Dantechno Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 to klaucz - jsou Bullheady ještě k dostání ? Díky. Myslim ze tezko Snowe, byla to limitka 500 kusu s cenou kolem 1000 USD. A podle zdarileho designu bych se divil kdyby byly nove jeste nekde k mani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 No......to už se ale bavíme o HEQ(high-end-quartz).....pakec je,že moduly od Casia(Oceanus) do té kategorie nepatří,ale v poho ji splňují.... Nižší vodotěsnost(tlakotěsnost)???? To snad ne.....Ty Citizeny maj 200 WR???? (o MT-G ani mluvit nebudu,na světě prostě nejsou odolnější hodinky,než G-čka......NEJSOU!!!!!). GS(GrandSeiko) je trochu vejš,to ano,ale Casio a Citizen,to je stejná liga.......dle mne je Casio o malinko vepředu,ale ,jinak,nezaujatě,stejná liga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 Ja si to holt myslim taky. Hlavne teda tu rucni kompletaci bych rad videl... u megamasovky a jeste u Japoncu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaucz Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2009 No......to už se ale bavíme o HEQ(high-end-quartz).....pakec je,že moduly od Casia(Oceanus) do té kategorie nepatří,ale v poho ji splňují.... Nižší vodotěsnost(tlakotěsnost)???? To snad ne.....Ty Citizeny maj 200 WR???? (o MT-G ani mluvit nebudu,na světě prostě nejsou odolnější hodinky,než G-čka......NEJSOU!!!!!). GS(GrandSeiko) je trochu vejš,to ano,ale Casio a Citizen,to je stejná liga.......dle mne je Casio o malinko vepředu,ale ,jinak,nezaujatě,stejná liga. 200 WR / i 300WR s ISO certifikátem/ mají skoro všechny. Jinak G-čka jsou kategorie sama o sobě. V tom s tebou souhlasím. Pro mě jsou prostě Casia TOP digi a možná i řada Oceanus má něco do sebe, ale osobně v této kategorii dám přednost Citizenům. U Citizenů jsou také docela běžné komplikace jako Perpetual Calendar, Moon phase,Big Date / Twin Date/, hybridní kalibr s chronographem jako u automatů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2009 U Citizenů jsou také docela běžné komplikace jako Perpetual Calendar, Moon phase,Big Date / Twin Date/, hybridní kalibr s chronographem jako u automatů. To jo,to máš pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2009 (upraveno) Kdyz jsme v tom panove , zrovna vybiram nove hodinky. Vyberem travim hodiny a kazdy den se mi libi neco jineho :-/ Narazil jsem mimo jine na Citizen eco drive Alterna VO10-6691F ( dela se jinak ve trech barvenych provedenich ). Co na ne rikate? Upraveno 19. prosince 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2009 hele, taky tím trpím, furt vybírám teď ad Citizen - já nevím, ale dle mého vkusu je tam moc velký maglajs na ciferníku. Ale jsem ne-milovník chronografu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimjim Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2009 Citizenky mám rád, určo je to zajímavý kus, ale ciferník je -aspoň pro mě -- nepřehledný, , spíš zmatečný- ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2009 Jedny chrono mám taky tu ,ale tyhle se mi zdají nepřehledné.Každy to vidíme jinak,když se ti líbí tak proč ne.Dlouho jsem koukal po potápkách už mám tak nějak koupeno,ale našel jsem tyhle a taky nevypadají špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2009 (upraveno) Kdyz jsme v tom panove , zrovna vybiram nove hodinky. Vyberem travim hodiny a kazdy den se mi libi neco jineho :-/ Narazil jsem mimo jine na Citizen eco drive Alterna VO10-6691F ( dela se jinak ve trech barvenych provedenich ). Co na ne rikate? Mne sa nepáčia, ako väčšina Citizenov Vadili by mi tie čierne tlačítka/korunka - asi by sa časom ošúchali. Upraveno 19. prosince 2009 uživatelem dizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaucz Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2009 (upraveno) Kdyz jsme