakonec jeden kousek s dovolením přece jen vzal...? Mě to samozřejmě také štve, jak se to vleče. Štve mě, že váznou informace, ale tohle je úděl skoro každé limitky. Vždycky to bývá běh na dlouhou trať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2010 ja stale zostavam v hre ale mlcanie laciho ma naladuje skor pesimisticky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Trochu nechápu tahle a další jim podobná oznámení. Buď tedy člověk o projekt ztrácí zájem a potom definitivně odstupuje nebo prostě více či méně trpělivě čeká, jak to dopadne. Kde se tedy bere ta potřeba oznamovat, že odstupuji, ale popřípadě se zase rád vrátím? Nevyjde nastejno prostě jen čekat, aniž bych světu oznamoval, že končím a pak že se zase přidám? A pak až se to zas trochu zadrhne třeba ještě jednou odstoupím, abych si nakonec jeden kousek s dovolením přece jen vzal...? Mě to samozřejmě také štve, jak se to vleče. Štve mě, že váznou informace, ale tohle je úděl skoro každé limitky. Vždycky to bývá běh na dlouhou trať. Pro vysvětlení - v této chvíli odstupuji pro - dle mého názoru - neúměrné natahování. Považuji za seriozní to říci, protože existuje seznam zájemců a je možné, že počet objednaných hodinek bude mít vliv na cenu. Pokud se věci pohnou, možná se opět přihlásím, možná ne, i podle toho, KDY se ledy pohnou, může to být zítra nebo za půl roku. Mohl jsem tak učinit formou SZ, udělal jsem to ale takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Odstupuju, protože se mě dotklo, jak Zeno naložilo s legendárním designem Doxa SUB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Odstupuju, protože se mě dotklo, jak Zeno naložilo s legendárním designem Doxa SUB. NiGu, cifr a rucky jsou sice jasna kopirovacka vykradacka, ale pouzdro je uplne jiny. Nerikam, ze se mi jejich postup libi, ty hodinky bych si urcite nekoupil, ale pokud se tuhle limitku podari dotahnout do konce, budou z to pekny casostroje a je skoda hazet kvuli tomu flintu do zita. Ale jinak Tvemu nazoru rozumim. Na druhou stranu Te to muze jako majitele SUBek tesit, ze mas doma takhle legendarni kousek . A co lac1? Neozval se nekomu z vas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 laci Marfi??? kibi otmar baza Czechjoker jfidler??? Z. kamil vendy little w onion skalis seh1 mike ? martinbor JPS instant gandalf people Tada emte Adam99 Foundryman Vit skik YPO SAS henry tko Ivan Lelak lolohh Old Black japa ls8ls8 navi NIGHTinGALE Honza Skeleton m01e Jirkus2 yed69 Baker sibirnaya M-72 jankoxxx Bert viking Dali RAM 21 skipi.vb Arthur N. zkusím přistoupit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 (upraveno) Odstupuju, protože se mě dotklo, jak Zeno naložilo s legendárním designem Doxa SUB. No řekl bych, že s ním naložilo asi tak nějak podobně, jako vy hodláte naložit s designem longines MVS, tedy taky se mě to dotýká, na vysvětlenou. Upraveno 16. března 2010 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 No řekl bych, že s ním naložilo asi tak nějak podobně, jako vy hodláte naložit s designem longines MVS, tedy taky se mě to dotýká, na vysvětlenou. Jsi schopen (ochoten) naznačit jinou cestu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 Nechat si to vyrobit u Eltonu Však by to nebyl problém, jen by to bylo kurevsky drahý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 (upraveno) Zum Beispiel, Tada Já bych asi oslovil longines, a upřímně řečeno, proč dělat remake, když jsou k mání originály v dostatečném počtu. Kdo tady alspoň jeden nemá ? No, vlastně to bylo jen tak do pranice, nechci vám to ošklivit, ale švindlování to je, no. Upraveno 17. března 2010 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfidler Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 ...proč dělat remake, když jsou k mání originály v dostatečném počtu. To je jako koupit si autoveterána na každodenní dojíždění do práce... :-| Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 To je jako koupit si autoveterána na každodenní dojíždění do práce... :-| Ne, to by byl případ kdybys používal originál k dennímu nošení Což bych já udělal (ale s autem ne ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 18. