Přejít na obsah

Citizen

vraby

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No......to už se ale bavíme o HEQ(high-end-quartz).....pakec je,že moduly od Casia(Oceanus) do té kategorie nepatří,ale v poho ji splňují....:)

Nižší vodotěsnost(tlakotěsnost)???? To snad ne.....Ty Citizeny maj 200 WR???? (o MT-G ani mluvit nebudu,na světě prostě nejsou odolnější hodinky,než G-čka......NEJSOU!!!!!).

GS(GrandSeiko) je trochu vejš,to ano,ale Casio a Citizen,to je stejná liga.......dle mne je Casio o malinko vepředu,ale ,jinak,nezaujatě,stejná liga.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No......to už se ale bavíme o HEQ(high-end-quartz).....pakec je,že moduly od Casia(Oceanus) do té kategorie nepatří,ale v poho ji splňují....:)

Nižší vodotěsnost(tlakotěsnost)???? To snad ne.....Ty Citizeny maj 200 WR???? (o MT-G ani mluvit nebudu,na světě prostě nejsou odolnější hodinky,než G-čka......NEJSOU!!!!!).

GS(GrandSeiko) je trochu vejš,to ano,ale Casio a Citizen,to je stejná liga.......dle mne je Casio o malinko vepředu,ale ,jinak,nezaujatě,stejná liga.

200 WR / i 300WR s ISO certifikátem/ mají skoro všechny. Jinak G-čka jsou kategorie sama o sobě. V tom s tebou souhlasím. Pro mě jsou prostě Casia TOP digi a možná i řada Oceanus má něco do sebe, ale osobně v této kategorii dám přednost Citizenům. U Citizenů jsou také docela běžné komplikace jako Perpetual Calendar, Moon phase,Big Date / Twin Date/, hybridní kalibr s chronographem jako u automatů.

Odkaz ke komentáři

Kdyz jsme v tom panove , zrovna vybiram nove hodinky. Vyberem travim hodiny a kazdy den se mi libi neco jineho :-/ Narazil jsem mimo jine na Citizen eco drive Alterna VO10-6691F ( dela se jinak ve trech barvenych provedenich ). Co na ne rikate?

post-6982-1261212461.jpg post-6982-1261212455.jpg

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři

Kdyz jsme v tom panove , zrovna vybiram nove hodinky. Vyberem travim hodiny a kazdy den se mi libi neco jineho :-/ Narazil jsem mimo jine na Citizen eco drive Alterna VO10-6691F ( dela se jinak ve trech barvenych provedenich ). Co na ne rikate?

post-6982-1261212461.jpg

Mne sa nepáčia, ako väčšina Citizenov :)

Vadili by mi tie čierne tlačítka/korunka - asi by sa časom ošúchali.

Upraveno uživatelem dizi
Odkaz ke komentáři

Tobě radit je těžké. Myslím, že toho máš prolezlé víc než kdokoliv z nás. Mě se nelíbí tah, ty černé knoflíky, navíc je tam moc leštěných ocelových ploch a já mám rád hodinky v matu nebo titan.

Upraveno uživatelem klaucz
Odkaz ke komentáři

jedna inspirace pro Dantechna CITIZEN ATTESA ATD53-3002. Přikládám link na recenzi se spoustou fotek.

Diky , hodinky samozrejme znam - v poslednim tydnu jsem pri vyberu projel veskerou aktualni projaponskou produkci znacek Seiko, Citizen a Orient. Libi se mi, bohuzel jsou zase o par set stovek dolaru vyse.... Dalsi minus je pouze japonske radiorizeni - nedovedu si predstavit koupi novych hodinek v teto cene kdyz vim ze jednu z hlavnich prednosti nevyuziji.

Ale diky za odkazy , ostatni si hezke hodinky radi prohlednou. :thumbsup_anim:

EDIT: Myslim mimochodem, ze uz mam vybrano ;)

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři

jedna inspirace pro Dantechna CITIZEN ATTESA ATD53-3002. Přikládám link na recenzi se spoustou fotek.

recenze + foto

ještě jeden link s překladem z translatoru

Musím uznat, že se CITIZENY ATTESA ATD53-3002 povedly, že už máš ty technotanečníku vybráno.

Edit - mimochodem, link jsem si uložil až budu shánět hodinky do boje.

Upraveno uživatelem thesis
Odkaz ke komentáři

Diky , hodinky samozrejme znam - v poslednim tydnu jsem pri vyberu projel veskerou aktualni projaponskou produkci znacek Seiko, Citizen a Orient. Libi se mi, bohuzel jsou zase o par set stovek dolaru vyse.... Dalsi minus je pouze japonske radiorizeni - nedovedu si predstavit koupi novych hodinek v teto cene kdyz vim ze jednu z hlavnich prednosti nevyuziji.

Ale diky za odkazy , ostatni si hezke hodinky radi prohlednou. :thumbsup_anim:

EDIT: Myslim mimochodem, ze uz mam vybrano ;)

třeba tyky někdy Citizen přijde pro Evropu s trochu širší nabídkou. Škoda, že některé zajímavé modely fungují jen v Japonsku.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...