v tom panove , zrovna vybiram nove hodinky. Vyberem travim hodiny a kazdy den se mi libi neco jineho :-/ Narazil jsem mimo jine na Citizen eco drive Alterna VO10-6691F ( dela se jinak ve trech barvenych provedenich ). Co na ne rikate? Tobě radit je těžké. Myslím, že toho máš prolezlé víc než kdokoliv z nás. Mě se nelíbí tah, ty černé knoflíky, navíc je tam moc leštěných ocelových ploch a já mám rád hodinky v matu nebo titan. Upraveno 19. prosince 2009 uživatelem klaucz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaucz Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2009 (upraveno) jedna inspirace pro Dantechna CITIZEN ATTESA ATD53-3002. Přikládám link na recenzi se spoustou fotek. recenze + foto ještě jeden link s překladem z translatoru Upraveno 19. prosince 2009 uživatelem klaucz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2009 (upraveno) jedna inspirace pro Dantechna CITIZEN ATTESA ATD53-3002. Přikládám link na recenzi se spoustou fotek. Diky , hodinky samozrejme znam - v poslednim tydnu jsem pri vyberu projel veskerou aktualni projaponskou produkci znacek Seiko, Citizen a Orient. Libi se mi, bohuzel jsou zase o par set stovek dolaru vyse.... Dalsi minus je pouze japonske radiorizeni - nedovedu si predstavit koupi novych hodinek v teto cene kdyz vim ze jednu z hlavnich prednosti nevyuziji. Ale diky za odkazy , ostatni si hezke hodinky radi prohlednou. EDIT: Myslim mimochodem, ze uz mam vybrano Upraveno 19. prosince 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2009 (upraveno) jedna inspirace pro Dantechna CITIZEN ATTESA ATD53-3002. Přikládám link na recenzi se spoustou fotek. recenze + foto ještě jeden link s překladem z translatoru Musím uznat, že se CITIZENY ATTESA ATD53-3002 povedly, že už máš ty technotanečníku vybráno. Edit - mimochodem, link jsem si uložil až budu shánět hodinky do boje. Upraveno 19. prosince 2009 uživatelem thesis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2009 Diky za link na recenzy a fotky. Oslovili me prevelice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2009 Jen pro zajímavost přikládám fotku rozloženého strojku E210 co je v Citizenech AV0020-55H. Tento kalibr je ručně skládán. Myslím, že pak už nebude třeba mluvit o všech quartzech jako o baterce s ručičkama. skvelá fotka, vďaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2009 (upraveno) Pro zajemce prikladam : ATD53-3011 - ktery ma radio funkcni i v evrope. myslim ze z fotek je videt opravdu slusne zpracovani. Zdroj Upraveno 19. prosince 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaucz Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2009 Diky , hodinky samozrejme znam - v poslednim tydnu jsem pri vyberu projel veskerou aktualni projaponskou produkci znacek Seiko, Citizen a Orient. Libi se mi, bohuzel jsou zase o par set stovek dolaru vyse.... Dalsi minus je pouze japonske radiorizeni - nedovedu si predstavit koupi novych hodinek v teto cene kdyz vim ze jednu z hlavnich prednosti nevyuziji. Ale diky za odkazy , ostatni si hezke hodinky radi prohlednou. EDIT: Myslim mimochodem, ze uz mam vybrano třeba tyky někdy Citizen přijde pro Evropu s trochu širší nabídkou. Škoda, že některé zajímavé modely fungují jen v Japonsku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klaucz Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 Zaulaja me informace o rucni kompletaci strojku. Odkud to mas??? Myslim zdroj. Přikládám link na ofic. stránky Citizenu, kde je u tohoto kalibru popis : Assembled by Hand - ručně sestavované info o cal. 2100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.snake Odesláno 21. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2009 citizeny su super hodinky...ale tie silene ciferniky...hmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se