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 Zdravim Vas, v prvom rade sa chcem vsetkym ospravedlnit za moje nekolektivne pristupenie k veci ze som nic neoznamil. Mal som to v poslednom obdobi velmi narocne co sa tyka celkovej existencie a normalnom fungovani v sukromnom zivote. Nebudem to tu rozvadzat a zatazovat Vas mojimi problemami. Som velmi rad, ze su tu stale zaujemcovia s tym istym presvedcenim a videnim ako tento projekt uspesne dojde do konca. Zajtra sa to rozbehne vsetko naspat, tak ako to zacalo. Nemajte strach nezanevrel som voci Vam a nechcem aby tento napad zapadol jednoducho prachom. Este raz sa ospravedlnujem, ale nic sa neda robit, len postavit sa naspat na nohy a fungovat dalej. A nesmiem zabudnut na to, ze ste obetovali nervy a usilie tak ako ja do tohto projektu a za to som Vam vdacny. Dakujem Laci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 Paráda! Tak hlavně že jsi zpátky. Snad ti tedy práce na tomhle projektu dodá zase tu správnou energii a sílu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otmar Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 Vítej Laci, to máme asi každý, ale jen správné zapálení do něčeho nás dokáže znovu vrátit zpátky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendy Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Díky lac1 že jsi se ozval,asi každý z nás to zná,že najednou dostaneš od života pohlavek a ani nevíš odkud.Přeji jen to nejlepší a snad i trochu štěstí do dalšího konání.Pokud se člověk trochu dostane z problémů, je dobré se odreagovat,(třeba vymýšlením hodinek). Zdravím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfidler Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Zdravim Vas, v prvom rade sa chcem vsetkym ospravedlnit za moje nekolektivne pristupenie k veci ze som nic neoznamil. Mal som to v poslednom obdobi velmi narocne co sa tyka celkovej existencie a normalnom fungovani v sukromnom zivote. Nebudem to tu rozvadzat a zatazovat Vas mojimi problemami. Som velmi rad, ze su tu stale zaujemcovia s tym istym presvedcenim a videnim ako tento projekt uspesne dojde do konca. Zajtra sa to rozbehne vsetko naspat, tak ako to zacalo. Nemajte strach nezanevrel som voci Vam a nechcem aby tento napad zapadol jednoducho prachom. Este raz sa ospravedlnujem, ale nic sa neda robit, len postavit sa naspat na nohy a fungovat dalej. A nesmiem zabudnut na to, ze ste obetovali nervy a usilie tak ako ja do tohto projektu a za to som Vam vdacny. Dakujem Laci Hurá, Lac1 je zpátky! Tak šup sem s nějakou novou anketou :-) Jinak držím palce, ať se všechny problémy rozplynou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 Dobre! Co zbyva pro zadani zakazky u Zeno? Nabidka pomoci samozrejme trva. Mame vybrane rucky i dynko, udelalo Zeno oficialni navrh grafiky ciselniku? Protoze pokud jo, a bude se nam libit a proporcne sedet s ruckama, tak do toho muzeme prastit. Kazdopadne jestli jsi dostal na stul (do mejlu) oficialni navrh vcetne rucek, tak sem s nim . Nebyli by pripadne ochotni udelat rucky bez barvy (ani cerne ani bile)? Tahle varianta totiz nebyla v hlasovani. Ale zas to nechci komplikovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 To je jako koupit si autoveterána na každodenní dojíždění do práce... :-| A proč ne ? Já originály MVS normálně nosím eterny i longíny, fungují brilantně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se