Dali Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Tak se pokouším poprvé o anketu, prosím moderátory, pokud se mi to nepovede, aby to opravili, případně doplnili, jestli jsem na něco postatného zapomněl. Úplně základní komplikace jsem vynechal. Rád bych zjistil, jaké komplikace se vyskytují na tomto foru. U mě se zájem hodinky vyvíjel asi ve třech fázích a jak jde čas, tak mám na ně pořád větší a větší nároky. Nejdřív mě zajímal design, možná i story, a vpodstatě mi bylo jedno co v tom tiká. Druhá fáze in-house strojky a teď už co všechno hodinky umí a nemusí to být nutně co nejvíc komplikací spiš vyváženost designu a komplikací.
Guest Kamil Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Hlasoval jsem i za hodinky, které jsem vlastnil, ale už je nemám. Nevadí?
Gilius Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 TAHLE ANKETA,TO JE DYŠKRYMINÁCIA!!!!!!
Dali Posted December 18, 2009 Author Report Posted December 18, 2009 Hlasoval jsem i za hodinky, které jsem vlastnil, ale už je nemám. Nevadí? Jasně že nevadí, já jsem tam taky započítal hodinky, které jsem si koupil k vánocům a ještě mi je Ježíšek nepřidělil.
grakij Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 TAHLE ANKETA,TO JE DYŠKRYMINÁCIA!!!!!! chybi napr. rizeni radiovym signalem a teplomer ze?
Gilius Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 jj...přesně..... *jen rejpu...v dobrém *
Dali Posted December 18, 2009 Author Report Posted December 18, 2009 TAHLE ANKETA,TO JE DYŠKRYMINÁCIA!!!!!! To je pravda, ale já mám baterkový rád, a nejradši digi. vlastně jsem to založil omylem. Tímto se omlouvám a doufám, že nebudu vystaven zlostným utokům zdejších menšin.
Dali Posted December 18, 2009 Author Report Posted December 18, 2009 Jo a chybí mi tam big date. To je pravda. Prosím moderátora ať to tam doplní.
Gilius Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 To je pravda. Prosím moderátora ať to tam doplní. doplněno.... A útokům menšin vystaven nebudeš....
Guest Kamil Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 doplněno.... A ještě tam místo mě zahlasuj, jestli to jde. Já už nemůžu.
Gilius Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 A ještě tam místo mě zahlasuj, jestli to jde. Já už nemůžu. done
Guest Kamil Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 done Dík, budu si to pamatovat. Až budu někdy prodávat Victorinoxy, jseš první na řadě.
cody Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 (edited) Tim "dvojitym" chronem se mysli flyback nebo vlecna vterinovka? Jinak tam chybi astro komplikace. Myslim, ze treba dknespl mit urcite nejake bude. A taky chybi reset vterinovky. edit: no a pokud je tam 24h pak by tam meli bejt i jednorucky Edited December 18, 2009 by cody
Dali Posted December 18, 2009 Author Report Posted December 18, 2009 Dvojitým chronografem jsem myslel asi vlečnou vteřinovku, jestli se to tak dá vyjádřit. Flyback je lepší chrono. Takže prosím o doplnění jednoruček a astro, případně hlasování. Díky.
cody Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Dik. Jen doplnim - asto komplikaci tu bude tak malo, ze staci jedna kolonka. Muj odhad je, ze pokud zahlasuji vsichni, bude tak 3-5x. Skoda, ze ja zadnou nemam
little_w Posted December 19, 2009 Report Posted December 19, 2009 takovej malej technickej dotaz: daji se jednorucky povazovat za komplikaci? z hlediska strojku to je uplne stejne zarizeni, jako minutova/hodinova rucka, ne? tim chci rict, ze "jednorucky" jdou udelat z kazdych hodinek prostym vyndanim minutove rucky - jasne, u jednorucek je design ciferniku i rucky uzpusoben, aby se ten cas dal s conejvetsi presnosti odecist... ale vazne bych vahal oznacit to za komplikaci. pletu se?
Dali Posted December 19, 2009 Author Report Posted December 19, 2009 Někde jsem četl, že když se počítají komplikace tak u běžných hodinek je to např: vteřinovka, minutová ručka, hodinová ručka, datum = 4 komplikace. V případě jednoruček to znamená- nejjednodušší možné hodinky s jednou komplikací. Vím, že jsem na začátku psal, že základní komplikace vynechávám, ale jsou to natolik zvláštní hodinky, že když to někoho zajímá, proč ne.
jorix Posted December 19, 2009 Report Posted December 19, 2009 (edited) Někde jsem četl, že když se počítají komplikace tak u běžných hodinek je to např: vteřinovka, minutová ručka, hodinová ručka, datum = 4 komplikace. Tak právě u těch jsem zatím skončil Překvapily mě ale dvě turba! Edited December 19, 2009 by jorix
Cyber Posted December 19, 2009 Report Posted December 19, 2009 ještě za mě mechanický teploměr, a flyback....prosím doplnit do ankety :-) a zapomenul jsem odkliknout hloubkoměr ( měl jsem ho na Casio Pathfinderech i s teplotou vody v hloubce, a dobou stravenou při ponoru, sice quartz, radši bych to měl u JLC, ale i to se počítá, nebo ne? ) a budíček ( staré Poljoty ). Kruci i tohle dělá JLC :-)
Recommended Posts